Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banda leniwych bab

Tragikomedia te wasze diety!

Polecane posty

dzieci we mnie rzucały czosnkiem a ja miałam nadzieję ,że jestem wampirem , ale one przy mnie są bardzo urodziwe , nietoperze zdychają ze strachu na mój widok, muchy mnie mylą z gównem

Gość aaaaaaaaaaarwena
jezu ty masz tak czerstwy humor czy to ja sie starzeje :( nieee!!!

a tak wogole to mam trepla bylam na diecie 30 kcal ale mam jojo i waze 120 kg# moje wymiary- cipa-jak wiadro - udko 66 cm - dupsko 120 cm - szyja 60 cm-mam blizby jak sie w stodole wieszalam

Gość haahaahaahaahaa
i jak nie lubić troli

Gość aaaaaaaaaaaaarwena
trole lubia sie same, komentuja pozytywnie swoje radosna tworczosc by podniesc sie na duchu ;) a co mi tam tez bede dobra - to z mielonka- prawie sie usmiechnelam ;)

no i se tego weza do cipki wkladalam ale sie wzinal i utkal i jestem jeszcze ciezsza jak ja was chudych nienawidze

wypierdalaj podzsywie pomranczowy bo smierdzisz gnojowka co pewnie chcesz zeby moj tatus cie kutasem po ryju wystrzelal won kurwisko stad

Gość hahaha lachane brawo
kto pod kim dolki kopie.... gimgowna zasrane

Gość ooo boshhe
sama przyznala ze jest gruba pewnie slim ja skrytykowala za diete 500 kcal i sie msci z marnym skutkiem

Gość a wy dziewczyny to jestescie
bierne ze hoho obrazaja was tu krytykuja ale zadna nic nie napisze-jestescie daremne na tych swoich darmnych dietkach powaznie

Gość sdsdfyguihjok'
Popieram autora postu!

Gość popieraj sobie PO
co nas to obchodzi zdupczaj stad

autorka moze napisala ostro,ale niestety ma 100% racji. Jak sie odchudzac, to zmieniac nawyki zywieniowe, odstawic alkohol, takeawaye, chipsy, slodycze, cukier, a wprowadzic wiecej zrowej zywnosci i przede wszystkim ruszyc tylek sprzed kompa, a nie rozwalic sie na kanapie, glodzic sie i czekac na efkty.

Gość Ginger16
to ja pisalam przepraszam jeszcze raz nie chcialam was urazic-taki wstyd przepraszam bardzo

Gość Ginger16
a miaam taka nadzieje ze mi sie uda na tych 500 kcl heh teraz jestem smutna i znowu zajem smutki ja juz waze ponad 90 kg nie wiem co ze mna bedzie

Gość summergirl
nigdy nie schudniesz grubasie hehe

Gość miracle 168 ma racje
Zgadzam się , ale wy wolicie najszybciej i bez wysiłku , niektóre twierdzą ,że sama dieta starczy a ciało będzie ładne smukłe i jędrne , wozicie dupy samochodami i autobusami i przejdziecie ewentualnie 1x dookoła bloku z pieskiem a potem teksty , byłam 2 dni na głodówce, załamałam się na 3 dzień na diecie 100 kcal i nażarłam się jak świnia, poległam na diecie 1000 kcal i mam jo jo, czy sumplementy herbalife działają , czy chrom pomoże mi schudnąć , czy ocet jabłkowy itd itd. Jesteście leniwe i tyle, nawet do tego stopnia ,żeby przejść się do lekarza i sprawdzić czy macie problemy z hormonami nie bo sie nie chce , lepiej siedzieć w domu nawpierdalać się przed tv potem pół dnia narzekać ,że nieszczęśliwa bo gruba i jej nikt nie chce. Wystarczy trochę sobie żarła odmówić i poświęcić 45 minut na spacer codziennie ;) ale jak znajmy zycie podniosą się głosy ,że się nie chce , że nie ma na to czasu (jasne ale siedzieć pół dnia na kanapie i oglądać durne seriale i talk showy to macie czas) albo ,że koleżanka nie ćwiczyła a ładnie schudła i ma ładne ciało. Od użalania ciągłego nie schudniecie

Gość rewewre
ja chodze 3 - 4 godzin codziennie na spacer ale nie chudne a nie jem duzo

Gość do rewewre
to zrób sobie badania tarczycy albo pcos

Gość 382woeioqwe
"Ruch ruch I jeszcze raz ruch ! Cwiczac codziennie chudnie sie na ok 1500 kcal ! Tyle schudniecie ile wypocicie !" A z tym to się nie zgodze, schudłas, ok, ale przez to że limit kaloryczny był ujemny. Ja im wiecej się ruszam, tym jestem grubsza, po prostu mam problem z nadmiernym apetytem, który pojedzeniu jest jeszcze większy

Gość 382woeioqwe
ja chodze 3 - 4 godzin codziennie na spacer ale nie chudne a nie jem duzo a policzyłas kiedys kalorycznosc tego "nieduzo"?

Gość nie spamuj z ... coś tam
ta a ta tu wkleja tabletki nosz kurwa zasrany spam taa chodzi 3-4 godziny na spacer:P pewnie do parku pod blokiem 10 min w jedną stronę a reszta siedzi na ławce i gapi tępo na ludzi :P juz ja takie znam

hehehehehe........ masakra te forum powinno zmienic nazwe na obrazanie ludzi.... po co to? slim ma najmniejsze IQ i najmniesza wartosc osobowosci dlatego sie chwali ile to nie ma kasy itd nie wazne kto ile zarabia nie powinno sie kogos obrazac nie znajac tej osoby!!!! DZIEWCZYNKI NIE DAJCIE SIE