Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demotywujące to jest

rozstępy na brzuchu

Polecane posty

Po urodzeniu dziecka jak u każdej kobiety pojawiły się rozstępy, najbardziej widoczne sa na brzuchu koło pępka... jak się schylam, siadam sciskam bardzo to brzydko wygląda, z innymi nie walcze bo są w takich miejscach że mało kto widzi ale te.... jak tutaj się ubrać w stój kąpielowy i wyjść na basen czy nad wode... ma ktoś sprawdzony sposób na częsciowe chociaż zlikwidowanie czy zmniejszenie....

Gość bla bla bla blablaahlahaja
rozstępy to blizny a blizn tak łatwo nie zlikwidujesz, chyba że chirurgicznie. A tak, pozostaje CI rozjaśniać i czekac - po czasie same zbledna. No ale skora nie bedzie juz taka sprężysta jak kiedyś. Niestety :( no ale cóż - twoja mama też miala jak Ciebie urodzila, wiec i ciebie nie ominelo

ale w innych miejscach mam inny kolor tych rozstępów a na brzuchu takie właśnie blizny, pręgi nie jest duzo koło pępka. A stosował ktoś jakieś kremy znanych firm? które sa dobre i chciaż troszkę pomoga by skóra była bardziej napięta, elastyczna i nie rzucały się tak w oczy te rozstępy.

Gość martulkaaaa_________
zbadaj sobie poziom kortyzolu

Gość Ilona545
Ja w ciąży używałam http://www.revitolstretchmark.pl/ , a po porodzie zresztą również. Poleciła mi go bratwa, która rodziła pół roku wcześniej i jestem jej teraz bardzo wdzięczna. Moja koleżanka nie stosowała żadnych kremów i dostała bardzo brzydkich rozstępów, a mi udało się tylko z kilkoma niewielkimi bliznami. Teraz są już bardzo mało widoczne i spokojnie wybieram się niedługo na plażę.