Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka tego tematu :)

podoba mi się młodszy

Polecane posty

Gość Autorka tego tematu :)

Czy myślicie, że 6 lat różnicy to dużo? Kurcze, chyba dużo. Ale on mówi, że to dla niego nie problem. Wiem, że różnica kiedyś się zatrze, ale dziś ja mam 23 a on 17 lat. To chyba trochę źle? Sama już nie wiem. Czy jestem nieodpowiedzialna? Chyba ja powinnam to ukrócić. Taka to była przyjaźń, przyjaźń, aż nam pewnego dnia odbiło...

Gość chlopak 17 lat to
dziecko daj sobie spokój

Gość MArychaaaa
To sie nie uda uwierz... ja sama coś takiego kombinowałam tyle ze różnica o połowe mniejsza.

Gość siemie lniane
byłam w podobnym wieku jak ty, jak poznałam mojego męża, miedzy nami jest 6 lat różnicy:)) najpierw wydawało mi sie to nie prawdopodobne i w zyciu bym nie uwierzyła wcześniej że się zdecyduje na taki krok, ale los tak sprawił że połaczył nasze drogi. jestesmy naprawde szczesliwym małżenstwem, świetnie sie dogadujemy, a różnicy praktycznie nie widać. nie patrz na innych, żyj tak jak czujesz:)) powodzenia:))

Gość garnierflesz
6 lat to zadna różnica, różnice widać przy 10 i nieważe czy facet czy kobieta wtedy starsza... jeśli czujesz że to prawdziwa miłośc to daj jej szanse:))

Gość MArychaaaa
Wiele zależyu od rodziny...akurat nie wroze dziewczynie spokojnego i ulozonego zwiazu z facetem o 6 lat młodszym. Zawsze znajdą sie kąśliwe uwagi akurat w moim przypadku kiedy byłam "gówniarą" i miałam te 17 lat rodzina tego chłopaka kiedy nie bylismy razem i do tego nie doszło wygoniła mnie i moja kolezankę z domu słoweim "wypierdalajcie"...

@MArychaaaa Można założyć, że rodzice "nastolatka" i "nastolatki" są w podobny sposób szczęśliwi gdy widzą, że ich dziecko przyprowadza do domu kogoś starszego od 10 lat. Jak samemu są "młodymi rodzicami" i np ich syn/córka urodziło się gdy sami mieli z 20lat, to przecież taki partner ich dziecka jest jednoczesnie z 10lat od nich młodszy i 10lat starszy od ich syna/córki.