Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W potrzebie ducha

JAK SIE POZBYĆ...

Polecane posty

Gość W potrzebie ducha

chęci uprawiania seksu w roli uległej niewolnicy?

nie ma czegos takiego, raz zasiane fatazje- niezrealizowane, zawsze pozostana !

Gość Perw podłączająca głośniki
Tak raz na zawsze to się chyba nie da. Jak masz mało czasu to da się o tym nie myśleć codziennie. :classic_cool: Instynkt macierzyński też może to nieco przyćmić.

Gość W potrzebie ducha
Mam dzieci i udane życie seksualne a i tak wraca to do mnie jak bumerang. Najgożże nie moge tego praktykować bo wszystko co cenne dla mnie sie rozpadnie:-(

Gość W potrzebie ducha
Najgorsze-miało być :-)

Wpadnij do mnie.Mam kilka koszul do prania,trochę odkurzania,niezłą listę menu,1000m2 trawy do skoszenia jutro,pomidory do podlania,kilka grządek do wypielenia,jabłka do pozbierania i rozdania sąsiadom,podłogi do umycia (mam nowy,fajny mop) i jeszcze trochę...szybko się wyleczysz,gwarantuję!

Aaaa i jeszcze podlanie rzodkiewek,sałaty i rukoli,którą uwielbiam w przystawce z sałatą,oliwą z oliwek,orzechami włoskimi,pomidorem,fetą i chilli,a coś kiepsko wychodzi :classic_cool:

Gość W potrzebie ducha
Sprzątanie nie pomaga-to tak nie działa. Nie chodzi o to że tak musze zawsze ale jak już to tak bym chciała. Może seksuolog pomoże? Miał ktoś podobny problem?

Gość I am the stig
Dlaczego tak Ci to przeszkadza? Wydaje mi sięto dośćniewinne. Uległość to chyba najczęstsza fantazja, nie tylko kobiet. Zwykle wynosi się to z domu. Polega to na tym, iż "dobrze wychowane" dziewczęta z dośćkonserwatywnych domów wynoszązaszczepiony podświadomie rodzaj "seksualnego wstydu" co powoduje, że często marząo byciu uległąniewolnicą. Wtedy swobodnie mogąosiągnąćsatysfakcjęseksualną bez, że tak powiem, "zbrukania mentalnego". Jak siępozbyć? Hmm, tak zostałaśwychowana więc pozostaje Ci sięwychować na nowo. Może wtedy odkryjesz inne fantazje. Choć "uległa niewolnica" to całkiem sympatyczna i zdrowa fantazja. Przemyśl sprawę.

Gość nie milioner
dlaczego chcesz sie tego pozbyć?

Gość I am the stig
W potrzebie ducha - zdefiniuj problem bo bez tego to trudno będzie go rozwiązać. Dlaczego przez to ma sięrozpaść wszystko co dla Ciebie cenne? Facet?

Gość W potrzebie ducha
Gdybym poprosiła go o taką gre-musiał by sie zmusić a wtedy to już nie ma sensu.Mam też inny powód ale go nie podam. Poprostu musze sie tego pozbyć. Nie będe szukać kogoś kto mnie zadowali bo sama też nie powinnam dla dobra psychcznego uprawiać takie miłości-akurat w moim przypadku to nie jest zdrowa fantazja.

Gość kulman razer
musisz spróbować tego seksu i wtedy się uwolnisz :-)

Gość nie milioner
nie chcesz wyjaśnić w czym problem jak sugeruje I am the stig to nie oczekuj pomocy

Gość I am the stig
Idźcie do seksuologa. Tylko razem, bo chyba większy problem jest z Twoim partnerem niżz Tobą ("chyba", bo nie napisałaśwszystkiego). W najgorszym wypadku okaże się, że macie różne temperamenty. W ogóle o seksie rozmawiacie? Znasz jego potrzeby?

Gość W potrzebie ducha
Ja szukam pomocy jak sie pozbyć ( że tak powiem domowymi sposobami) takiej potrzeby seksualnej a nie jak zrobić by ja realizować O seksie rozmawiamy-wymieniamy sie fantazjami i wiem ze on niema takich predyspozycji by byc wladczym-zreszta nie musi bo nie o to chodzi. Wogóle nie wchodzi w gre realizacja takich potrzeb w moim przypadku