Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karamba lammbamba

Czy wy też uważacie że stopy wylgądają jak takie obrzydliwe niedorozwinięte

Polecane posty

Gość karamba lammbamba

dłonie? Jak tak patrzę na stopy to mi się niedobrze robi i ciągle kojarzą mi się z nieudanymi palcami od rąk. Takimi krótkimi u jakiegoś upośledzonego osobnika :O.

Gość Laryssa 24.
ja ogolnie uwazam stopy za cos brzydkiego - nie chodzi mi o kwestie zadbania badz nie, ale są takie... dziwne. swoje toleruje, ale u obcych ludzi nie lubie tego widoku. wiem, ze to dziwne, ale tak mam. zwlaszcza jak ktos ma takie waskie a dlugie kajaki i palec ten drugi dluzszy od tego duzego palucha - fuuj

Gość MArychaaaa
Ja bardzo jestem zadowolona z moich stopek akurat na szczęscie nie odziedziczyłam po mamusi dłuższego drugiego palca:P

Gość drfrfrf
dla mnie syry są feee!!!!! swoje jakoś tam też toleruje ale jak widze inne syry to sie brzydze masakrycznie takie obleśne pięty żółte jakieś skórki paluchy MASAKRA nienawidze SYR!!!

Gość ej laski,nawet nie wiecie
jak wielu faceow kreca stópki:)

Gość wilu facetów kręci jak laska
na nich sika i robi kupę. WIęc to co kręci wielu zboczeńców to nie jest wyznacznik czegokolwiek

A mi sie podobaja męskie stopy ;-) żaden tam fetysz. Lizanie, czy ssanie ich jakoś mnie nie kręci, ale popatrzeć sobie na ladne, meskie stopy to lubię ;-)

Gość odezwal sie wyznacznik
WIęc to co kręci wielu zboczeńców to nie jest wyznacznik czegokolwiek

Gość Nicea is Nice!
Ciekawe spostrzeżenie:D Mam wrażenie że to Pani Czkawka:D

Gość gość
Obrzydlistwo.. Mam to samo może niestety bo przeszkadza to strasznie w seksie...

Gość gość
Moja żona ma śliczne małe stopki, gdybyście zobaczyli to byście zmienili zdanie na temat kobiecych stóp. Zawsze patrzę na stopy. Moja koleżanka ma takie pokręcone stopy straszne nawet jak ma zadbane i pomalowane paznokcie to źle to działa. Rozśmiesza mnie, z seksu zero. Przy żonie trzymają mnie jej stopy, taka prawda. Cudowne, i jeszcze robi mi masaż, chodzi po mnie, wygłłupi się, daje mi do całowania. Wie że je lubię. Taki haczyk i jestem jej. Podobno miłość łączy ludzi haha :)

Gość gość
Dla mnie w ogóle stopy, nie ważne, czyje, są czymś obrzydliwym.