Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek3434

POl roku po slubie- zonie wystarczy seks raz na miesiac

Polecane posty

Gość arek3434

nie zdradza mnie, komorka ciagle lezy na widoku, zero smsow i dziwnych rozmow, po pracy siedzi w domu, zawsze z pracy wraca na czas, w pracy 90% to baby ,reszta zonaci faceci po 60 nic jej sie nie chce, lubi gotowac bardzo wymyslnie( przyznam ze robi to rewelacyjnie), biega non stop na basen dba o figure, sprzata rzadko jak jej sie przypomn, syfu w domu nie ma ale mogloby byc czysciej, spedza kupe czasu przed lustrem ( uwielbia sie malowac) i mnostwo czytajac ksiazki ( takie dziwne polaczenie pustoty z madroscia)Jest oczytana. Z rana balsamuje sie a ja sie wsciekam bo chodzi wypachniona oblednie, wymalowana, wlosy ulozone, super ciuch a nic jej sie nie chce, czyli seksu przed slubem min 3 razy w tyg bylo

Gość arek3434
no tak ale zero seksu ehh

Gość arek3434
wykonuje też podskoki z jednoczesnym klaśnięciem powyżej głowy, czyli tzw. pajacyka

Gość arek3434
przed snem wyobrażam sobie, że obok mnie leży rosły murzyn, a gdy nikt nie patrzy, trzymam rękę w gaciach i miętolę kasztany

Gość arek3434
myje sie ,bez przesady zonie zaczelo nagle przeszkadzac ze pale i smierdze-nigdy jej nie przeszkadzalo, sama palila i wypomina mi ze sportu nie uprawiam nagla taka zmiana?

Gość arek3434
mam wrazenie ze zyje w swoim swiecie czasami i jestem jej zbedny

Gość bsdf
moze ty skapciales i nie jestes taki atrakcyjny jak kiedys...albo jej nie dogadzasz w lozku?

Gość ijabuba
No bo jej sie nie chce po prostu .. :) I tyle.. Ma tyle zajęć ciekawszych od sexu ::P A sex spowszedniał..

Gość arek3434
ma. mamę i tatę i razem się kąpią :(

Gość arek3434
mnie już się znudziło posuwanie naszego jamnika

Gość Supremus Dux
Spróbuj jej zasadzić tam gdzie słońce nie dochodzi.

Gość arek3434
nie jestem gruby, mam maly brzuszek ale maly, jestem wysoki i dobrze zbudowany, kiedys za mna szalala ale fakt faktem zaczynam teraz tyc bo dosyc duzo jem sama kiedys palila,od czasu slubu nie pali i dogryza mi ze skoro ona mogla to ja tez moge zaczela biegac na basen i tez wypominac mi ze moglbym ruszyc tylek pojechalismy w gory, to wypominala mi ze codziennie nie chce zdobywac szczytow, bo chodzenie bo dolinkach ja nuzy przyjechala z gor, kupila juz sobie buty na wedrowki na przyszly rok i zaczela planowac wyjazd na nastepne wakacje mimo ze ja np chcialbym nad morze raz mowi mi ze nudzi ja lezenie na plazy, w spa, ona chce chodzic, zwiedzac, wspinac sie na rysy, giewonty, orle percie itd

Gość arek3434
już tak było, ale się spierdziała pod koniec stosunku płciowego

Gość arek3434
ostatnio coś pierrdoliła, że w niedzielę idzie na kilimandżaro

Gość ja 27 ona 24
to pogadaj z nia powiedz ze chcesz czesciej niech sie dostosuje:)

Gość ja 27 ona 24
jak moja bab mi odmawia to od razu dostaje z trepa po ryju

Gość no to pewnie
sąsiad, listonosz itp komórka może leżeć wykasuje i czysta, wiedzą kiedy cie nie ma i blisko mają ;)

Gość ja 27 ona 24
spadaj podszywie

Gość arek3434
pogadam z nia, moze to cos da... teraz zaczynaja wychodzic roznice , ona woli gory, ja morze, ja lubie smalozne mieso on tylko na parze, ja nadal pale ona nie i mnie za to gani,takie bzdety i wiele wiecej

Gość arek3434
w dodatku ona używa mydła, a ja myję się "ludwikiem"

Gość koltporter
autor ma rację , gdy żona zaciążyła i urodziła to poświęciła się wychowaniu dziecka a facet idzie w odstawkę ale jako partner ma pomagać żonie przy wychowaniu dziecka w każdej chwili i finansowo, ponieważ kobieta nie ma dochodów stałych albo tylko draźnie otrzymuje pomoc finansową to facet musi pomagać ale kobieta informuje faceta wprost, że było miło ale się skończyło i więcej bzykania nie będzie, ponieważ już jedno dziecko jest , więc facet niech sobie utnie siekierą narzędzie do sikania

Gość arek3434
w dodatku ja lubie bardziej pierdziec a ona bekac

Gość koltporter
w żadnych mądrych książkach o tym nie piszą, że kobieta potrzebuje faceta tylko do zapłodnienia , gdy kobieta zostanie zapłodniona i zaciąży to praktycznie potrzebuje od faceta tylko kasę na własne wydatki , gdy urodzi to potrzebuje tylko kasę dla siebie i na dziecko, całą swoją miłość przelewa na dziecko i zaspokojenie własnych potrzeb , facet jest tylko dawcą środków finansowych potrzebny jako dawca , od tysiąca lat jest bez zmian, gdy facet chce pokochać się ze swoją żoną to jest przez żonę odpychany, więc szuka pocieszenia albo prostytutki , gdy żona się o tym dowie, to najczęściej to się kończy rozwodem , przy rozwodzie zyskuje kobieta