Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olga244444444

dlaczego tak sie stało,ze on ...

Polecane posty

Gość olga244444444

stracił mna zainteresowanie? znamy sie od ponad miesiaca. Poznalismy sie na zywo ,a potem wymieniliśmy nr i on pisał do mnie pare razy dziennie od tego czasu ja do niego zreszta tez.. oprocz tego czasem rozmowy na gg były . nigdy nie zadzwonił. on ma 28 lat ,a ja 23. potem mielismy sie okazje spotkac 2 razy . raz na takim wyjezdzie ze znajomymi za granice ,ale ja nie pojechałam bo nie mogłam ... potem byłam za granica tydzien a po moim przyjezdzie do Polski on chcial do mnie przyjechac ,ale tez sie tak pechowo zlozyło ,ze musiałam to odwołać.Juz na tym wyjezdzie pisał rzadko ,ale myslałam ,ze to zrozumiałe bo tam gdzie pojechałam smsy sa drozsze jak u nas ale teraz od tygodnia od mojego powrotu do Polski i odwołania spotkania pisze bardzo rzadko.z jednego smsa dziennie i nie zawsze mi odpisuje... potem jeszcze wysłałam mu zdjecia swoje co mu obiecałam stwierdził ,ze sliczne itd choc nie wiem czy mu sie spodobały.. bo od wczoraj rana nic nie pisze.. ja tez nie pisze bo nie chce mu sie narzucac ... nie wiem czy sie odezwie jeszcze.. za tydzien planowalismy kolejne spotkanie ,ale czy cos z tego teraz wyjdzie? Myslicie ,ze stalo sie tak dlatego ,ze odwołałam to ostatnie spotkanie?

Gość fajnyy
raczej nie jest toba zainteresowany

Gość olga244444444
no ,ale dlaczego tak sie stało ,ze był ,a przestał?

Gość fajnyy
poznal inna, albo nie spodobalas mu sie jak wyslalas zdj.. wiesz powodow moze byc wiele...

Hm... Może jest jakiś przewrażliwiony i Twoje odmowy wziął do siebie, uznając, że jesteś na NIE. Choć nie wydaje mi się, aby facet, który chce się poumawiać z dziewczyną rezygnował z niej po 1 odmowie. A może poznał po prostu kogoś innego.

Gość olga244444444
no moze te zdjecia mu sie nie spodobały.. ale przeciez widział mnie na zywo ... poza tym pare osob stwierdziło ,ze te zdjecia sa ładne.. nie jestem zbyt fotogeniczna fakt ,ale chyba mnie pamietał z realu

Gość fajnyy
nie wydaje mi sie zeby sie tak zachowywal przez jej odwolanie spotkania

Gość fajnyy
wiec jednak juz w realu sie spotykaliscie tak?

Gość asdewq
dziwisz sie dlaczego? dwa razy go olalas jak sie chcial spotkac. tak to wyglada z jego perspektywy. sama nie zaproponowalas niczego.

Gość olga244444444
może i poznał kogoś innego.. smutno mi teraz.. po cholere mnie podrywał w ogóle. ale własnie najbardziej mnie zastanawia to ,ze zaczał znacznie mniej pisać po tym jak odmowiłam spotkanie. niby pisał ,ze luzik ,ze ok ,ale może sie obraził czy co?

Poznaliście się w realu. Wymiana nr telefonu. On nigdy nie zadzwonił. nawet tego nie zrobił przed odwołaniem spotkania, jak wynika z tego, co piszesz. Więc odmowa nie ma tutaj nic do rzeczy. Po prostu od początku był średnio zainteresowany. A teraz może nie jest już wcale, tylko odpisuje z grzeczności?

Gość olga244444444
fajnyy - tak poznalismy sie w realu i spedzilismy ze soba pare dni

Gość fajnyy
hmm... a moze mu chodzilo tylko o sex np?

Gość olga244444444
on piszał pierwszy pare razy w ciagu tego tygodnia . ja nie pisałam ciagle pierwsza do niego bo nie chce byc jakas natretna... wczoraj rano sie odezwał ostatnio tez pierwszy

Gość fajnyy
w kazdym razie z tego co napisalas to wiem ze mu nie zalezy na spotkaniu ani na tobie.. wiec lepiej jak go sobie odpuscisz

Gość fajnyy
albo pogadaj z nim otwarcie

Mamy XXI w. ostatecznie możesz go zaprosić na spacer czy na kawę itp. W końcu to Ty odwołałaś wcześniejsze spotkanie.

