Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jabardzo

Trzymiesięczniak na basenie

Polecane posty

Gość Jabardzo

Mamy czy warto chodzić z 3-miesięcznym dzieckiem na basen? Mam możliwość, ale nie wiem czy to ma sens z tak małym dzieckiem.

Gość paroooofka
Ja zaczełam chodzić z córką, kiedy miała 6 miesięcy i jak widziałam te maluchy 3-4-miesieczne, to sie cieszyłam, że poczekałam, bo z tego było więcej wrzasku niż czegokolwiek innego

Hmmm mój ma niecałe 3 miesiace (za tydzień skończy) i był już 2 razy na basenie. Nie zauważyłam zeby wrzeszczał. W sumie to takich maluchów była 3 i też jakoś nie specjalnie marudziły.

Gość jacek i placek
a nie sikają wam te maluchy do basenu?

Gość paroooofka
są pieluchy do pływania

Gość Mama 3 miesiecznego maluszka
zamierzamy chodzić na zajęcia dla bobasów są od 4m życia i nasz synek będzie miał już pełne 5 miesięcy jak się zaczną.

Nasz miał niespełna 2 miesiące i był przeszczęśliwy jak poszliśmy. My używamy huggies little swimmers. Mały ma 2 lata i pływa jak ryba. Jeśli dziecko płacze i się boi,to nie ma co go męczyć-ale o tym się nie przekonasz jak nie pójdziesz. Jeśli dziecko nie będzie lubiło pływania,to będzie płakać zarówno w wieku 3 miesięcy jak i roku. Są dzieci,które nie przepadają za wodą i tyle. Ale warto spróbować.

Gość ulllkawroc
PEWNIE ŻE WARTO! My też zaczeliśmy w wieku 3 -mcy, zajęcia trwały niecałe 30 minut - a to i tak dużo dla takieog maluszka. Nie było żadnych wrzasków.