Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MłodaZonaZpodejrzeniami.

Mam podejrzenia co do uczciwości mojego Męża.

Polecane posty

hahah;-) no to juz widze w ktorej grupie kobiet jestes i co zrobisz;-)

Gość kobieta kobieca
Dziewczyno najlepsze przyjaciółki odbijają sobie facetów :)

co za laska ;-)) jak mozna tak bardzo wystawic faceta na piedestal?;-))) trzymanie przyjaciolek z dala - o twojej wartosci swiadczy "posiadanie" faceta;/ poczekaj na dowod - az koleznak z pracy w ciaze zajdzie;-) kazdy ma to na co zasluguje

tak sobie etz mysle, ze te dwie rzeczy ida w parze - chroniczne uzaleznienie od faceta i tolerowanie np. jego zdrad;/ czyli im nizsza samoocena kobiety tym bardziej bedzie trzymac sie faceta za noge;/ autorka pisze ze poczeka na dowod - pomimo, ze wszytsko wskazuje na to ze jej maz ma prawie romans (anie ze kol z pracy to wariatka), sama wspominala ze maz czesto sie wykreca/ dzowni potajemnie itd. dlaczego kobiety udaja ze rzeczywistosc jest inna?;-(

"w ktorej mojej wypowiedzi wystawiam faceta na piedestal? Nic takiego nie powiedzialam. Apropo wypowiedzi o kolezankach... powinnam je zapraszac jak mnie nie bedzie? Nie." moim zdaniem w tej wypowiedzi wlasnie to robisz. dalczego? bo pokazujesz ze facet jest dla ciebie taka wartoscia - ze ktos moglby ci go "ukrasc" czyli mierzysz swoje poczucie wratosci posiadactwem, tak to widze. Swoja droga , niczym skarb, trzymasz go z daleka od kolezanek swoich - a on ma wlasne - czyz to nie ironia?;-) Z doswiadcnie wiem ze aceci szybko sie nudza desperatkami i dlatego szukaja nowych wyzwan, poza tym pokazalas ze facet jest dla ciebie wyzsa wartoscia niz przyjazn, a wiec traktujesz go przedmiotowo - zapominajac ze kochajacy facet zwyczjanie nie skorzysta;/ inna rzecz ze milosc czesto sie nie zdarza, a an pewno rzadziej niz seks

ROR Nie napisalam, ze czesto sie wykreca i dzwoni potajemnie, tylko, ze czasem zdarzylo mu sie pozniej wrocic z pracy, co zdarzalo sie takze i mi. Napisalam, ze czasem widze, ze dzwoni z auta. Nie wiem do kogo, nie moge stwierdzic jednoznacznie, ze do niej.

Gość czytam bo lubię
Kochana facet cię zdradza bądź zaraz zdradzi, tak się właśnie zaczyna. A Ty sama wiesz, że jak si e dowiesz o zdradzie to i tak mu darujesz, więc wolisz się użalać ale zdrady do siebie i tak nie dopuścisz...

" [zgłoś do usunięcia] MłodaZonaZpodejrzeniami. Jakie tolerowanie zdrady? O czym ty mowisz? Jasne dowody? Jakie? Sms od jakiejs kobiety? To sa jasne dowody? Jego odpowiedzi nie bylo. " dpkladnie o tym mowie - zobacz jakies to dziwne jednych mezczyzn przesladuja "wariatki" wysylajac im smsy nocami, a innych jakos nie;-)) od czego to myslisz zalezy? ze "wariatki" robia sobie losowanie?:-) a moze od tego ktory facet daje im na to przywolenie? chcesz pwoiedziec ze smsy, pozne telefony od ani, oraz maile z jej zdjeciami - to wszystko dzieje sie wbrew woli twoejego faceta - wiesz nekanie zglasza sie na policje , as aesy as it is;-)) a i jetses klasyka - najpiwer piszesz post ze chyba maz cie dzradza - co pokazuje ze nie ejstes az tak naiwna i mueisz laczyc zdarzeania - a jak ktos ci przytakuje i wywala kawe kna lawe - mowiac, tak kochana, chyba cie mezulek robi na szaro - to zczynasz go brobnic - ze "to tylko" jeden sms, ze on nie odp itd. po co? mi tam obojetne - co z tym zrobisz to twoje zycie, ale po co pytrasz zo czyjas opinie????? skoro z zalozeniea jej nie przyjmujesz????

