Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On23wwa

Problem z kobietą

Polecane posty

Gość On23wwa

Moja kobieta jak jest jakiś problem, sprzeczka obraża się, nie odzywa tak jakbym jej był obojętny, nie ma dla niej problemu powiedziec-' nie przychodź na noc, zostań u siebie bo nie mam ochoty sie kłócić'. Pije codziennie 2 lub więcej piw. Góra ma przerwe 2 dni w tygodniu od picia. Pije w sumie o 22 przed snem, ale i tak mnie to drażni, ona nic złego w tym nie widzi. Kocham ją jak cholera, jest bardzo ładna, zgrabna, zadbana, seksowna, każdy facet na ulicy się za nią ogląda. I tu pojawia się problem, jeżeli ktoś ją podrywa uśmiecha się, śmieje ( nie daje na szczęście się podrywać), ale samm uśmiech mnie wkurza. Do tego jest zapatrzona w siebie, uważa się za najpiękniejszą, najlepiej zarabiającą, wszystko co ona ma jest naj. syndrom jedynaczki .... musi mieć wszystko najlepsze: telefon, pralke, uczelnie, buty .... czy jest szansa, że ona się zmieni?? Rozmowa np na temat tych piw nie daje skutku , bo ona nad wszystkim panuje, zarabia, studiuje i picie na noc nic jej nie przeszkadza. jak z nią rozmawiać???

Gość herrr kommendante
widocznie nie umie rozwiązywać konfliktów nie każdy umie ale co do picia - to nie jest bezpieczne i prędzej czy póxniej wyjdzie jej bokiem

Gość jeeesu
Po pierwsze kochasz ja bo jest piekna i seksowna, zgrabna i wszyscy faceci sie za nia ogladaja ale charakter ma wedlug Ciebie rozpuszczonej jedynaczki. Zastanow sie czy to miłość czy jedynie pozadanie bo widocznie charakter Ci nie odpowiada. Nie rozumiem jaki masz problem z tym, ze pije codziennie przed snem dwa piwa. Czy sie upija? Czy chodzi spac pijana? Czy wyprawia cos jak wypije? Pracuje i studiuje, spedza czas z Toba, dba o siebie wiec w czym Ci przeszkadza picie? I co dziewczyna ma zrobic jak ktos ja zaczepia? Strzelic ja w twarz bo koles powie ze ma "ładne oczy"? Moj facet pare razy tez wspomnial, ze go to denerwuje jak to robie bo jest zazdrosny. O ludu, przeciez to mile jak ktos Ci powie cos milego. Nie flirtuje, a jak mi moj dziadek powie ze jestem sliczna to usmiecham sie tak samo jak wtedy, gdy zaczepi mnie jakis facet. Co Ci przeszkadza, ze chce miec wszystko co najlepsze? Jesli ja na to stac, jesli daje rade na najlepszej uczelni, jesli nie porywa sie z motyka na slonce kupujac masserati na raty zarabiajac 1200zł to chyba fajnie, ze masz zaradna dziewczyne. Przemysl dobrze czy kochasz ja czy jej wyglad. Moze czeka na Ciebie gdzies jakas szara grubaska z wielkim nosem, ktora bedzie dostostosowywala sie do Twoich wymagan i bedzie miala mniejsze ambicje?

Gość On23wwa
beda dzieci, a ona bedzie sobie browarki na noc popijała.... nie wyobrazam sobie. Nie kocham jej za wygląd, potrafi być kochana. A co do zarobków, nie zarabia dużo (mysle ze z 1500) i potrafi nie miec już nic 5 dni po wypłacie i bierze ze swoich odłożonych na wakacje pieniędzy. Ale tego jej nie wypominam, jej sprawa, ja jej dam co chce. Chciałbym tylko, żeby przestała pić... A tak oczekuje, że powie do kogoś jak ją podrywa"wypierd***", albo go zgasi.

Gość herrr kommendante
A tak oczekuje, że powie do kogoś jak ją podrywa"wypierd***", albo go zgasi. no cóż... nie każdy umie i widzi potrzebę gaszenia i werbalnego lania facetów których cała wina polega na tym, że ją adorują widzisz - to akurat żadna sztuka zostawiać faceta z poczuciem, że jest karany za to, że podoba mu się jakas laska po co? marzy ci się produkcja pedałów? :D

Gość On23wwa
ja jakoś nie reaguje na spojrzenia, zaloty innych kobiet. Jak jest ze mną to ma być lojalna wobec mnie i spławiac śliniących się prosiaków.... ona nie widzi poblemu

Gość herrr kommendante
a lojalność wobez ciebie ma polegać na laniu po twarzy całej reszty męskiej populacji? kompleksy? czujesz się od nich gorszy? dlaczego?

Gość herrr kommendante
można kogoś spławić na różne sposoby nawet tak, że kopnięty w dupę będzie czuł ekscytację na myśl o oczekującej go podrózy... przemyśl to sobie

Gość jeeesu
Śliniacych sie prostaków? Wlasnie w dzisiejszych czasach faceci to czesto chamy ktore ani zakupow nie poniosa ani drzwi nie otworza a Ty masz do niej pretensje, ze ktos jej zwyczajnie humor poprawi bo jej powie komplement. Psa sobie kup. Czy ona Cie zdradza? Pisales, ze z nimi nie flirtuje tylko sie usmiecha to co w tym jest nielojalnego ŻE KTOŚ jej powie że jest fajna? Masz az takie kompleksy? Czujesz sie od nich gorszy? Ogolnie nie czaje robienia zadymy o to, ze druga osobe w zwiazku ktos podrywa. Pomysl LOGICZNIE - ktos ja czaruje a jej wlasny facet zamiast powiedziec, ze mial racje to jej robi akcje, zrzędzi i marudzi podczas gdy ten podrywajacy jest mily. Z kim ona wolalaby spedzic czas? Dziewczyna jest studentka, nawet nie mieszkacie razem a Ty juz dzieci z nia planujesz. Jasne, jak bedzie w ciazy 9 miesiecy to bedzie zlopac browary - nie boj sie - ciaza to naturalny odwyk a pozniej nie bedzie czasu.

Gość buquile
Kolego, kobieta, która lubi alkohol oznacza 100% problemy w przyszłości w obszarze wierności. Nie "czy" tylko "kiedy".