Gość olga244444444
moze .. juz kiedy sie poznaliśmy w ciagu tych paru dni chciał seksu.. ale naszczescie nie doszło do tego tylko sie całowaliśmy a teraz jak on chciał do mnie przyjechac nie wiem co sobie wyobrazał pewnie tez by dazył do tego zeby do czegos doszło ja nie mam nic przeciwko pojsc z facetem do lozka jak jestem z nim w zwiazku ,ale nie wiem wlasciwie czy on szuka kogos na stale czy tylko na chwile...

Gość fajnyy
porozmawiaj z nim tak na powaznie

Gość olga244444444
juz go zaprosiłam . mamy sie spotkac za tydzien . dzieli nas odległość wiec on ma przyjechac do mnie... ale jak nie bedzie sie odzywał do tego czasu to wiadomo ,ze nie bede na nim wymuszac tego spotkania

Chyba tak to jest, że każdy facet chce seksu. To jak szybko się ujawnią z tym może zależy (nie zawsze) od tego jakie mają podejście do danej kobiety. Jeśli postrzegają ją jako taką "do zabawy" to może właśnie wcześniej ta kwestia wypływa. jeśli zależy im, aby najpierw poznać osobę, zdobyć jej zaufanie, seks pojawia się później. Różnie to bywa. Ile macie lat? Gdzie poznaliście się? Daleko od siebie mieszkacie?

Gość olga244444444
pogadam jak w ogole bedzie okazja ...ale to nie jest takie łatwe tez bo moze on wcale nie szuka dziewczyny tylko przygod ?i mnie wysmieje tylko? na gg juz od 2 tygodni nie rozmawialismy choc ja sie pytałam czy jest ,ale on ciagle siedzi na niewidocznym wiec nawet nie wiem czy wtedy był

Gość fajnyy
hmm.. ciekawe stwierdzenie..ha no ale przyznam ze chyba tak jest.. jak facetowi zalezy to nie namawia dziewczyny na pierwszym spotkaniu na sex...

Z tego, co piszesz to on dość mocno wycisza ten kontakt między Wami. Nie pisze na GG, jak dawniej, rzadsze smsy, dzwonić nie dzwonił nigdy. Kiepsko to widzę.

Gość olga244444444
23 , 28 . duza odleglosc nas dzieli z 300 km.. a poznalismy sie jak był w moim miescie na pare dni w jakis słuzbowych sprawach

Gość fajnyy
fakt troche to dziwne ze nie dzwonil.. szczerze jesli wogole do ciebie przyjedzie to tylko z takim zamiarem zeby cie przeleciec.. tak uwazam..

Oj... 300km, facet 28lat, który na dzien dobry proponuje seks, nie chce poznać Twojej osobowości itd, ponieważ mimo dużej odległości nie zadzwonił do Ciebie ani razu. Nie dzwoni, nie myśli o Tobie. Chyba zbyt pochopnie "weszłaś" w tę znajomość, która wg mnie prowadzi donikąd. A w sumie to nawet jej nie ma. To jakiś nędzny erzac:( Poszukaj kogoś na miejscu.

Gość olga244444444
tez to kiepsko widze :( no ale zobaczymy . ja napewno nie bede sie mu narzucac.. co innego gdyby od poczatku tak rzadko pisał ,a nie tak nagle przestal. no i dlaczego facet co ma 28 lat ani razu nie zadzwonił ?

Dlatego nie zadzwonił, że nie chce tego zrobić. Po prostu. Pomyśl dlaczego Ty nie dzwonisz do osoby Y? najpewniej dlatego właśnie, że nie chcesz. A nie chce się z różnych przyczyn. Poza tym to jest dorosły facet. Mieszka 300km od Ciebie. Wszystko wskazuje na to, że nie jest zakochany w Tobie, a to znaczy, że szuka sobie towarzystwa na miejscu. I pewnie juz je znalazł, dlatego odzwyczaja Ciebie od siebie pisząc coraz rzadziej.

Gość Ja mysle tak....
zalezało mu tylko na seksie . I dlatego może skoro nie okazałaś sie łatwą zdobyczą szybko pocieszył sie inną