"Nie napisalam, ze czesto sie wykreca i dzwoni potajemnie, tylko, ze czasem zdarzylo mu sie pozniej wrocic z pracy, co zdarzalo sie takze i mi. Napisalam, ze czasem widze, ze dzwoni z auta. Nie wiem do kogo, nie moge stwierdzic jednoznacznie, ze do niej" co mamy - facet dostaje telefony od kolezanki zpracy w nocy, kolezanka mu przesyla maile z zdejeciami o jednoznacznej tresci "zaluj ze cie nie bylo" itd., facet czasem do kogos dzwoni - nie przy tobie, nosi przy sobie komorke i pewnie nie odstepuje jej na krok... masz racje - twoj maz to skarb - na pewno cie nie zdradza;-) tpo pewnie jea jestem zdradzana i dlatego sie czepiam, twoj maz pewnie dzownil z samochodu do mechanika (w koncu nie mozemy tego wykluczyc) mam nadzieje ze ta wypowiedzi cie uspokoila;-))) masz fajnego meza;-)

Nie ja tego tak nie odbieram. Nawet w tytule jest "mam podejrzenia", a nie "jestem pewne". Podejrzenia mam caly czas i bede czujna. Nie zamierzam odpuszczac i dawac przyzwolenie na zdrade, ale nie mam pewnosci, ze ona jest/byla bo do tej pory byl przykladem kochajacego meza.

"MłodaZonaZpodejrzeniami. Chyba zartujesz sobie w tej wypowiedzi haha Moje kolezanki przychodza do nas, rozmawiaja z nim normalnie, nie trzymam go pod kloszem przeciez. Szukasz dziury w calym nie znajac sprawy" masz racje;-) to ja szukam dziury w calym;-) twoj maz to na pewno fajny koles;-)

Gość zdradzona, zła, upodlona
Napisze Ci tak -> zdradza Cię i to pewniak ! Skąd ja to znam... telefon razem z nim w toalecie :p Albo wypierdol od razu gada, albo żyj ze świadomością, że JEST ta trzecia :( A tak z cytatów: " Żona wraca z delegacji. Wcześniej niż zapowiadała... Wchodzi do domu raniuko. I we własnym łóżku zastaje męża ze swoją najlepszą przyjaciółką. Spogląda, wychodzi do kuchni i za chwilę woła: "Kochanie zapłać pani i przyjdź na śniadanie, bo gotowe" * Kup kochance męża kwiaty" K. Miller

"czytam bo lubię Kochana facet cię zdradza bądź zaraz zdradzi, tak się właśnie zaczyna. A Ty sama wiesz, że jak si e dowiesz o zdradzie to i tak mu darujesz, więc wolisz się użalać ale zdrady do siebie i tak nie dopuścisz..." no coz nic dodac, nic ujac;-)

"6 [zgłoś do usunięcia] MłodaZonaZpodejrzeniami. Slucham? gdzie napisalam, ze mu daruje? nie wciskajcie tych slow w moje usta. Jesli mnie zdradzil to bedzie koniec mojego malzenstwa." poki co - to odwarcasz kota ogonem;-) i pozwalasz sobie na wsciskanie kitu, nie z ta koleznaka to znjadzie sie inna "natretna";-) juz sam fakt ze dzieczyna dzowni do niego wieczorem siwadczy o za zylosci - no chyba ze trafila mu sie stalkera, ale od tego to jest policja;-)

mnie jakoś podobnie facet zostawił, miał koleżankę z pracy , niby czasem pisała coś w służbowych sprawach , czasem jakieś dziwne wiadomości a później się nawet nie obejrzałam a on już z nią był.

"MłodaZonaZpodejrzeniami. Nie ja tego tak nie odbieram. Nawet w tytule jest "mam podejrzenia", a nie "jestem pewne". Podejrzenia mam caly czas i bede czujna. Nie zamierzam odpuszczac i dawac przyzwolenie na zdrade, ale nie mam pewnosci, ze ona jest/byla" w takim razie masz meza fajtlape i bez jaj ktory nie potrafi sobie poradzic ze stalkerka albo meza ktory buduje dosc zazyle relacje (telefony w nocy) z innymi kobietami " bo do tej pory byl przykladem kochajacego meza." to tez klasyka, kierowca ktory po pijaku potracil dziecko na psach - az do tego momentu byl przykladnymkierowca, i nie jezdzil po alkoholu

" [zgłoś do usunięcia] MłodaZonaZpodejrzeniami. ROR ja nie potrzebuje uspokojenia, poczekam co bedzie dalej. Tyle." nparawde nie wiesz?;-)) terazbedzie sie lepeij ukrywal;-) a jak z ania nie wyjdzie, to sie pewnie znajdzie jola za ok 1,5 roku ach przepraszam to znowu chora wyobraznia mnie poniosla;-))

" [zgłoś do usunięcia] MłodaZonaZpodejrzeniami. Najwazniejsze, ze wy wiedcie najlepiej co zrobie jesli podejrzenia okażą sie prawdziwe. Powtarzam-jesli zdrada okaze sie prawdziwa to bedzie koniec." ja ci napisalam ze mi tam rybka co zrobisz - ja z achwile wylacze sie i zajme czym innym, a co ty zrobisz to twoja spwra;/ po prostu zapytalas o rade i wszyscy ci powiedzieli to samo - co mysla, a ty nie chcesz tego przyjac do wiadomosci - tylko zaczelas sie bronic - co oznacza ze pewnie po czesc wiesz ze mamy racje;/