Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JoonyWoker

Jestem na plaży i polki nie maja wogóle figury

Polecane posty

Gość JoonyWoker

tyle bab i same rozstepy i te pomarszczenia niewiem celulit chyba i to nawet młode,blade,jeszcze fajnej dupy tu nie widzialem,popatrze dalej...

Gość demonica24
Ciekawe jak ty się prezentujesz!!! To nie film i photoshop to real każdej kobiety!!!!

Gość herrr kommendante
patrz, tylko tyle co zostało :D

Gość JoonyWoker
Moja jest zajebista,byłem nawet fotomodelem przez pewien czas ,więc znam sie na sylwetkach.Jak jedna nie ma piersi to ma szerokie biodra,jak ma piersi ma zanik tyłka,same płaskie tyłki tu chodza i żadna nie ma stringów!!!!

Gość JoonyWoker
i te stroje kapielowe ,porażka jakaś zabudowane na maxa.jako ne potem w łłózku wyglądają

Gość JoonyWoker
Za to wieloryb jeden ma sexi strój sie nie pierdoli w tańcu,kuurwa nudzi mi się tu i piszę co widzę jak jakiś korespondent hahaha brzuch ma każda,kurwa chociaż przed latem te laski wzięły by sie za siebie ..ze polki najładniejsze to mit

Gość JoonyWoker
ale gdybym był kobieta to faceta tu też nie ma ,takze słoneczny patrol tylko w tv

Gość klijja
no jak nie ma faceta ???? przecież TY jesteś... IDALNY

Gość Glazier
Niestety kolega ma racje, mieszkam w Holandii i pare ostatnich dni przygrzewa slonce. A wiec holenderskie dziewczyny ubieraja letnie ciuchy ktore wile odslaniaja, pozatym w parkach leza w strojach kapielowych, a wiec moge stwierdzic z cala stanowczoscia- polki sie nie umywaja do nich. Tak na oko to 70% holenderek, jest wysoka i ma zgrabna figure do tego spore piersi, nawet te starsze po 50 maja super nogi i figury.

Pojechać na wakacje i się nudzić na plaży.Z rodzicami jestes i każą ci siedzieć obok,czy taki z ciebie interesujący gość? :)

Gość perwersja ciebie to posrało
z tymi blędami...

Gość kochana żona męża
a ja juz sie nie mogę doczekac wyjazdu nad morze, oby była pogoda bo ja bez oporów wskakuje w kostium i nie wstydze sie mojego ciała :) Jestem szczupła 165/48 zgrabne,drobne, młode (27 hehe) ciało. Moze nie mam ogromnych piersi ale takie w sam raz, jędrne, pupa to samo jescze jak mnie słonko muśnie to mmmniam tzn dla mojego męża, gusta są rózne :)

Gość bulit
Nie wiem jak to jest w innych krajach. Ale poziom zaniedbania u Polakow jest naprawde porazajacy. i niechodzi tu o duze badz male piersi tylko o zwykly brak wysportowania. u pan zadzi sylwetka pociazowa a u panow sylwetka tatusia co wieczorem wali browary gapiac sie na mecz w tv zamiast samemu pograc.

Wszędzie są ludzie i ludzie.U nas dużym problemem jest fakt,że nie jesteśmy bogatym krajem i wielu ludzi zwyczajnie nie stać na kupno roweru,karnetu na siłownię czy na basen.To wszystkiego nie tłumaczy,ale w dużej mierze ma wpływ...

Gość Glazier
No najprostsza wymowka, nie ma kasy. Trampki sa w miare tanie a wstep do parku jest jeszcze darmowy.

Gość JoonyWoker
Dobra, koniec obijania się na plaży. Wracam do domu przytrzymywać kredens, bo zaraz odjeżdża pośpiech z Gdyni.

Gość koneserka_kaśka
No ja nawet nie jeżdżę nad polskie morze - nie ma tam fajnych facetów. A jak się już jakiś znajdzie to tylko szybki numerek - a w dodatku to Polacy sprzęty mają małe. Wolę wczasy za granicą i seks z obcokrajowcami. Polecam kraje arabskie i afrykańskie. Niestety taka prawda, że arab potrafi zadbać o kobietę i zrobi to jak mało kto, a Polacy tylko się alkoholizują na wczasach......

To jedź na stałe do Emiratów 🖐️ @Glazier rozumiesz co znaczy "to wszystkiego nie tłumaczy ale w dużej mierze ma wpływ"? Jedno proste zdanie a takie trudne :classic_cool:

Gość wy nie widzieliscie Brytyjek
te to sa paskudy,bylam na wakacjach,pelen hotel Brytyjek, i ja z nadwaga bylam tam najszczuplejsza.... one nie maja figury,urody na twarzy ani smaku w ubieraniu sie.

Gość koneserka_kaśka
To się trzeba było uczyć - nie musiałbyś zapierdalać do wieczora. Ja mam kasę i czas na wszystko co mi się zamarzy ....

Gość życie jest pełne niespodzianek
no właśnie, gdzie tu porównywać Holandię do Polski? :O one mają kasę na własnego trenera, dietetyka etc. a nawet na operacje plastyczne. Idą pod skalpel robią sobie cycki, jakieś odsysanie tłuszczu, w usta wstrzykiwanie jakiegoś kwasu i tak dalej i tak dalej. :O

Gość bulit
Haha.. I,wszystko kasa. idzcie jeden raz na prawdziwa silownie. A zobaczycie dziewczyny i typow ktorzy naprawde dobrze wygladaja. I zaden trener ich tam nie obskakuje. To nie kwestia wiedzy tajmnej . Wszystko jest w internecie. Trzeba tylko chciec. A kazdy moze byc szczuply i jedrny.