Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

evrytime

problem z chłopakiem. co robic ?!

Polecane posty

szukam rady bo kompletnie nie wiem co robić. a fora internetowe okazały sie byc mi pomocne. co zrobic gdy chlopak uwaza ze 'potrzebuje czasu' i ze chce ode mnie odpoczac. wczoraj sie poklocilismy o to ze mu nie ufam, ale przykro mi samej ale poprostu nie ufam. raz mnie w jakis sposob zawiódł i nie potrafie. o to starsznie sie zdenerwował, ale nie chciał pokazac mi swoich sms ani wiadomosci na facebooku choc wczesniej to robiłam. wiem moze sie to wydawac glupie ale dla tej 'pewności' to robiłam. on mi wszystko przejrzał. każdy wie że przerwy w związku raczej nie wróża dobrze bo wtedy sie odzwyczaja od osoby. sam powiedział ze nie obiecuje ze po tej przerwie będzie dobrze. w poniedziałek wyjezdzam na tydzien wiec zostało mi mało czasu na naprawienie tego. co robic ?!

Gość Ananasiera
eeeeeeee moze to on Ciebie wymieni tak bedzie lepiej pozdrawiam mam nadzieje ze pomoglam

wymienic? nie ma opcji. niestety za bardzo sie zakochałam, i on podobno tez mnie tak kocha. ale ze nie moze sie spotykac z kolezankami nic nie moze robic, ale to chyba normalne ze jak sie jest w zwiazku to z niektorych rzeczy trzeba zrezygnowac?

moze wam sie to wydawac błahy problem. ale ja naprawde nie wiem co mam robić. żarty jakoś nie są na miejscu

Gość Kuracjusz z koziej wólki
na pewno nie możesz być nachalna... nie dzwoń, nie pisz, daj mu ten czas... nalegając/naprawiając sprawisz tylko, że będzie miał Cię jeszcze bardziej dość. Udawaj przynajmniej, że masz zdrowe podejście do sprawy. Masz wyjechać, wyjedź. Może na fejsa wrzuć zdjęcia, że się dobrze bawisz... niech nie myśli, że płaczesz za nim. Niedostępne kobiety są atrakcyjniejsze.

Gość Ananasiera
po co mu wiadomosci sprawdzasz? a on glupi ze Ci pokazuje!

Gość Sweetcheeeks
Z pewnych tak... Ale nie z kolezanek. Mowie ci to z doswiadczenia wiec daj sobie spokoj

Gość Kuracjusz z koziej wólki
oczywiście, że z pewnych rzeczy trzeba zrezygnować. Miałem koleżanki - poznałem moją dziewczynę - miała z tym problem - teraz nie chadzam już na kawy/herbaty z tamtymi. Jak się jest w związku to nie potrzbuje się innych kobiet niż swoja własna

ale jesli taka bede to to pomoże ? jakos nie usmiecha mi sie tak robic, bede musiała sie zmuszac... chciałam zobaczyc bo juz raz mnie zawiódl i to chyba oczywiste ze chce sprawdzic czy dalej tak nie robi. nikt nie chce zyc w klamstwie.

Gość Sweetcheeeks
Kuracjusz no niekoniecznie ;)

ale wszystko bylo dobrze. jedynie tak mu odwaliło i odwidziało sie cos po tej klotni, ze mu nie ufam..

Dla mnie podejście "mam faceta więc on jest mój i nie może się spotykać z koleżankami" jest chore aż do bólu i nie dziwie się że chce od Ciebie "odpocząć"

Gość kuracjusz z koziej wólki
Jestem facetem, sam po sobie wiem, co jest dla mnie pociągające. Z takich kobiet, które robią wszystko z podkulonym ogonem i skomlą o nieco uwagi śmiejemy się z kumplami na piwie. Kiedy facet mówi, że chce odpocząc - znaczy że jest zmęczony kobietą. A dlaczego jest zmęczony? Kobiety dzisiaj siebie nie szanują. Wciskają nam siebie na siłę, swoje uczucia, chcą ratować/zabiegać, starać się, aż za bardzo... sprawiają, że my nie możemy czuć się jak faceci...

Gość Sweetcheeeks
Powiem ci Everytime ze on nie chce odpoczac. On chce odejsc. Powiem ci nawet dlaczego... Bo zycie z kims kto zmusza cie do odzierania sie z prywatnosci jak na przesluchAniu. Weszy i dusi, nie jest zyciem tylko koorwa udreka.

kuracjusz: wiesz uwazasz ze powinnam nic sie nie odzywac ani nie starac? to pomoże? bo ja poprostu nie chce doprowadzic do tego ze mnie zostawie. powiedział ze nie chce mnie zostawic tylko odpoczac bo ze z nim cos sie stało

a jeśli jestem w stanie oddac mu troche prywatnosci? oczywiscie z umiarem..

Gość Sweetcheeeks
Nigdy mu nie oddasz ani ociupiny i on to doskonale wie

i Ty się jeszcze dziwisz, co on jest w jakimś obozie inwigilacji? daj mu żyć....

Gość Ananasiera
chcesz mu oddac troche prywatnosci z umiarem? what???

nigdy nie bylo sytuacji zebym mu gdzies nie pozwoliła wyjsc. tylko imprezy jednak no nie, była sytuacja ze potem były plotki ze tam mnie zdradzał. od tamtej pory mu nie ufam. probował naprawic to, ale ja niestety doceniłam, ale chyba za poźno..

Gość ElCastano
chlop jak na smyczy zal takich . Jesli ma gdzies wyjsc to rozumiem ze po maslo do sklepu i z powrotem.

naprawde nie chodzi o to, wychodził gdzie chciał. nigdy nie zabraniałam, ale imprezy nie, jak ma jechac to ze mna.. tylko ze ciagle sie widzi ze mna, a z innymi juz nie. a ze jak do mnie nie przyjedzie to jest obraza. przyznaje sie ze tak robiłam. chciałam z nim spedzac kazda chwile .