Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasmina***

Nowa praca - koleżanka chce się mnie pozbyć.

Polecane posty

Dziewczyna autentycznie jedzie po złości. Pracujemy we dwie. Gdy przyjdzie ktoś z pracowników innych lub szefostwa nie odzywa się do mnie, kieruje rozmowę tylko do tej trzeciej osoby, ja wypadam poza orbitę. Ktoś wchodzi - ona ucina ze mną rozmowę. Mówi wszystkim, że się do niej nie odzywam. Zwraca mi uwagę. Gdy nikt nie patrzy leni się - gdy ktoś jest pracuje. Wybiera sobie lżejsze prace. Bardzo niemiło potrafi mnie potraktować. Jakieś aluzje typu: ''tak szybko ciebie dopuścili do wszystkiego, może chcą wymienić personel'' , może jesteś na moje miejsce itd. Obawia się o siebie. Idiotka. Jakby to cokolwiek ode mnie zależało. Do tego ma tak popaprane życie prywatne, że nie idzie słuchać jej opowieści, rozterek itd. Co mam zrobić? Ona pracuje tam 6 lat, ma wyrobiona pozycją a nade mną się ewidentnie pastwi momentami. Pyta się ''czy się zniechęciłam'', to za mało ''energicznie'', to nie tak, tamto też... pf. A to czymś straszy. Nie wiem co zrobić..przecież NIE zrezygnuję przez tą sucz.

Gość CrK
Olej ją po całości, ona liczy na Twoją reakcję. Jak masz możliwość zakładaj w pracy słuchawki i pracuj. Jak przyjdzie czas rozliczać was z pracy będziesz mogła wtedy gadać godzinami :D

olałam, ale tam ma panować rodzinna atmosfera.. mają manię na tym punkcie..i na tą złą wychodzę, ech sama nie odejsę, za długo szukałam pracy