Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bolkowianin

Dziś w Bolkowie zaczyna się coroczny spęd fanów satanitycznego Techno...

Polecane posty

Gość Bolkowianin

...jakim jest Castle Party! Powinniśmy nie dopuścić do "imprez" z satanistycznym Techno, zwanym Dark Electro, na których znieważa się symbole religijne i okalecza się ludzi. Ludzie boją się wychodzić na ulicę, podczas tzw. Castle Party, więc trzeba się zorganizować i coś z tym zrobić, bo nie możemy żyć w ciągłym strachu o nasze zdrowie i życie. Nie pozwólmy na to, aby w Naszym pięknym miasteczku, odbywały się takie obrazoburcze "imprezy"! Więcej szczegółów o satanistycznym Techno na http://www.kosciol.pl/article.php/20110306140057698

Gość No właśnie czemu...
dopuszcza się do takich imprez jak Castle Party, gdzie znieważa się symbole religijne?

Gość Do autora tematu
Słyszałem że w czasie gdy obywa się Castle Party dochodzi do gwałtów, a nawet i morderstw. Czy to prawda?

Gość nie znam odpowiedz na to
a to nie gotycka impreza przypadkiem?

Gość noonelovessuicidalgirl
chce na castle party 😭 chce tam bycccccccccccccccccccccc 😭

takie zajebiste zespoly sa w tym roku 😭 i blutengel jest chyba😭 dlaczego oceniacie cos czego nie znacie?? http://www.youtube.com/watch?v=CHAVRAD_c-Y przeciez to jest ZAJEBISTE!!!!!😭 I wcale nie sa jakies tragicznie satanistyczne :O ta piosenka np : 'Nie była jedną z nich, Nigdy nie miała przyjaciół, Była jedyną, która miała dobry gust, Nie była jedną z nich, Zawsze była samotna, Nikt nie pozwolił jej powrócić, Zawsze była odrzucana, Nie była jedną z nich.'

Gość Bolkowianin
Nie ma nic śmiesznego w takim podszywaniu się, gdyż ja chcę przekazać całej Polsce informację o niebezpieczeństwach, jakie czyhają na mieszkańców Bolkowa, podczas Castle Party. Mieszkańcy Bolkowa boją się teraz wychodzić z domów, widząc pijanych dziwnie wyglądających ludzi. Gwałty i okaleczenia są faktem, a o rytualnych mordach, jedynie słyszałem, ale sam jestem w strachu, jednak ktoś będzie musiał zaprotestować. Pisanie pism nic nie daje, bo ta "impreza" rzekomo przynosi zyski dla Naszej mieściny, co jest ewidentną bzdurą. Po prostu Urząd Miejski bierze łapówki od organizatorów.

chce byc na twoim miejscu i chce byc mieszkanką bolkowa:(

ZAZDROSZCZE CI.ci ludzie nie wygladaja dziwnie,no dobra wygladaja:D ale kocham ten styl:( ZAZDROSZCZE CIIIIIII Z CAŁEGO SERCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA😭

Gość Bolkowianin
to jedyna okazja dla mnie raz w roku bym coś zaruchał

CHCE NA CASTLE PARTY CHCE NA CASTLE PARTYYYYY:((((((((( a moge isc dopiero na castle party 2014😭 ale juz sie szykuje jakby tzo :classic_cool:

Gość lashkafghjkasfgj
co za bełkot :-0 :-0 :-0 co roku jestem na CP, gdyż mieszkam niedaleko. kultura i umiar wszędzie. ludzie już dawno sie do fanow przyzwyczaili; powiem więcej: czekają na nich z utesknieniem, bo taka chmara ludzi z calego swiata to dla przecietnego bolkowianina = pan pieniądz. więc przestan siać chorą propagandę, ćwoku 🖐️

zazdroszcze ci kobietoooooooo😭

Gość sfjdsdfjsfds
"chmara ludzi z calego swiata" :D🖐️

chce na cppppppppppppp 😭

Gość Bolkowianin
Tylko osoba niemająca argumentów obraża współrozmówcę, a chorą propagandę sam/sama siejesz, bo ludzie nadal się boją, bo są zastraszani. Jedynie sklepy nie protestują, ponieważ alkohol, a zwłaszcza ten najtańszy im wówczas szybko schodzi.

