Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zycie to zagadka dla tych ktor

Wspolczucie do mojego ex az serce peka

Polecane posty

Slucham plyt od niego, to wspanialy czlowiek, szczerze wspolczuje mu, ma inna orientacje sexalna, a dla rodziny i znajomych w pracy caly czas gra kogos kim nie jest.Gra wobec wszystkich i wszystkiemu.Wspolczje mu, mamy synka, ktorego kocha ponad wszystko, tak jak ja, ale ma zone ...Nigdy mu nie pomoge, nienawidzilam go kiedy sie dowiedzialam(domyslalam sie, ze ktos jest, ale nie to...)A teraz po latach wspoczuje, bo wiem ze to dobry czlowiek:)

Moglabym sie przebierac za Mariana i dawac mu sie popychac w odbyt, potem zalozyc strap on i walić jego, moglabym dokleić sobie wąsy, i ssac mu jako brutalny Kamil Tyle moglabym dla niego zrobic

Gość gjkkjjhjhgggvbb
Znacz się on jest zdupydomordyzaurem ? Dałaś się zapłodnić jakiemuś pedałowi ? To jest sposób na rozmnażanie się Biedroni, oszukać jakąś pannę.

Gość kolorowe motyle
czasami pomóc to pozwolic odejść człowiek jest taki słaby ... każdy jeden

To co, ze sie dalam?Marzyl o tym i dla dziecka potrafi poswiecic swoje szczescie, o ktorym marzy.Dla ludzi i rodziny, ze wstydu.Potrafi kochac prawdziwie, prawdziwa milosc zniesie wszystko i wszystkich i to nie tylko seriale i romantyczne filmy, wy ciolki wyksztalcone polskie nie potraficie ocenic siebie samego, ale zawsze kogos z gory tak, to zasada w polsce.A Dziadek o nia walczyl, spierdolil z Wermachtu, po co??Dla nierobow?dla nietorelancji??Kazdy czlowiek jest inny!Ale wy panstwo potraficie na widok chorych ludzi nasmiewac sie i szydzic, dziwic i krzywic.Przyklad _prosze: Czekam w banku, wchodzi starsza pani, chyba po 80, trzesa jej sie rece i nogi, ma dwie laski, a nikt dupy nie ruszyl, za ustapienie miejsca bylam ostania. Bo tak sie kazdemu spieszy...ale kooorwa sami nie wiecie sami do czego!Zyje w tym Kraju dla Dziadka i chce mu pokazac ze nie walczyl daremnie, zeby tacy prostacy wszystko zniszczyli!

Moj wspanialy kolega powiesil sie, przez brak tolerancji w Polsce, bo bo juz od dziecka byl gejem.Zawsze, rozmawial z dziewczynami, gesty i ruchy probowal ukrywac...Popelnil samobojstwo.Zapalilam znicz, nie moglam uwierzyc, ze to zrobil, patrzac na jego zdjecie na pomniku, powiedzialam sobie, ze bede walczyla, kazdy polak jest inny i kazdy czlowiek, nie wolno oceniac innych!To czlowiek ktorego do dzis podziwiam, zawsze serdeczny i zawsze potrafil rozmawiac i pomagac innym, to czlowiek...az slow brak, oddany kazdemu, zawsze serdeczny, zawsze mily, zawsze chcial i pragnal akceptacji, mimo ze, wiedzial, ze, jej nie znajdzie.Znajac kogos przez lata, a poddal sie...przez kogo??"to nie moj syn, moj taki nie bedzie..." nie moja sprawa, zrobil co chcial..." Zapomnieliscie, ze Panstwo to ludzie!

Akceptacja i tolerancja to podstawa...jak mozna tolerowac SIEBIE SAMEGO, skoro innych nie potrafimy??Wiem , nas to nie spotka...ale innych tak, a CI inni to ludzie, ten brak szacunku do chorych w PL mnie rozwala, to zwracanie uwagi na widok nieuleczalnie chorego dziecka...Sami tworzycie to Panstwo, a potraficie tylko mardzic...lezac dupa do gory:)Taka prawda.

A zeby Wam lepiej bylo, sledzilam to forum przez dlugi czas, przerwa od kilku lat, zmienilo sie wszystko, wszystko:(Siedzicie tu, bo nie ma z kim, taka prawda.Ja juz sie zegnam, ten swiat wirtualny zmieni was na gorsze.Istnieje ten prawdziwy, dla kazdego, bez wyjatku.Poswiecilam ten temat S.P Grzesiowi:)

Gość kolorowe motyle
my potrafimy? nie akceptacja i tolerancja tak ale promowanie odstępstw na siłę już nie nie dlatego, żeby dokopac innym - słabym, biednym i chorym i homoseksualnym ale po to nasze dzieci mogły zaakceptować inność nie wyrzekając się wlasnej tożsamości jednocześnie...