Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moppie

Krzesełko na wózek

Polecane posty

Gość Moppie

Dziewczyny, szukam krzesełka, które można doczepic np do wózka głębokiego. Kiedyś był taki topik, widziałam zdjęcia i linki. Teraz mam 2 dzieci i chce kupić takie uniwersalne Krzesełko dla mojego sterszego dziecka

Gość Moppie
Up

Gość jhughghghg
Musisz wpisać 'dostawka siedząca ' i poszukać sobie

Gość Moppie
Dzięki

Gość Moppie
Sprawdzilam no i znalazłam dostawki przyczepiane z boku i deseczki. Widziałam kiedyś na forum dostawki przyczepiane na górę wozka. Fotelik jest nad wózkiem głębokim. Dziewczyny pomóżcie!

Gość One nie sa uniwersalne
tyko pasuja do konkretnych modeli tradycyjnych wozkow glebokich. Robi je Emmaljunga, Odder, Trille (Babytrold). Moga (ale nie wiem czy na 100%) pasowac do polskich klasycznych wozkow podobnych do duzej glebokiej Emmaljungi - czyli Jedo, Roana, Navingtona itp. Stalez wozka musi mies specjalna wysoka stalowa rame z boku, ktora bedzie trzymala to siedzisko, bo inaczej nie ma jak go zapiac.

Mozna je tez mocowac do rurek raczki wozka, ale ta musi miec duzy rozstaw jak w tradycyjnym wozku glebokim. To siedzisko moze nie pasowac do popularnych w polsce wozkow z malymi dziwacznymi stelazami, malymi godnolkami i dziwnym ukladem raczek.

Nazywa sie to Toddler Seat.