Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bolkowianin

Dziś w Bolkowie zaczyna się coroczny spęd fanów satanitycznego Techno...

Polecane posty

Gość karolinka27
bylam na castle party 3 razy i za kazdym razem bylo swietnie :) a waszego jezuska schowajcie miedzy bajki dla dzieci 🖐️

Gość gość
Jezus jest potęga i moc uleczy ciało i dusze wystarczy poprosić a ten od Madzi maz interesował sie likanami i tam też w tych wierzeniach trzeba złozyc dziecko w ofierze w 2,10 ma fajna suknie http://www.youtube.com/watch?v=vx9NV1QXGM4

Gość gość
czy w czasach średniowiecza ludzie przebierali sie za wampiry lub inne stwory czy nosili znaki zwiane z szatanem wejdz sobie na fora z gotykiem ja weszłem na jedno i śmierć magia satanizm

Gość Pitchfork
Większej kompletnej bzdury nie widziałem i nie słyszałem. Panie Bolkowianin, wydaje się pan być chory i przewrażliwiony. Kojarzenie na poważnie imprezy Castle Party z szatanem jest kompletną głupotą i wyrazem zupełnego braku wiedzy na temat muzyki tam prezentowanej. Przedstawia pan wierutne kłamstwa twierdząc, że odbywają się tam jakieś pijaństwa, burdy, albo rytualne morderstwa - to już przejaw jakiejś psychopatii tym bardziej że boi się pan fanów tej muzyki. Impreza Castle Party to zlot arystokracji wśród fanów popkultury. Nie byłem na żadnej bardziej kulturalnej imprezie tego typu. Do Bolkowa staram się jeździć co roku bo jest tam najlepsza muzyka z gatunku generalnie określając pop-rockowej - zupełnie przeciwna do chłamu, którym karmią nas media tzw. mainstreamowe. Komu nie odpowiada muzyka naładowana potężną ekspresją i siłą wyrazu nie musi jej słuchać, a przede wszystkim nie może publicznie kłamać na jej temat i jej fanów.

Gość judash
Najlepiej wzorować się na średniowieczu? ...ale odpowiadając na wyżej postawione pytanie o zabawy w średniowieczu, to tak, obchodzono w średniowieczu "święto głupców" (nawet duchowieństwo partycypowało w owym święcie), przy którym "castle party" wypada jak niewinne dziecięce igraszki...

Gość MIESZKANKA BOLKOWA
hahahahhahahahahahah!!!!!! co za durna dewota to napisała?!?!?!!?

Gość MIESZKANKA BOLKOWA
o temat oczywiście chodzi....."sataniści" - też mi dobre! Zacofany kraj...:-)

Gość gość
Goci to banda spedalonych lewackich ciot i nawet się nie bronią gdy ktoś ich zaatakuje. Tyle w temacie

Gość gość
14.07.15 Dokładnie

Gość gość
Po prostu banda gotyckich brudasów myśli, że jest fajna, bo pojedzie sobie na swoje Castle Party, a w rzeczywistości są śmieszni i żałośni zarazem i tyle w temacie

Gość gość
Dziwi mnie, czemu w Bolkowie nie przepędzą tych gotyckich satanistów, wywodzących się z patologicznych rodzin, jak to zrobili w 2008 roku mieszkańcy nie tak znowuż dalekiego Kłodzka. Mieszkańcy Kłodzka zbojkotowali występy satanistycznych gotyckich zespołów, bo nie chcieli mieć u siebie takiej patologii, jaka zjeżdża do oddalonego o niecałe 100 km Bolkowa. Nawet dokonano sabotażu, dzięki czemu koncert się nie odbył, a gdy rozjuszeni gotyccy sataniści zaczęli rozrabiać, to okoliczni mieszkańcy ich przepędzili. Oczywiście gotyccy sataniści robili z siebie w mediach ofiary, chociaż nikt im krzywdy nie zrobił, tylko dokonano sabotażu koncertu i przepędzono rozrabiających gotyckich satanistów.

Gość gość
.

Gość gość
O humor mi się poprawił nawet

Gość gość
co jak co, ale podwieszanie się jest chore!