Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klara-niezdara

Mama idzie na disco

Polecane posty

Gość klara-niezdara

Dziewczyny pomóżcie, wychodzę pierwszy raz od jakiś 2 lat, kupiłam sobie nawet kieckę taką trochę przed kolano,a przedwczoraj miałam mały wypadek i mam całe łydki w mniejszych i większych siniakach + jeden ogromny przy kolanie z wielkim strupem :( I teraz tak się zastanawiam czy lepiej założyć tą kieckę i czarne kryjące rajstopy czy jeansy? Sama nie wiem, wiem że jest ukrop i tak czy siak się uparuje ale tak mi szkoda tej kiecki tylko nie wiem czy nie będę wyglądać jak jakiś dziwak w czarnych rajstopach w środku lata. Tylko się nie śmiejcie ze mnie, naprawdę nie wiem jak się ubrać.

to moze jakies legginsy zamiast tych rajstop-takie chociazdo pol łydki i nie te grube tylko takie rajstopowe 40 den albo zamist kiecki jakies fajne lniane spodnie...nie wiem co ci innego poradzic

zakładaj co chcesz. Ja mam straszne blizny na nogach bo mi się jakieś uczulenie zrobiło i zamierzam je pozaklejać plastrami i mieć w dupie zdanie innych. Nie mam zamiaru się kisić w długich spodniach bo się komuś moje nogi nie podobają :P

Gość ticketpro
naloz korektor na siniaki pzrypudruj i w droge

Gość laluna88
ja mialam siniaka i maznęłam sie balsamem brązującym :D a w klubie i tak bedzie ciemno wiec moze nikt nie zauwazy