Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak gorąco

Co myślicie widząc ludzi w długich dżinsach w taki upał?

Polecane posty

Gość jak gorąco

Zastanawiacie się, co z nimi nie tak?

Gość huihuihiu
zastanow sie lepiej co ludzie mysla na twoj widok:D

Gość kasaa
a z tobą wszystko ok?

Gość co coc cococococ
ja sie zastanawiam co z toba glupia kurwo nie tak....

Gość dyliżans
kobietom to się wcale nie dziwię , bo mają krzywe nogi albo jak zapałki chude lub straszą cellulitem albo się nie ogoliły, lub mają na nogach jakieś blizny od wypadków komunikacyjnych i nogi muszą zasłaniać grubą bawełną albo innymi kalesonami , mnie jest żal takich kobiet, które muszą się gotować w rurkach dżinsowych :)

Gość jeżyk z jabłuszkiem
w dżinsach jeszcze ok ale w legginsach to już przesada :I

Gość nie zdałabym praktycznego
Np. ja zacięłam się podczas golenia i mam dwie duże rany :p

Gość dyliżans
tak, a pot śmierdzący nogawkami spływa, tłusta oliwa , ledwie dyszy a w nogawkach śmiga żal duupę ściska

Gość kura z kurnika
a ja np pracuje w biurze ktore jest bardzo zimne i nawet w taki upal jest tam ok 20st i nie bede sie specjalnie przebierac na powrot do domu. i tak. mam dlugie dziwny nawet w 30st upale. sila wyzsza

Gość jak gorąco
No chyba lepiej chodzić w długich spodniach niż pokazywać opalone ramiona i blade nogi. Albo dziś widziałam kobietę w spódnicy, która miała opalone nogi do pół łydki a powyżej białe. Wyglądało to bezgustownie, jakby miała skarpety zalożone :D

Ja nie lubię krótkich spodenek. W ciepłe dni zakładam cieńsze spodnie, ale prawie zawsze długie.

Gość kasaa
a może niektórzy chronią nogi przed takim ostrym słońcem bo mają jakąś chorobę

Gość kasaa
i tak jak ktoś wyżej napisał,niektóre dziewczyny pewnie mają kompleksy

Gość blada łydka
ja chronię swoje blade łydki bo za chuja nie idzie ich opalić :P

Gość bvv
niekoniecznie na żywca . Moze podali mu srodek znieczulający kilka sekund przed nagrywaniem filmiku .. Na pewno byk jest przytomny.

a ja mam blizny pozapalne i co mam kurwa zrobić? :o Jak odsłonię nogi to się mnie każdy zaraz pyta "a co ci się w nogi stało!?"

Gość dyliżans
a tłuściochy i pasztety to widać, że się fantastycznie czują w galotach, basen ma na rowie z przodu i z tyłu , nogawkami woda spływa ale portek nie zdejmnie, szybciej by się zabila

nie, nie zastanawiam się mam ciekawsze tematy do rozmyślań niż to, w jakich kto gaciach chodzi

Co myślicie, co sądzicie... Nic. Niech sobie w spokoju chodzą jak chcą. W życiu mi nie przyszło do głowy, że może być coś z nimi nie tak a wy tu drążycie temat :o 🖐️

Gość szmuu
no mysle, ze im goraco :classic_cool: rozumiem, ze ktos nie chce pokazywac nog z jakigos powodu, ale przeciez nie trzeba od razu zakladac szortow czy miniowy. sa przeciez dlugie spodnie i spodnice z cienkich, powiewnych materialow, jak len, bawelna .... a nie, zeby od razu dzinsy czy leginsy. to jest dla mnie dziwne. przeciez dzinsy tak samo nosi sie w zimie.

Gość kasaa
bo dzinsy są uniwersalne,czy zima czy lato można nosić haha,zresztą patrzcie na siebie a nie tylko obgadujecie co kto nosi

Gość cvcxvxcvxcv
ja dziś byłam w dżinsach bo mi się nóg nie chciało golić :P wychodzę z domu o 7 rano, a z pracy o 16 więc nie było źle.

Gość dziewczynaaa222lata
bylam w kilku krajach i nieidzialam zeby laski tak chodzily, no moze jedna laske w uk widzialam w rzozawych szpilakach i skarpetkach z falbanka, na codzien normalnie, pokaz zdjecia z ulucy a nie z wybiegow i katalogow mody

Gość hmmmmbkbn
ja chodzę w jeansach bo lubię, wychodzę rano 05.40 więc wcale tak ciepło nie było, w pracy też nie mam ciepło krótkie spodenki ubieram jak jest naprawdę goraco ( tak jak było w lipcu)|

Gość ameliantka
jak dla mnie to ludzie mogą chodzić i w workach na kartofle i nic mi do tego. a kto powiedział od jakich temperatur nie nalezy nosic jeansów? normy jakies sa ? nie słyszałam. ehh obyście tylko takie problemy w życiu mieli :D

Gość wheidfhw
nie ma to jak lniane (jeśli ktoś nie chcę nóg pokazywać) na taki upał.

Gość szmuu
oczywiscie ze MOZNA nosic dzinsy w upal, tylko sie tu zastanawiamy czemu ludzie chca sie tak pocic :P ja np. dzinsow w lecie nie nosze bo jest za goraco, a poza tym, nie mialabym okazji nosic tych cieknkich lekkich rzeczy, ktorych to z kolei nie zakladam zima, bo bym zmarzla :D