Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słonecznikoowo

ciezki wybor do jutra pomocy

Polecane posty

Gość słonecznikoowo

do jutra musze podjąć decyzje. technikum fryzjerskie czy zawodówka? w technikum bede mieć technika i mature, ale bardzo mało wiedzy praktycznej a w zawodówce mnóstwo praktyki. co wybrać? jestem w kropce

Na praktykę to jeszcze czas będzie. Ja bym się wstydziła gdybym nie miała matury.

Gość dgejdjdhd
Wybierz zawodowke, bedziesz zarabiac grosze ale zawsze i przynajmniej zdobedziesz juz doswiadczenie :)

Gość essenessen
Hej poradzcie mi coś proszę. Nie jadłam chipsów od 5 lat a dzisiaj naszła mnie straszna ochota. Znacie jakieś dobre chipsy?? Bo wybór duży smakow, a ja sie nie znam... Jakie kupić, by zjeść a nie wyrzucić?

Gość słonecznikoowo
ja raczej bym sie nie wstydzila, chociaż nie powiem była bym z siebie dumna gdybym ja miala. ale kiedy bedzie czas na praktyke? do salonu nie przyjma osoby bez wiedzy praktycznej która nie bedzie dobrym fryzjerem...

Gość moniczka :P
Możesz iść po zawodówce do liceum Uzupełniającego zdać maturę :P Tylko czy Ci się będzie chciało dalej uczyć ??

Gość dgejdjdhd
No wiec Ci pisze ze zawodowka w tym zawodzie to lepszy wybor... :o jakiej zatem odp oczekujesz?

Gość słonecznikoowo
no właśnie tez o tym myslalam ale nie wiem... kolejne 3 lata... a myslalam tez zeby po technikum isc na studium kosmetyczne

Gość słonecznikoowo
a orientuje sie ktos wgl jakie pieniadze w tym zawodzie mozna zarobic?

Gość słonecznikoowo
i rodzina w sumie mowi zebym poszla do technikum... i ze jezeli bede miec za malo weidzy praktycznej pojde na kursy.. tylko czy to mi pomoze w jej zdobyciu ?

Gość sugvfshicaojs;nbd
kuj biolę i chemię i poprawiaj maturę, a za rok zdawaj na medycynę.

Gość Lisie Pole
rób maturę jeśli czujesz się na siłach praktykę możesz sobie załatwic poza szkołą a matura mimo wszystko otwiera pewne drzwi - jesli bys chciała ckiedykolwiek cos więcej technikum

Gość słonecznikoowo
no z tą matura tez sie z jednej strony boje. bo moja matematyka lezy i kwiczy. tak samo jezeli chodzi o technikum boje sie ze potknie mi sie noga przez matematyke... bo jednak w zawodowce nizszy poziom i nie ma takiego nacisku

Gość Lisie Pole
w najgorszym razie oblejesz maturę ale technikum skończysz nie ma co zakładać z góry, że przez kilka lat tech nie nauczysz sie matmy

Gość słonecznikoowo
no tak, mzoe jakimś cudem w koncu trafi mi sie nauczyciel ktory bedzie potrafil mi przekazac ta wiedze :D . a kursy fryzjerskie po technikum czegoś wiecej mnie nauczą?

Gość Ja wam powiem tak
moim zdaniem jak ktoś się chce uczyć i iść na studia niech wybierze liceum i porządnie zakuwa przez trzy lata. a co zrobią menele niechcące sie uczyć nieoc=bchodzi mnie dla takich są technika i zawodówki, potem ciąże w wieku 18 lat brak matury pracy alkoholizm i złe towarzystwo. Tam idą męty społeczne. RZEKŁAM!

Gość słonecznikoowo
NO PRZEPRASZAM BARDZO ALE CZESTO SIE ZDARZA ŻE WLASNIE CI "MENELE" PO ZAWODOWKACH I TECHNIKACH MAJA LEPSZE ZYCIE NIZ CI WSZYSCY WYBITNI Z LICEÓW I LUDZI PO STUDIACH. TO CI WSZYSCY POZAL SIE BOZE STUDENCI STAJA SIE MELENAMI .

Gość słonecznikoowo
wie ktos czy kursy fryzjerskie duzo daja ? :(

Gość słonecznikoowo
blagam wie ktos cos ?!