Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdhdjshxhx

Chłopak córki. Różnica wieku i seks!

Polecane posty

Gość hdhdjshxhx

Moja córka ma od 7 miesięcy swojego pierwszego chłopaka. Miałam już okazję go poznać. To bardzo kochany i odpowiedzialny chłopak. Widzę, że się opiekuje moją córką, troszczy się o nią. Myślę, że ich uczucia są głębokie, takie szczere, że naprawdę się kochają. Chcę żeby byli szczęśliwi ale martwię się jedną rzeczą. Chodzi o ich różnicę w wieku. Córka będzie miała teraz 19lat, a on ma 26. Czy to nie za duża różnica? Martwię się, że pewnie zaczną ze sobą współżyć. Wiem, że taka jest kolej rzeczy ale ona ona jest taka młodziutka. Po niedzieli jadą razem nad morze więc pewnie będą się kochać..

Gość a ty ile mialas lat jak zaczel
as wspolzyc?

Gość 8934423
w wieku 19 lat twoja corka juz dawno dziewica nie jest

Gość hdhdjshxhx
Miałam 23.

niestety w tych czasach to nic dziwnego wiec i pani musi dorosnac do tego ze corka juz nie jest malym dzieckiem

Gość wheidfhw
hahah nie będą budować babki z piasku

Gość shdxsjdc
Normalna kolej rzeczy. Dziwne by było jakby tego nie robili. A Ty po prostu o tym nie myśl, to tylko i wyłącznie ich sprawy, ciesz się, że trafiła na takiego super chłopaka.

Gość kochanka Franka
hdhdjshxhx ,ciesz sie mamo ze corka zrobi to z odpowiedzialnym chlopakiem,ktorego akceptujesz, a nie gdzies na imprezie,pod namiotem z jakims kolesiem z K ktorego nigdy w zyciu nie zobaczy. Pewnie wyobrazasz sobie ze kiedys corka bedzie miec meza i dzieci...dlatego kiedys musi rozpoczac wspolzycie :) Bedzie dobrze,zobaczysz !

Gość a co wy sie wypowiadacie
tu z taka pewnoscią, ze córka nie jest na pewno dziewicą? :O A skad to mozecie wiedzieć? :O