Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mortka

Czy to brak zaangażowania?

Polecane posty

Gość Mortka

Od paru miesięcy jestem z facetem, oboje po długich związkach...jest nam fajnie i w ogóle, ale chwilami odnoszę wrażenie, że traktuje mnie jak przyjaciółke wciąż, czasem mam wrażenie, że nie bierze mnie pod uwage umawiając sie z kimś...tzn zawsze jak jest zapraszany to bierze mnie itd ale np umawia się z kolegą i chcą jechać na impreze...nawet nie zapyta mnie co myśle, a mi sie nie bardzo podoba perspektywa, że bedzie bawił się z innymi laskami, albo planuje coś ze mną a później nagle mnie informuje, ze umówił się z kolegą...troche mi przykro, że tak nie patrzy w ogóle na mnie chwilami, ja większość robie patrząc czy sie umówiliśmy, zaplanowaliśmy coś, jak sie umawiam z koleżanką zawsze patrze czy akurat nie skończy on wcześniej pracy i nie planuje sie spotkać. Nie chodzi mi o to, żeby sie pytał mnie o zdanie ale, żeby pomyślał, czasem o mnie, pogadał o tym, a nie tak jakby wciąż był sam. Czuje sie trzymana na dystans, jakby nie chciał sie za bardzo zaangażować... może tak to wygląda, bo on jest bardzo zamkniety jeśli chodzi o uczucia, wszystko musze wyciągać, ale nie sądze...Przesadzam?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować