Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaniaaa

Mój facet wymusił na mnie seks i teraz przeprasza ,a ja...

Polecane posty

'' Są faceci, którzy gwałcą swoje żony w tydzień po porodzie. Czy to jest przyjemne doznanie ? Takich chamów za jaja na latarni wieszać i patrzeć czy jest im przyjemnie. '' Lepiej żeby chodzili i jebali inne panienki?

Widzisz każda normalna osoba doradza ci żebyś to zakończyła i tego się trzymaj kobieto

Gość kasaa
daniel psycholu ,napewno nie lepiej ale też nie lepiej żeby gwałcili swoje żony,jak nie potrafi się pochamowac to powinien być zamknięty bo jest niebezpieczny dla otoczenia i inne kobiety też może gwałcić.

Gość bosa ale w ostrogach
Takich napalonych facetów należy wysyłać do ciecie Danielu, bo ty lubisz ich ostre bzzzzzykanie

Gość bosa ale w ostrogach
Haaaallooo ! Ludzieee ! Daniel 123 jest bardzo chętny do bzzzykania przez wszystkich, napalonych, prymitywnych facetów, o każdej porze dnia i nocy. On sie Was nie moze już doczekać, dlatego bredzi tu, na kobiecym forum.

Gość nvkefnvkelfmkvmkn
autorko a byl ktos w domu jeszcze? krzyczalas czy byla cisza? co zrobil potem, wstal i wyszedl?

Gość gość
Szukam kogoś na seks przez telefon. Na co dzień jestem normalną naturalną dziewczyną o zgrabnej budowie ciała, jeśli się nudzisz zadzwoń możemy porozmawiać o sexie lub na inne tematy. Basia ze strony http://seks-telefon24.pl/

Gość gość
Szukam kogoś do sexu przz telefon. Nazywam się Natalia, znajdziesz mnie na http://kordelia.org/ jestem samotna i przez to bardzo nieszczęśliwa ponieważ brakuje mi mężczyzny, który chociaż porozmawiałby ze mną o seksie przez telefon, Moje jędrne cycuszki już czekają na to abyś je dotknął swoim języczkiem...