Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona3100

z pozoru szczesliwa rodzina

Polecane posty

Gość ona3100

Nie powinnam narzekac, wymarzony maz, dwojka wspanialych dzieci, wlasny dom, oboje pracujemy - zarabiamy na zycie i splacamy kredyt. Jestesmy ze soba 10 lat, 8 po slubie. Tyle nas laczy.... To smutne bo to byla milosc od pierwszego wejrzenia!!! Kocham go bardziej niz moge to opisac a mimo to oboje jestesmy dla siebie zupelnie obcy... Jak to mozliwe?! sama sie zastanawiam.... W maszym zyciu brakuje zwyczajnej milosci, pocalunkow, dotyku, milego-czulego slowa, mowienia kocham i innych, takich normalnych rzeczy.... Moj problem polega na tym ze ja kocham za bardzo, jestem zazdrosna bo niby mam i nie mam powodow... tzn., mam bo jezdzi na szkolenia z pracy i wtedy potrafi sie do mnie nie odzywac przez np., 3dni a jak wraca to mnie szlag trafia i jest awantura... z drugiej strony dba o dom, zajmuje sie dziecmi gdy ja jestem w pracy, nie pije i nie bije... ale w klotni pokazuje na co go stac..... Ja, kobita pracujaca-nigdy nie wiem w jakich godzinach bede pracowala, matka, zona, sprzataczka i sluzaca w jednym..... bywam przemeczona bo pracuje srednio od 8 do 16 godzin dziennie ale ja nie moge powiedziec ze padam na twarz bo ja musze... moze i to jest powod naszych ciaglych nieporozumien ale ja juz psychicznie wysiadam.... prawie nie rozmawiamy ze soba bo maz-nie ja zawsze jest zmeczony a mnie taki brak porozumienia doprowadza do szalu.... Kocham go i probowalam wszelkich metod konwersacji i nic, zero jakby go nie interesowalo co ja czuje i czego mi brakuje.... ja chetnie bym go wysluchala gdyby tylko chcial mowic... RUTYNA bo tak to sie ladnie nazywa ale jak z niej wybrnac zeby zycie znow nabralo kolorow?!!!!

Gość 7837837432
idzcie na terapię małżeńską, albo chocby na kurs malzenski do zakonnikow, my bylismy u dominikanow i tam zakonnicy ladnie wytlumaczyli mezom jak sie trzeba obchodzic z zona :) naprawde bylo super! ksiezy nie lubie bo im tylko kasa w glowie i wiadomo ksiadz to nie ten poziom intelektualny co zakonnik.

Gość 7837837432
Już mi nie pcha bezczelnie łap w majtki. :)

Gość ona3100
jak mam z nim isc gdziekolwiek skoro on nawet nie chce gadac bo jestem psychiczna, mam schizy i ciagle wymyslam..... Mam dosyc takiego malzenstwa!!!

Gość kolorowe motyle
popieram 7837837432 pomysł z dominikanami jest całkiem niezły a potem dzieci do babci i trzydniowe wakacje tylko dla was