Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nininseya

Polskie morze

Polecane posty

Gość tam się nie da odpocząć
za dużo hołoty

Gość zależy jak lubisz
odpoczywać? czy raczej spokojna plaża, cisza, bez szaleństw, a może wolisz sobie wieczorkami pobawić się i pokorzystać z atrakcji... jeżeli jedziesz z małym dzieckiem np. zupełnie inne miejsce bym Ci poleciła niż dla np. singla czy grupki dorosłych. Leba jak dla mnie średni wybór... dużo ludzi, głośno, na plaży tłum i w sumie poza parkiem narodowym/wydmami nie bardzo atrakcyjne miejsce...

Każdy ma inny gust, łeba tętni życiem, pełno w niej atrakcji, zajęć, pyszna grochówka wspaniale ukryta za portem, świetny skąd inąd port, niesamowite centrum miasta, oceanarium, wydmy, niedaleko świetna latarnia morska w Stilo, Jezioro Łebskie, park rozrywki, ogrom różnorodnych atrakcji. Świetna promenada przy ul. Nadmorskiej, jeździłam tam jako nastolatka i jeżdżę tam nadal, z córeczką, bo nie ma lepszego miejsca :) Chyba że ktoś lubi cisze i spokój, ale nawet dzieci wolą, gdy wokół dzieje sie sporo:)

Gość mama dwóch dziewczynek
widzisz mamusiu, tak jak napisałaś - każdy ma inny gust... ja byłam w ŁEbie dwa lata temu 3 tygodnie i nie byłam zadowolona, nie podobało mi się miasto, wogóle nic nie chwyciło za serce... może jedynie wydmy, krajobraz parku narodowego, tam rzeczywiście byłam kilka razy z przyjemnością. Przerażający był tłum na plaży, plaża nieciekawa..., mieszkaliśmy blisko z własnym dostępem do plaży, ale i tak było ciasno, a jak chcieliśmy pójść dalej to jeden na drugim siedział... W centrum też tłumy - w porze obiadu miejsce w restauracji trzeba było polować... a atrakcji dla mnie jakoś też nie było, córka owszem się wybawiła, ale nic czego nie ma gdzie indziej... no i głośno okropnie, jakieś samochody z pianą jeździły mi nocą pod hotelem z muzyką przez tubę i dużo pijanej młodzieży. Tak ja odebrałam Łebę... Dobrze, że każdemu podoba się co innego, inaczej byłoby jeszcze tłoczniej ;-)

ja bym proponowała Jastrzębią Górę. zwłaszcza hotel Primavera, jak ktoś chce jechać z dzieciakami - idealna miejscówa, organizują czas młodym, więc w razie niepogody dzieciaki nie marudzą, a rodzice spokojnie mogą skorzystać ze spa. mi to odpowiada.

Gość kwoczkasroczka
ja\ proponuje chlapowo (w odleglosci 2 km wladyslawowo 5 km jastrzebia gora 41 km hel 54 km trojmiasto ;)) ja tam jezdze co roku nie ma za duzo ludzi jest wspaniale

ja nie przepadam za dzikim tłumem, dlatego najchętniej nad morze wyskakuję poza sezonem. zimą nad morzem też jest fajnie, choć pewnie miłośniczki plażowania mają odmienne zdanie ;)