Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciany

O co jej chodziło....

Polecane posty

Gość maciany

Witam chciałbym opisac pewna sytuacje ktora spotkała mnie w ostatnim czasie.Jakieś pół roku temu rozstałem się z moja byłą co stwierdzam po czasie że decyzja była słuszna.Wracając do do lata 2011(gdy byłem jeszcze w związku) odwiedzalem pewien sklep w którym pracowała piękna subtelna dziewczyna w tym, że początkowo nie zwracałem na nią uwagi.Po pewnym czasie zacząłem czuć jej spojrzenie było to naprawde wyjątkowe ponieważ nikt nigdy tak na mnie nie patrzył najdziwniejsze było to że zaczęło dochodzić do kontaktów wzrokowych.Postanowiłem jednak pozostać na tym etapie ponieważ byłem już w związku więc lepiej nie komplikować sobie życia i innym.Pewnego dnia gdy byłem w sklepie była ONA akurat stałem w kolejce i postanowiłem zobaczyć jaka jest w stosunku do innych.Była taka"służbowa"w pozytywnym tego słowa znaczeniu.Gdy doszłem do lady zobaczyłem jak powstaje ten blysk w oku nagle za mną do sklepu weszła moja ex ,błysk zgasł...pózniej już go nie było a po po bardzo krótkim czasie zniknęła.Przez ten okres czasu czasem myślałem o tej dziwnej sytuacji.Pewnej majowej(2012)niedzieli wybrałem się do owego sklepu na zakupy ku mojemu zdziwieniu ONA i znów ten kontakt wzrokowy ucieszyłem się nawet ale oczywiscie pełen dystans.Od tego czasu zacząłem bywać tam cześciej gdy na Nią trafiałem dochodziło do kontaku wzrokowego wpatrywała sie w moje oczy lekko uśmiechając to było niesamowite.Wyjątkowo uprzejma zanim dosatłem zamówiony artykuł kilka razy zdążyła kilka zamrozić mnie spojrzeniem.Niestety nie mialem okazji zagadać wiec postanowiłem zapytać się jej koleżanki(obiecała ze jej nie powie o moim pytaniu-wątpie) czy ONA ma kogoś.Usłyszałem że ONA jest zajęta.O co chodzi - pomyślałem poczułem się jak kretyn (pomijam że tą rozmowe podsłuchała pewna grupka która wychodzac za mna ze sklepu zrobiła sobie ze mnie jaja) nie moja miejscowość odpuściłem sobie utarczki z małolatami.Postanowiłem że nie bede tam wiecej jezdził,co można wywnioskować z takiego zachowania?I pytanie dlaczego?Jaki miała cel?Co można odczytać z takiego zachowania?Prosze o wasze opinie.Myśle o niej mimo że czuje się wciągnięty w jakieś gierki...których padłem ofiarą.

Gość bhibi
o ja pierdolę :( ile ty masz lat?

Może koleżanka Cię okłamała i ta dziewczyna jest wolna. Może być tak, że jest już z kimś, ale mimo wszystko spodobałeś jej się - zdarza się. Pewnie nie chce niszczyć swojego związku i nie pozwala sobie na nic więcej poza patrzeniem na Ciebie.

Gość bhibi
za dużo sobie wyobrażasz, marzysz, rozmyślasz, a za mało robisz. i przede wszystkim - za dużo czasu ci to wszystko zajmuje

Gość maciany
Opisałem dokładnie może i bzdury ale opisałem szczegóły jak to wygładało co ma wiek do rzeczy?

Gość maciany
Lena dziekuję....

Gość łó ło
podobasz się jej, ale jak ma kogoś to może tylko popatrzeć

Gość bhibi
nie zachowujesz się jak facet z jajami tylko jak frajer, cipka, co to nawet laski nie potrafi wyrwać, tylko się gapi i myśli i gapi i myśli, a lata lecą...

Gość wtf hmm
Jesli widujesz sie z nia tylko w pracy to nic dziwnego ze zachowuje dystans, takie jest prawidlowe podejscie osoby ktora szanuja swoją pracę i jest kompetentna. Jesli podoba ci sie zagadaj do niej, spytaj sie co robi po pracy itp. Jesli umowi sie z toba to znaczy ze jest zainteresowana. Jesli nie to napewno cie zbyje lub Jesli jest zajeta to napewno o tym wspomni.

Gość platyna30
Może ta co ci odpowiedziała że ONA ma kogoś jest zazdrosna o swoją koleżanke z pracy,nie są w dobrych stosunkach i tak dla jaj ci odpowiedziała że ma kogoś ? Ile ty masz lat?! Nie wiesz jakie są kobiety?!

Gość wtf hmm
a koleżankom a tymbardziej z pracy bym nie ufała

Gość kawaliros
Zaproś ją na randkie bo laska leci na ciebie! Na mnie niestety żadna nie popatrzy choć ja często patrze na kobity które mi sie podobają i chyba trzeba będzie sie pogodzić ze starokawalerstwem albo szukać w innym mieście :(

Gość kawaliros
A brzydki nie jestem tylko mało atrakcyjny że tak powiem :)

Gość bhibi
kawaliros A brzydki nie jestem tylko mało atrakcyjny że tak powiem a co to za różnica?

Gość maciany
dziekuje Wam wszystkim za odpowiedzi ....

Gość onekiu
jeśli przestaniesz tam jezdzić napewno da jej to do myslenia możliwe że zależy jej na Tobie a jesli tak jest to wcześniej czy pózniej da o sobie znać np przez neta