Gość lashkafghjkasfgj
co ty opowiadasz, czlowieku?? znam dobrze to miejsce i wiem, ze nic zlego tam sie nie dzieje..! wiekszą rozróbę robią w przeciętnej dyskotece w jeden wieczor niż raz w roku przez kilka dni imprezy! a kim ty w ogole jestes?? ile masz lat?? /bo byc moze to by wiele tlumaczylo/ i tak naprawde o co ci chodzi?? co tak naprawdę ci nie odpowiada? posluchałeś chociaz tej muzyki? porozmawiałeś z tymi ludzmi?

Gość jak to sie stao
dajcie linka

Gość Bolkowianin
Kim jestem? Mieszkańcem Bolkowa. ile mam lat? To nieistotne. Czy posłuchałem muzyki? Tak i śmiem twierdzić, że Combichrist (tu już sama nazwa mówi o znieważaniu Chrystusa), H.Exe, Hocico znieważają szeroko pojętą wiarę chrześcijańską, w tym katolicką. Co mi nie odpowiada? Ano to, że obrażają Boga. Nikt nikogo nie zmusza do bycia katolikiem, ale mogliby chociaż uszanować wiarę drugiego człowieka. Czy rozmawiałem? Tak i zwyzywali mnie od "tępych katoli".

Gość lashkafghjkasfgj
a mi nie podoba się disco polo czy festiwal piosenki takiej czy owakiej. bo porusza do głebi moje poczucie estetyczne i obraża mnie w kategoriach estetyki. i co?? mam z tego powodu krucjatę robić??? :-0 :-0 nikt z tych ludzi nie wchodzi ci do mieszkania z odwroconym krzyzem w ramach indoktrynacji religijnej, więcej luzu i dystansu do siebie, czlowieku..! :-0 nadgorliwość jest gorsza od bolesnej obstrukcji 🖐️

Gość Bolkowianin
Nie, fanem Disco Polo nie jestem, aczkolwiek choć nie prezentuje żadnych walorów artystycznych, nie jest ono tak szkodliwe jak tzw. Dark Electro. Preferuję klasykę Jazzu, ponieważ ma walory artystyczne, których żadna dzisiejsza muzyka nie posiada. Chociaż może faktycznie przesadziłem, skreślając wszystkich uczestników, ale mam pewne obawy, tym bardziej, że zostałem przez nich zwyzywany.

Gość lashkafghjkasfgj
powiem ci tak: ja tez bardzo cenię sobie jazz: od m. davies'a do marsalisa. uwielbiam wiele innych gatunkow muzycznych: od drum'n'bass poprzez progressive rock, kończąc właśnie na gothic, dark wave, electro. mam szacunek do religii chrześcijanskiej, ale widzisz...potrafię mieć dystans do calej subkultury i nie odbierać jej zbyt serio. choć pasja do tej muzyki towarzyszy mi od nastoletniego wieku. naprawdę - więcej luzu, więcej zrozumienia. nie stawiajmy wszystkiego na ostrzu noża..!

Gość Bolkowianin
Bardzo cieszy mnie fakt, że masz szacunek do religii chrześcijańskiej. To bardzo dobrze o Tobie świadczy. Twórczość Milesa Davisa z lat pięćdziesiątych uwielbiam. Późniejszą trochę mniej, ale tez lubię. A skoro jesteśmy przy Jazzie nowoczesnym, to co sądzisz o twórczości Pata Metheny'ego? Ja bardzo cenię sobie tego wybitnego muzyka, mimo iż bardziej preferuję klasyków typu Kid Ory, Bix Beiderbecke, Original Dixieland Jazz Band, Louis Armstrong, Sidney Bechet, Lionel Hampton, Benny Goodman itp. Może faktycznie źle oceniłem uczestników Castle Party i niepotrzebnie się ich boję. nie spodziewałem się, że to kiedyś powiem, ale ucieszę się jeśli okaże się że źle ich oceniłem, bo wówczas przynajmniej nie będę musiał się ich bać.

