Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirelka_90

Pozyczka pozabankowa...

Polecane posty

Gość VIA SMS - promocja
Ile pożyczasz- tyle oddajesz http://www.pozyczki.biz.pl/viasms/ :) niestety, tylko pierwsza pożyczka jest bez kosztów... Zanim pożyczysz u jakiegoś lokalnego typa- pooglądaj wczorajszą "Sprawę dla reportera" na stronie TVP.

Gość bogumila3
Ja korzystałam http://szybkigrosz.pl/ i skorzystam na pewno jeszcze raz, świetna oferta, nie ma żadnych problemów z BIG, KRD, wszystko odbywa się szybko !

Gość gość
ja też wnioskowałam na szybkigrosz.pl ale jeszcze się do mnie żaden inwestor nie zgłosił

Gość gość
Ja od miesiaca czekam na odzew inwestora z szybkigrosz i cisza....Moim zdaniem to jedna wielka ściema

Gość gość
ja brałam na szybkigrosz.pl 3 tyś w sumie dobre warunki polecam

Gość gość
dla mnie po dwóch tygodniach znalazł się inwestor i szybkigrosz

Gość gość
złozyłam wniosek na szybkigrosz.pl dostałam 2 tyś bank mi odmówić ponieważ figuruję w bik a tu dostałam i to na dobrych warunkach

Gość gość
mogę ci polecić szybkigrosz ponieważ korzystałam z ich oferty złóz wniosek na stronie i czekaj na kontakt pamiętaj żeby negocjować warunki możesz mieć mniejsze % jak się postarasz

Gość gość
banki teraz częściej mówią nie wiec dobrze ze są tanie instytucje ja ostanio pożyczałam na szybkigrosz.pl

Gość gość
czasami trzeba a bank mówi nie ja brałem na szybkigrosz.pl

Widzę, że SPAMER od naciągania naiwnych znowu powrócił :(. x Przypominam więc, że szybkigrosz pożyczek nie udziela, a jedynie oferuje rozmowę ze swoim konsultantem, za ponad 460zł za godzinę . Ta rozmowa NICZEGO NIE GWARANTUJE ! x Za tą kasę, dzwoniący dostaje obietnicę, że jak zgłosi się do szybkigrosz ktoś, kto będzie chciał pożyczyć dzwoniącemu pieniądze, to szybkigrosz ich skontaktuje :D :D :D. Mieli DOSKONAŁY POMYSŁ na LEGALNE wydojenie naiwnych desperatów :D :D :D. A półgłówki i tak do nich zadzwonią :(.

Gość gość
nie obrażaj nikogo bez powodu ja mam u nich pożyczkę i jestem zadowolony każdy chyba ma prawo korzystać z oferty jaką sam wybierze a forum co najwyżej może mu coś zasugerować pewnie sam nie dostałeś i teraz się mścisz ?

Gość gość
ja również wnioskowałam u nich o pożyczkę też przeszłam rozmowę telefoniczną a po trzech dniach odezwał się inwestor i sfinalizowaliśmy umowę wszystko w porządku polecam szybkigrosz.pl

Gość gość
ja korzystam z szybkigrosz i na pewno skorzystam raz jeszcze jasne zasady szybko i sprawnie polecam

Gość gość
ja też brałam na szybkigrosz.pl wszystko okey

Gość gość
też złożyłam u nich wniosek czekam na decyzję mam nadzieję ze pozytywną

Gość gość
na szybkigorsz nie czeka się na decyzje tylko na inwestora bo to są pożyczki od osoby prywatnej

Gość gość
tanie pożyczki są droższe niż w banku ale niekiedy człowiek jest zmuszony z nich skorzystać dużo jest teraz takich ofert na rynku moja znajoma brała na szybkigrosz.pl i sobie chwali

Gość gość
też mam pożyczkę na szybkigrosz.pl polecam szybko i sprawnie

Gość gość
czasami niestety trzeba pożyczać ja brałam na szybkigrosz.pl

Nie chce mi się powtarzać tego, co wcześniej napisałem, więc biorąc przykład ze spamera zwyczajnie skopiuję :D : Przypominam, że szybkigrosz pożyczek nie udziela, a jedynie oferuje rozmowę ze swoim konsultantem, za ponad 460zł za godzinę . Ta rozmowa NICZEGO NIE GWARANTUJE ! x Za tą kasę, dzwoniący dostaje obietnicę, że jak zgłosi się do szybkigrosz ktoś, kto będzie chciał pożyczyć dzwoniącemu pieniądze, to szybkigrosz ich skontaktuje :D :D :D. Mieli DOSKONAŁY POMYSŁ na LEGALNE wydojenie naiwnych desperatów :D :D :D. A półgłówki i tak do nich zadzwonią :(.

Gość gość
oczywiście szybkigrosz nie udziela pożyczek oni tylko pośredniczą u nich składałam wniosek a umowę podpisałam już z samym inwestorem przecież oni nie twierdzą ze udzielają pożyczek osoby które brały piszą ze brały na szybkigrosz przecież nie będą podawać danych personalnych inwestora

Gość gość
mi też pomogli na szybkigrosz.pl dzięki nim znalazłam osobę która udzieliła mi pożyczki

Gość gość
brałam ostatnio prywatną pożyczkę przez szybkigrosz.pl podpisałam umowę z inwestorem i dostałam gotówkę

Gość gość
nie będę oryginalna ja tez bralam za pośrednictwem szybkigrosz.pl

Gość gość
dużo ludzi stara się teraz o prywatne pożyczki wiec takie firmy jak szybkigrosz nie mogą narzekać na brać zainteresowania