Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama już nie wiem.....

Głupi czy po prostu niedojrzały? A może to ja robię problemy?

Polecane posty

Faworyzował kumpli, więc nasz związek się zaczął psuć, ale chcieliśmy spróbować po jego powrocie ponownie(jest w Anglii). Miał się do mnie w tym czasie odzywać, ale podobno nie doładował konta, a nie ma za co kupić karty:-/. Napisałam mu, że chcę wiedzieć na czym stoję, czy po jego powrocie się jeszcze zobaczymy. Odpisał dość wulgarnie, że nie wie, czy w ogóle wróci.... Ale ten sms to mnie w ogóle rozbroił: Ale złościsz mnie pisaniem, jak jestem w pracy! Pomyśl czasem, czy nie robię czegoś ważnego, zanim napiszesz. Odpowiedziałam tylko, że odpisywać na moje smsy nie musi. Facet studiuje angielski, skończył informatykę. Co byście o nim pomyśleli?

dla mnie to trochę dziwne, że może mieć mnie dość, bo co ja niby takiego zrobiłam? To on mi daje ostatnio popalić...

Gość fdfddgfgh
po co ci ruchacz, ktory woli kumpli od ciebie :D pewnie chodzi z nimi na dziwki, po co mu jakas dziewczyna z Polski :D

Gość snjhujfv
sprawdza cię , na ile może cię sponiewierać - jeśli będziesz z nim mimo to - ma cie w garści

no ruchacz mi na pewno nie jest potrzebny..... ale po co ma mnie sprawdzać, jak i tak w sumie coś między nami się skończyło?

Gość snjhujfv
no to jak się skończyło, to po co do niego wypisujesz - i nie uwierzę, że informatyk, pracujący w Anglii nie ma na kartę do telefonu

tak w skrócie: okłamał mnie kilka razy, mówiąc, że jest gdzieś indziej. Potem wolał wyjechac do znajomych, niż być ze mną. Wtedy zaczęłam ja się denerwować, a jak mi jeszcze powiedział, że nie będzie się odzywał, bo nie ma kasy na koncie to się już porządnie wkurzyłam i nie powiem, że siedziałam cicha. No niestety, ale nie daje sobie w kasze dmuchać.

bo mieliśmy próbować, walczyć o to, co było, ale widzę, że albo on jest głupi albo nie dojrzał do związku zachowując się w ten sposób.

Gość kochlik
desperatka, pojedź do niego i mu sie oswiadcz :O

Gość snjhujfv
na co jeszcze liczysz?

Gość snjhujfv
on się jasno określił - czego jeszcze od niego chcesz? - teraz ty wychodzisz na idiotkę

On się w ogóle nie określił. Chcę wiedzieć na czym stoję to wszystko.

Jak to możliwe że pracuje i nie stac go na kartę żeby do ciebie dzwonić? Kręci. Taka karta kosztuje marne grosze. Po prostu cię olewa. Pracuje ciężko i ma pretensje o to że piszesz w czasie pracy? Skoro mial czas przeczytać i odpisać takim tonem to nie jest chyba tak źle? Pozatym to że studiuje nie gwarantuje tego że jest dojrzały czy kulturalny...on chyba nie chce z tobą być tak bardzo jak ty z nim.

No właśnie o to mi chodzi. Dla mnie to zachowanie jest absurdalne. Robi pewne rzeczy, jakby miał mnie gdzieś, a później pisze kilka razy dziennie "Kocham cię":-/

no właśnie pytam, ale nie dostaję odpowiedzi.

Gość snjhujfv
dla mnie - jeśli ktoś pokazuje, że ma mnie w dupie - znaczy, że się OKREŚLIŁ - a jeśli później temu zaprzecza, a potem znowu ma minie gdzieś - to znaczy, ze ma mnie za głupią dziewuchę, który łyknie każdy bajer

Jedynym sposobem jest po prostu przestać do niego pisać. Zobaczysz jak mu na tobie zależy.

Gość snjhujfv
i nie spodziewaj się, że uzyskasz od niego jakieś wyznanie wprost - wprost facet mówi tylko do dziewczyny, na której mu zależy

Ani głupi ani niedojrzały. Co to znaczy spróbujemy jeszcze raz po jego powrocie? Albo próbujecie już teraz albo wcale. Teraz sobie pożyje, pozna kogoś, porucha a jak wróci to może do ciebie. Poza tym widać, że ma Cię w dupie i Cię poniewiera.

Gość lalinnkkaa
po prostu ma Ciebie dosyć bo jesteś wyjątkowo upierdliwa. to nie on jest niedojrzany tylko ty jesteś "księżniczka", która oczekuje nie wiadomo czego.

No to dzięki, że mnie uświadomiłeś, że jak dziewczyna chce jasnej sytuacji to jest księżniczką, w dodatku upierdliwą.

Ja do niego napisałam, tylko dlatego, że kiedyś bardzo mi pomógł, że dużo razem przeżyliśmy. Ja po prostu nie chce czegoś żałować.

czuły krzysiu znaczy to tyle, że raczej na odległość związek nie ma racji bytu. Można jedynie się kontaktować.

snjhujfv no a co to za trud napisać: "przestań się do mnie odzywać".

pisać do niego już na pewno nie będę po tym wszystkim.

Gość bezzębna Mariola
daj sobie z nim spokój. ŻYJ! :D