Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaniaaa

Mój facet wymusił na mnie seks i teraz przeprasza ,a ja...

Polecane posty

Gość smutnaaaniaaa

nie potrafie mu chyba wybaczyc :( poprostu wymusił seks siła kiedy ja tego nie chciałam choc nie bił mnie ,ale przytrzymał , polozył sie na mnie.. a ja nie chciałam bo miałam ,, tam " jakieś zapalenie i zreszta mam nadal i boli mnie nawet przy dotyku. wiec było to dla mnie bolesne .. kocham go ,ale to chyba bedzie koniec :(

Gość smutnaaaniaaa
dzisiaj cały dziec placze bo on dzwoni co chwile ,a ja nie odbieram .. kocham go ,ale dlaczego on mnie tak potraktował?

Gość kasaa
upokorzył cię bardzo,z czasem może być gorzej,powinaś go zostawić

Gość oJAs83
to gwałt

Gość edede
to tak jakby gwałt :o zostaw tego buraka, ja pierrdole co za sukinsyn :o

Gość smutnaaaniaaa
nie spodziewałam sie takiego czegos po nim.. no tak jakby gwałt choc mysle ,zeto z amocne słowo w tym wypadku choc było to wymuszone siła... najgorsze ,ze on jest czy był moim ideałem ,a tu takie cos nagle i nie wiem co robic teraz..

Gość maxxxxxisssss
masakra na mnie się już tak dawno nikt nie położył,że robię się mokra już od czytania o tym ;(

Powinnaś się cieszyć że masz ostrego jebake w domu. Głośno piszczałaś podczas stosunku?

Gość kasaa
no widzisz ,to może otwórz oczy i zobacz czy on nie jest ideałem tylko w twojej głowie a w rzeczywistości to zwykły koleś który nie potrafi szanować kobiet

Gość AAAAAAAAAAAA :)
Autorko, chyba będzie lepiej, jak się rozstaniecie. Jeżeli on teraz tak Cę potraktował, to co będzie dalej... :( Dziewczyny wyżej napisały prawdę: to nazywa się gwałt, on jest kryminalistą, nie miał prawa Cię zmusić.

Gość maxxxxxisssss
mam ochote na seks z 3 facetami a żaden nie chce mi dać ;(

Gość smutnaaaniaaa
maxxxxxisssss - uwierz ,ze mimo ,ze lubie seks to akurat wcale nie było przyjemne szczególnie dlatego ,ze bolalo..pewnie miałaś kiedys takie zapalenie ,ze bolało Ci czy pieklo od samego dotyku to sobie wyobraz stosunek wtedy

Gość lerdifort
kurwa ale kretynka :O powiedziałaś nie, on nie przestał tzn. że to był gwałt i gówno ma do rzeczy to, że on podobno jest twoim chłopakiem! może ty go masz za sswojego chłopaka ale on ma ciebie tylko za wór na spermę 🖐️

Gość smutnaaaniaaa
moja przyjaciołka też mi radziła żebysmy sie rozstali .. ale ja nie wiem co zrobie bo byłam taka szczesliwa ,ze jesmy razem ,ze go mam , wszystko sie idealnie układało aż do wczoraj :(

Gość ktoś taki jeden sobie
a jak on się do tego teraz odnosi, czy tylko przeprosił czy jakoś tłumaczył jak się zachowuje? żałuje? i niech powie jak mógł się tak zachować co w niego wstąpiło? Z drugiej strony faktycznie bym straciła zaufanie do takiego gościa i nie wiem czy bym umiała wybaczyć, bo skoro raz tak zrobił to może wyszło z niego prawdziwe ja ...

Dla mnie też to gwałt. Panuje mit, że w związku czy małżeństwie nie można mówić o gwałcie. Ależ można! Zrobił to wbrew Twojej woli. Ja bym odeszła po czymś takim bez sekundy zastanowienia.

Gość maxxxxxisssss
raz mialam zapalenie od palcówek jednego chuja i zjeba pozostali posuwali mnie jak nalezy

Gość smutnaaaniaaa
ale z drugiej strony czuje ,ze jak z nim dalej bede to strace do siebie czesc szacunku .. ze nie powinnam z nim byc po czyms takim ze wzgledu na swoja godnosc . wiec mam straszy metlik w glowie ,a on mnie ciagle przeprasza , pisze w smsach jaki nasz zwiazek jest wartosciowy i czy warto go zrywac przez chwile glupoty... i to mnie jeszcze badziej doluje bo wczoraj juz postanowiłam ,ze z nim zerwe ,a dzisiaj juz nie wiem..moze mnie uznacie za kretynke ,ale to trudne dla mnie

Gość AAAAAAAAAAAA :)
Autorko, bez obrazy, ale o co tak naprawdę Ci chodzi? Bo ja zaczynam odnosić wrażenie, że ty chciałabyś, aby wszyscy Ci napisali ,,mała, nic się nie stało, kochaj go nadal"... Kompletnie Cie nie rozumiem :(

Gość kasaa
jest jeszcze sporo NORMALNYCH facetów ,jak widzisz on cię zawiódł i to nie jest jakaś głupota tylko ,zgwałcił cię ,więc możesz znaleść kogoś z kim będziesz miała dobrze,nie męcz się z nim ,moze teraz tego nie odczuwasz ale z czasem będziesz miała piekło ,bo tacy jak on nie zmieniają się ,nie szanuje cię teraz to co bedzie potem?

Gość lerdifort
Daniel123 masz bana na redtube ? idź sobie zwal to może się uspokoisz 🖐️

smutnaaaniaaa jak ci przejdzie ból i zachce ci się dupczyć, to moment i mu przebaczysz.

Gość smutnaaaniaaa
ktoś taki jeden sobie - no jest bardzo skruszony ,nawet plakał przez telefon i prosił zebym go nie zostawiała... to go nie usprawiedliwia wiem..ale samej mi sie chcialo plakac jak tak plakał prze telefon bo poczułam ,ze cos sie skonczyło i nie mozna tego cofnac..

smutnaaaniaaa jak ci przejdzie ból i zachce ci się dupczyć, to moment i mu przebaczysz.

Gość Gotuje się we mnie wrr
O cholera...nie do pomyślenia;/ ja bym zrobiła tak jak tam wyzej piszą, kopnelabym kolesia w dupe! typ bez szacunku do ciebie, nie wiem jak można tak traktować kobiety.MÓJ FACET KIEDY WIE ZE MNIE TO BĘDZIE BOLAŁO TO MÓWI ZE ON TAK NIE CHCE. NIE DO POMYŚLENIA JEST TO PRZEZ CO PRZECHODZIŚZ, NAPRAWDĘ WSPÓŁCZUJĘ

''MÓJ FACET KIEDY WIE ZE MNIE TO BĘDZIE BOLAŁO TO MÓWI ZE ON TAK NIE CHCE'' Ciota a nie facet.

Gość smutnaaaniaaa
ja mam 23 , on 25 w zwiazku 2 lata

Gość hamerikanke
to gwałt. i gwałciciel