Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jovannizkz

Roczek.

Polecane posty

Gość jovannizkz

Trzeba go organizowac?

Gość lopae
nie. pewnie i tak ma raka... 🖐️

Gość wystarczy torcik jakis prezent
dla malucha i najblizsi kto powiedzial ze trzeba organizowac huczne imprezy jak na wesele:O

Gość skoro chcialas, to masz
A jak powiem ze nie trzeba to uwierzysz? 🖐️

Gość kocilapka.a
Nie trzeba. Mnie osobiscie byloby smutno,gdybym nic.nie zorganizowala,tak jakby to zadna okazja nie byla. no chyba ze chcesz swietowac tylko.z mezem,to ok. Moi znajomi zrobili z okazji pierwszych urodzin swojej corki grilla,zaprosili same stare byki,z dzieci byla tylko nasza corka,bo przypadkowo mamy dzieci w tym samym wieku :p ok nie mowie,ze zle,ale co mnie zdziwilo-tortu jej nie zobili, niby musu nie ma,ale zadnej pamiatki nie bedzie miala ,ani zejec z tortem,ani w ogole zadnych zdjec,bo zejec tez nie robili. dla mnie to dziwne i smutne,ale niech kazdy robi jak uwaza

Gość ja w tą niedziele robię roczek
dla córki i czym bliżej to mi się nie chce... ;/ robimy na 19 osób ;/ ja nie wiem jak można być tak głupim ;/ no ale przepadło goście zaproszeni ;/ tor zamówiony część zakupów zrobiona... Mogłam zaprosić tylko dziadków... i tak zrobię za rok :)

Gość narciara......
ja uwazam, ze jesli ktos juz cos robi i nie chce duzo przygotowywac, to albo tylko dziadkowie albo np grilla jesli jest mozliwosc. ja robilam grilla, doroslych bylo 14 osob + 6 dzieci. mielismy piekna pogode, dzieci wszystkie byly juz wieksze i biegaly, a moj synek nieudolnie za nimi chodzil - dopiero co zaczal chodzic. nie wspominam tego jako meczarni absolutnie, impreza byla fajna. zreszta czesto robimy wlasnie takiego grilla dla duzej grupy osob, wiec to nie bylo wyzwanie. tort byl, ale robila go znajoma w prezencie.