Gość ABDUCZJA MENDU
KRAWCZYK . PRELEY ,CYGANSKIE PRZEBOJE PIEKNE uwielbiam spokojnie mile IGLESIAS tyle jest fajnych zespolow lubi pan presleya? a nie te wszoki agresywne satanistyczne krzyki ahresja nrkotyki texty piosenek agresywne

Gość dead can dance.............
tam będzie duzo depeszow, tam bedzie duzo depeszow :D :D

Gość Grigorij Jaksratokwili
To jest tak jak np na spotkaniach radiomaryjnych na Jasnej Górze. Przyjedzie masę ludzi i wśród nich z 1% oszołomów, ale to oni będą najbardziej widoczni. Albo przystanek Owsiaka, też masa ludzi i też z 1% pojebów i tak samo. Mecze, większość normalni kibice, garstka kibole. Itd, itp, etc i choleta

Gość lashkafghjkasfgj
o, szacunek, tyle nazw wymieniles, prawdziwy znawca z ciebie. przyznam szczerze, ze nie znam wielu z tych nazw. a jesli chodzi o p. metheny'ego to owszem, przyjemny, bardzo nastrojowy, ale ja preferuję coś zdecydowanie z pazurem. w ogole uwielbiam starego dobrego hard rocka oraz nurt muzyki zwanej kraut rock. fenomenalne brzmienie rocka lat 70.

Gość AnimaAnimus
Tak, ludzie są bardzo przerażeni kolejnym Castle Party, a zwłaszcza jego uczestnikami. Widać to zwłaszcza w ilości ofert pokoi/mieszkań do wynajęcia na czas Castle Party, których z roku na rok przybywa (jacyś goci są w praktycznie co drugim domu). :) Nie wspominając o namiotach na prywatnych posesjach, których pełno, zwłaszcza w domach najbliżej zamku. Taak, ludzie muszą być bardzo przerażeni. :D Ogólnie mieszkańcy przyjmują bardzo dobrze uczestników festiwalu, do którego już się w sumie przyzwyczaili (poza nim niewiele się tam dzieje - słowa jednego z mieszkańców). Chociaż zdarzają się pojedyncze osoby nieco nawiedzone, jak grupka kilku osób na bolkowskim rynku śpiewająca pieśni pochwalne dla rzekomo jedynego Boga i usiłująca nawracać ludzi - aż przystanąłem z ciekawości, czy to czasem nie Jehowi. ^^ Jakby się potrudzili aż tam toby mieli moje wyrazy szacunku za włożony w to trud. ^^ Ale to byli jednak katolicy... :( Przy okazji oryginalnych mieszkańców - raz zaczepił mnie i moją znajomą jakiś dresik wątpliwej trzeźwości, z pytaniem czy my tam czcimy diabła. =.= Koleżanka ateistka/panteistka, ja - ówcześnie ateista/agnostyk, wg nas po prostu nie ma diabła. :) Co też mu wyjaśniła moja koleżanka. :) Większość gotów, i także uczestników Castle Party, to ateiści. Dla nich po prostu nie ma tego w co wierzą chrześcijanie. Drugą wielką grupę uczestników, stanowią.. chrześcijanie. :D Tak, ku zdziwieniu co poniektórych. ;) Z tym że to nie są chrześcijanie spod znaku fanatyzmu i doszukiwania się wszędzie szatana, zła, potępienia, ect. No i trzecią grupą są poganie. Do pogan należy min. twórcy wspomnianego X.EXE (sądząc po symbolach - są powiązani z Asatru - religią min. Wikingów), czy Percival Shuttenbach (oni nawiązują do religii pogańskich Słowian). Poganie nie przepadają za chrześcijaństwem, powodu chyba nie trzeba tłumaczyć. Chrystianizacja przebiegała siłą, za wyznawanie starej religii spotykały brutalne represje. No i dziś chrześcijanie "walczą" z poganami poprzez indoktrynację, kłamstwa i oszczerstwa - z braku prawdziwych argumentów. Cóż - jakie powody taka sympatia.

Gość turysta xxxxx
Nie marudz. Przynajmniej mieszkasz w sympatycznym miasteczku. Tylko na turystów gapią sie w centrum jak na kosmitów :classic_cool:

Gość gość
jedyny sposób to modlitwa i post w tej intencji. pozdrawiam