Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JoonyWoker

Jestem na plaży i polki nie maja wogóle figury

Polecane posty

Gość Glazier
i jak juz pisalem to kasa nie jest potrzebna zeby miec ladna figure, wystarczy chciec, mozna biegac, skakac cokolwiek. Oczywiscie tylko polki maja mezow i dzieci, holenderki nie maja takich obowiazkow przeciez, dlatego moga ladnie wygladac. i jeszcze do tej Pani co mnie tak ladnie wyzwala, to ja studiuje full time, pracuje part time (3h/dziennie), i juz dawno z mama nie mieszkam a wiec gotuje sprzatam, i inne domowe czynnosci sa na mojej glowie, i o sylwetke tez dbam.

Gość MamaCóreczki
Dobrze za to, że Polacy to supermeni wymuskani, ubrani w ładne, schludne slipy, bez skarpet w sandałach i piwnego brzucha albo zapadnietej klaty :D Ja nie wiem, kiedy Polacy zrozumieją, że na to, na ile oni się "starają" to i tak mają z Polkami raj.

Gość Glazier
to jest wlasnie najlepsze w polkach, zero samokrytyki

Gość limfaobit
tez jestem na plazy i faktycznie moze co dziesiata jest zgrabna ale co druga do lozka sie nadaje:-P A najzgrabniejsza i najbardziej seksi jest moja zona lezaca obok:-D

Gość bulit
Dziwne... ja osobiście od początku pisałem że problem tyczy się tak Pań jak i Panów. Dołączając sie do kolegi z nickiem na G....(reszty nie pamiętam). Sam pracuję 8 h na budowie 3 h spędzam w przejazdach. Nie jedną noc i weekend zarwę robiąc fuchy. Ale i tak zawsze 3 razy w tygodniu na siłownie trafiam. A tam naprwde jest sporo Pań w różnym wieku z ładną sylwetką.

Gość KLaraK
Jak mają mieć figury, gdy ciągle zmuszone są do nieregularnego jedzenia, gotowania mężom, panowie idą na siłownie, a kobiety wtedy siedzą w domu z dzieckiem. Ciężko w dzisiejszych czasach dbać o dietę i jeszcze te nawracające wzdęcia;/

Gość gość
chodzę codziennie na basen, nie widuję facetów z przyzwoitą sylwetką, widzę za to spasione grubasy z wstrętnymi tatuażami kobiety widuję zadbane: zgrabne z ładnym manikiurem i pedikiurem, tylko niektóre są z brzuszkiem lub boczkami ale to przeważnie mamuśki z małymi dziećmi