Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cuuukierek

nie no wiosenna mama-ekspert od wszystkiego

Polecane posty

Gość co??????SS
denerwująca jest wtedy jak ciągle sie skarzy ze jej dzieci znow chore ,poza tym reszta to mi zwisa, nie powiem ze mam sympatie do niej, ale wrogosci tez nie

Czyżby zazdrość ,z tego co zauważyłam Wiosenna mama jest w porządku nigdy nie wyczytałam z jej wypowiedzi wulgaryzmów ,zazdrości czy jakiejkolwiek zawiści ,jest dosyć miła i stara się pomóc ,mając 3 dzieci ma pewne doświadczenie więc udziela się nic w tym dziwnego ,natomiast autor/ka tego tematu nie może przeżyć tego.

Mam jakies niesmaczne przeczucie ze wiosenna zalozyla ten temat w celu aby poczytac komentarze ile ludzi ją lubią ,co o niej sądzą i stają w jej obronie.Złego słowa o wiosennej nie powiem bo lubie jej czytac rady (choc czesto zbyt delikatna jest)ale nie wiem takie mam przeczucie co do tego tematu. Mam nadzieje ze sie myle,i chcialabym bardzo,choc prawdy sie nie dowiem

Gość krowa w paski fioletowe
O co w ogóle chodzi z tą Wiosenną? co rusz pojawia się temat: " nie lubię Wiosennej" albo "uwielbiam Wiosenną". Dziewczyna jak dziewczyna. Dużo jej wszędzie- to fakt. Ale co to komu szkodzi. Nie widzę powodów aby zakładać z jej powodu całą masą osobnych topików. Nie robi nic nadzwyczajnego- ani w pozytywnym ani w negatywnym sensie. Skąd więc ten fenomen Wiosennej???

Gość orange tylko tu i teraz
sama sie nieraz zastanawiam skad ten fenomen - a oze stad, ze ona jest tu znana od dawna, na poczatku ja krytykowano, ze zalozyla rodzine w mlodym wieku, pozniej ze ma 3 dzieci i tylko 26 lat - albo cos kolo tego, a wiadmo, ze dla przecietnej Polki posiadanie wiecej jak 1 dziecka to juz wielkie cos. mysle, ze nie udziela sie na forum czesciej niz niejedna z nas, ona po prostu nie ukrywa sie pod pomaranczowymi nikami i nie zmienia nikow co chwile - chociaz i pod pomarancza nieraz pisala, ale jak kazda z nas przeciez? ;) nie wiem no naprawde nie wiem skad ta jej popularnosc, moze stad, ze wywolana na topiku zawsze cos odpowie? i moze te topiki zakladane z jej nikiem w imieniu maja wlasnie na celu przywolanie jej? i mam prawie 100 procent pewnosci, ze zaklada je jedna i ta sama osoba - ale nie wiosenna mama - jest to osoba, ktora nie wiem, jest jej wielbicielka czy cos w tym stylu, przesladuje ja na innych topikach - a przynajmniej to robila, wedlug mnie jest to chore i powinna zajac sie wlasnym zyciem zamiast zyc zyciem wiosennej. a wiem o tej osobie stad, ze ze wzgledu na podobna sytuacje jak u wiosennej - 3 dzieci itd - spotykalam ja nieraz na tych samych topikach - i zawsze pojawiala sie tam ta osoba, piszaca na pomaranczowo, wtryniajace sie do dyskusji tylko po to zeby powiedziec np. : wiosenna masz racje. jednym razem wychwalala ja pod niebiosa, zeby po chwili zmieszac z blotem.:O to jest chore i niech sie ta osoba zastanowi powaznie nad leczeniem:O

Gość bbvvv
wiosenna to chyba Pailunka kiedys

Gość bbvvv
paulinka tzn, ale jest ok moim zdaniem