Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banda leniwych bab

Tragikomedia te wasze diety!

Polecane posty

Gość ale sama reklamujesz
dieta slim fast ale ty sama reklamę robisz na dietach tych syfiastych koktajli i wszyscy wiedzą ,że masz dwa czarne nicki jeden to jak to reklamujesz a drugi jak to dobrze nie wpływa i jak ładnie nie schudłaś

Gość aaaaaaarwena
gdzie i do czego sie przyznalam? :D tępa świnio? mama tak na ciebie mowila? czy koledzy w szkole?

jakie mam nicki? mam jeden i pisze tylko z niego nawet gdy kogos obrazam lub krytykuje :P gdzie reklamowalam? jak ktos pytal to pisalam o co chodzi ale zawsze podkreslalam ze jakbym mieszkala w pl to bym wolala zjesc serek lub owsianke ze wzgledu na cene :P bo szkoda chyba 30 zl na koktajl jedni pija bialko z olimpu inni slim fasty nigdy nie reklamowalam cos ci sie pomylilo

Gość koktajle co psuja mózg
aaaaaaarwena gdzie i do czego sie przyznalam? tępa świnio? mama tak na ciebie mowila? czy koledzy w szkole? też pijesz te koktajle, nażryj się tępa świnio aż nie będziesz mogła się ruszyc to ci się humor poprawi :P mamusia schowała hiperotyłemu dziecku słodycze i teraz się wścieka czy bierzesz koktajle jak dieta....??

np nie poperam diet koktajowych typu zupa w proszku lub kurczak z grila w proszku i cly dzien na koktajlach-dla mnie to przesada pije bo lubie i zawsze podkreslam ze schudlam dzieki cwiczeniom ! szejk ma ok 230 kcal wiec mozna zastapic czyms innym widac ze jestescie tu nowe i mnie nie znacie wsylalam tez dziewczynom zdjecia --tak schudlam i jestem dumna ale jak widze topiki ze ktos chce zrzucisz 16 kilo w 6 tyg na diecie 500 kcal to sorry cos jest nie tak sprawdzcie sobie sklad tego slim fastu a pozniej krytykujcie dieta 1500 kcal i ruch to cos innego niz glodzenie sie albo zakwaszanie organizmu na dukanie

Gość oj dieta dieta
źle zrobiły te proszki tobie :P tak se mów

Gość dieta jestes zabawna
widac ze jestescie tu nowe i mnie nie znacie wsylalam tez dziewczynom zdjecia --tak schudlam i jestem dumna ale jak widze topiki ze ktos chce zrzucisz 16 kilo w 6 tyg na diecie 500 kcal to sorry cos jest nie tak wysyłaj na sympatie tu nie portal randkowy :P

Gość aaaaaaarwena
też pijesz te koktajle aha :D jest gorzej niz myslalam :D tak btw to fascynujace, w zaleznosci od tego w jakim temacie sie wypowiesz zwyzywaja cie od anorektyczek, grubasow, puszczalskich, niewydymek, gowniar.... wiesz skarbie co to wszystko o tobie swiadczy :D ok koniec szkoda zycia na batalie z cwiercinteligentnym trolem ;)

Gość dieta to chyba lesba
haahaahaa kto by chciał ta twoją tłusta dupę i szkaradną mordę oglądać :P chyba ,żeby dzieci przestraszyć

Gość aaaaaaarwena
aaa gońcie się tipsiary bo ja jestem nie szczęsliwa pójdę się nażreć , potem wypiję wiadro senesu żeby kolejnych 20kg nie przytyć jak zjem zawartość lodówki mojej starej ale najpierw muszę się włamać bo stara zamyka jom na kłódkę , zaraś się nażrę i będę szczenśliwa

Gość aaaaaaarwena
jestem tłusta i brakuje mi chłopa ...wszyscy mdleja na mój widok... ze strachu, matka w domu lustra schowała bo ja się wtedy sama siebie bałam

Gość aaaaaaarwena
hahaha :D musisz byc baaardzo sfrustrowana :D tluszcz zalam mozg? ;) wymysl cos zabawnego chociaz ;)

Gość aaaaaaarwena
gadam sama ze sobą :P jestem jebnięta

Gość aaaaaaarwena
juz was przepraszam aj bo jestem zmierzla onanizowalam sie kaszanka i mi utknela w cipie jak to wyciagnac?

Gość aaaaaaarwena
taa przeciez pies ją zjadł

zaczernilam nicka ok dieto slim fast zazdrozcze ci bo ostatnio mialam tyle w biodrach co ty jakmialam 7 lat i tata mnie posuwal wtedy w dupsko a teraz nie chce i ta kaszanka mi utknela

Gość aaaaaaaarwena
mam wychodek w kolorze niebieskim z płyty paździerzowej z namalowaną tęczą , mikrofonem i głosnikami koncertowymi ,żeby cała moja wioska słyszała jak melodyjnie pierdzę i sram z gracją

nie moge wytrzymac na zadnej diecie po 2 godzinach ide sie nazrec a jak nie mam juz miejsca w zoladeczku to wypycham do pochwy albo dupy to kompulsy?

Gość oj chyba ktoś sie wkurzył
haahaahaaa npo nic dawajcie trole jest zabawnie

Gość aaaaaarwena
o matko porobilo sie :D ja czasem lubie trole, ale to jest zalosne raczej niz zabawne :) wasz poziom IQ musi nieco odbiegac od sredniej... :D

Gość powiało nudą buuuu
tak było smiesznie a szkoda ,że koniec

jestem gruba tępa zawsze samotna i uwielbiam się wyzywać na szcupłych laluniach ,kurwaaa jak ja was nienawidzę to wasza wina ,że jestem tępa i gruba

Gość aaaaaaaaarwena
smęty. sprawdze pozniej, moze was natchnie wena :D choc watpie szczerze

a wczoraj na imprezie w remizie syn soltysa chcial mnie po cycku pomacac a ja go wypchalam skarpetkami o boze jeszcze smierdzacymi i mi ta skarpeta wypala i wstyd taki no!! zazdroszcze wam wy nie wiecie jak to jest byc wstertnym samotnym niczym wypierd mamuta pasztetem