Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noniestraszcieeeno

DRUGI KIERUNEK 2012/13 - JUŻ PŁATNY ???????????

Polecane posty

po prostu powaznych zawodow nie da sie miec wiecej niz jeden - bo sa czasochlonne;/ a o niepowaznych to szkoda gadac;-)

Gość jdnuisfjjdjdjdjjd
A wiadomo już, jaka będzie opłata za drugi kierunek ?

Gość noniestraszcieeeno
"zabciu, mówie o naukowym, socjalnego nigdy nei mozna bylo dublowac" Naukowe tylko na jednym?!!! Dlaczego? A jeśli mam średnią 4,8 na obydwu kierunkach to czemu mam dostać tylko na jednym?

twoja srednia nei am znaczenia, stypendium rektora otrzymuje sie tylko na jednym kierunku i nie tylko za srednia ale rowneiz za osiagneicia

Gość noniestraszcieeeno
No jak się komisja nie zbierze to trudno... :( to najwyżej przejdą mi te drugie studia kolo nosa. A byłaby to ogromna szkoda, bo nie chcę konczyc na licencjacie. Hipotetyczna sytuacja: Zaczyna się rok 2012/23 (ten najbliższy akademicki). Ja zaczynam: - 1rok (z dwóch) st.II stopnia studia A -2 rok I stopnia, studia B Czy z tych, na ktorych jestem dopiero na licencjackich (B) też będę mogla zrobić 4. i 5. rok (czyli magistra) ZA DARMO czy moją "pulę" na studia II stopnia już wykorzystała na studia A ? _ Co do dwukierunkowców...też nie lubię specjalistów na pól gwizdka... a takze tych, ktorzy studiują "coś" , "no bo coś trzeba". Bez zaangażowania, bez pasji, od sesji do sesji. Ja studiuję 2 filologie. Jesli sie nie dostanę na ten 4.rok no to trudno. Zrobię certyfikat, ale to już mnie będzie kurde kosztowało ... :((( Ale poroniony pomysł Kudryckiej nic nie da. Bogate dzieciory dalej będą "studiować" 2 a nawet 3 kierunki na KSW :) Tyle że niebogate już nie będą. Wielkie brawa dla przemyślnej i błyskotliwej minister!

Gość noniestraszcieeeno
Stypendium naukowe = stypendium rektora ? Aaaa to mi chodziło o stypendium za średnią ocen.Takie też istnieje.

alez osoba powyzej jest wulgarna;// moze sobie cos rekompensuje?;-)

" [zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu bogacze nei studiuja 2 kierunków, bo nie muszą sie starac, to robią tylko ci biedni i ambitni" i ci ktorzy wierza w papierologie stosowana;-)

Gość noniestraszcieeeno
tzn. że jak mam średnią 4,8 na obydwu kierunkach to dostanę 0,0 zl? :( TYLKO dla tych którzy mają najwyższa średnią + osiągniecia? Beznadziejna zmiana!!!! Czyli trzeba być geniuszem, a pracowitym juz nie wystarczy.

uczelnia ustala szczegolowe zasady, spokrz na zasady z zeszlego roku dla twojej uczelni stypendium dostaje sie tylko an 1 kierunku liczy sie srednia i osiagniecia P.S. niewiele osób ma osiągnięcia, zatem najprawdopodobniej dostaneisz stypendium za 4,8 :)

ach te przyzwyczajone do szkolki laski - mysla ze jak sie wyucza na piatki to caly swiat sie zattrzesie;-)) i to studiowanko dla piatek - jak w przedszkolu;/

Gość noniestraszcieeeno
Ja nie studiuję dla piątek, zakompleksiona dziuniu, tylko je dostaję za rzetelność i za to co student robić powinien, czyli za ogarnianie przewidzianego w programie studiów materiału. Jeśli nie stać Cię na 4 czy 5, tylko cieszyć się "+3" zdobytą za drugim podejściem kpiąc z tych "piątkowiczów" to to jest Twój problem, nie ich. :) Zwłaszcza że wiedza studenta powinna wykraczać dużo poza materiał. A stypendium chcę. Chcę. Bo potrzebuję pieniędzy i bardzo bym się z nich ucieszyła.

Gość noniestraszcieeeno
*cieszySZ

"noniestraszcieeeno Ja nie studiuję dla piątek, zakompleksiona dziuniu" to poziom tego stypendium pwooduje w tobie taka agresje?;-) "tylko je dostaję za rzetelność i za to co student robić powinien, czyli za ogarnianie przewidzianego w programie studiów materiału" no jak w przedszkolu ;-) za dobre wykonanie obowiazkow chce dodatkowo lizaka;-)) jestes przezabawna;-) "Jeśli nie stać Cię na 4 czy 5, tylko cieszyć się "+3" zdobytą za drugim podejściem kpiąc z tych "piątkowiczów" to to jest Twój problem, nie ich" wiesz ja poziom 5 i 3 to juz definitywnie zamknelam w swoim zyciu;-)

Gość noniestraszcieeeno
No i czemu się tak wszystkiego czepiasz już od dwóch stron? Co Ci kurwa może przeszkadzać w tym, że ktoś się bardzo dobrze uczy?! Spełnia swój obowiązek maksymalnie i o to chodzi. A czemu chcę kasę? Bo jest taka możliwość, a póki nie zarabiam zawodowo, chętnie skorzystam z każdego uczciwego źródła gotówki. Polecam omówić ten problem przy kolejnej wizycie u psychoanalityka :)) Gdzieś masz kompleks na tle naukowo-zawodowym skoro tak wszystkim dogadujesz.

"noniestraszcieeeno No i czemu się tak wszystkiego czepiasz już od dwóch stron?" ato jest jedynie sloneczko twoja subiektywna opinia moich poczynan;-) "Co Ci k**wa może przeszkadzać w tym, że ktoś się bardzo dobrze uczy?! " nie mierz mnie wlasna miarka , ok?;-) mi nie przeszkadza - zycze ci samych 5, ale w sprawie stypendiuum zdania nie zmienie - gdybys chciala sie dowiedziec to bys uwazaniej przeczytala - ale rozumiem ze po "studiowaniu" mozesz juz byc "wyczerpana" ;-) " A czemu chcę kasę? Bo jest taka możliwość, a póki nie zarabiam zawodowo, chętnie skorzystam z każdego uczciwego źródła gotówki" a twoje rozterki pt "do czego potzrebuje pieniedzy" to jzu mnie najmniej interesuja;-) "Polecam omówić ten problem przy kolejnej wizycie u psychoanalityka Gdzieś masz kompleks na tle naukowo-zawodowym skoro tak wszystkim dogadujesz" co za mailkosc - koncza sie argumenty to zaczynaja sie wycieczki osobiste;-) jestes slodziutka;-)