Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alslamalekum

o nie.. chyba jestem w ciazy:(

Polecane posty

Gość alslamalekum

wspolzyje z moim facetem dosyc czesto zakazdym razem spuszcza sie we mnie kochalismy sie w moje dni plodne,jutro powinnam miec okres lecz od 4-5dni boli mnie brzuch mam mflosci przez caly dzien nasilajace sie podczas chodzenia brak apetytu niechec do palenia i picia i przeszkadzaja mi zapachy... czy mozliwe ze jestem w ciazy? troche jeszcze za wczesnie na dziecko,w grudniu koncze 21 lat..

Gość chooooop
nie wiem jak ty ale ja tak zawsze mam jak mam dostać okres do tego boli mnie jeszcze głowa :(

Gość alslamalekum
nie uzywam zabezpieczenia bo kontracepcja to grzech.

Gość ona523523:)))
stulej ty sie lepiej nie wypowiadaj bo az glowa boli od tych tekstow! a zabiespieczaliscie sie jakos??

gratulacje, napewno jesteś w ciąży. Teraz żałuj że się nie zapezpieczyłaś. Jak wiedziałąś że masz dni płodne to na co liczyłaś??? Że twój facet ślepakami będzie strzelał??? Głupią jesteś dziewuchą.

Gość alslamalekum
ona523623:))) - nie,ale gdy ma juz sie spuszczac to kaze mu wyjac zanim dojdzie i go odpucham ale on silniejszy i mnie trzyma i sie spuszcza...jest 8lat starszy ode mnie to moze on gotowy na to ale ja nie bo studiuje.

Gość nie chce mi sie myśleć :D
ale ty głupia jesteś, dziewczyno .... " ja go odpycham, ale on jest silniejszy " - masakra ... znam taka, co ja facet "złapał " na dziecko w ten sposób. Jeszcze z brzuchem chodziła jak sie odkochał i poszedl w sina dal ...

Gość ona523523:)))
kurcze to co tu piszesz to jest masakra! on cie na sile bierze i mysli tylko o sobie. Jak sie okaze ze nie jestes w ciazy(w co watpie) to pogon go!!!!!111

Gość Babsbsbsbsbbs
ale mi ciebie żal, he he ja się nie grzmociłam i jestem w tym samym wieku, robię studia i kariere a ty bedziesz z dzieciakiem siedzieć i pampersy zakładać he he i przytyjesz i ci się rozstępy zrobią a ja nadal będę wyglądac mlodo he he