Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawidio

Powiedzcie czy to normalne? dziewczyna do samego konca kłamała!

Polecane posty

Gość Dawidio

Powiedzcie czy to jest normalna dziewczyna czy ona ma dobrze w głowie? Do ostatniej chwili kłamała że kocha i ze chce byc o slubie mówiła a pojechała na wakacje z niby ex ale to teraz wiem ze zaden ex tylko ja byłem do zabawy. A trwalo to 7 lat sie mną bawiła!! Teraz miejsca nie moge sobie znaleźc jak mozna taka osoba byc i tak kłamac. Jeszcze ciąże mi wmawiała do tego wszystkiego.

Gość Dziś to normalen
Dzisiejsze młode kobiety kłamią na każdym kroku.

Gość Dawidio
o to chodzi ze ona nie jest młoda

Gość Dziś to normalen
jeśli ma więcej niż 25/30 lat to jestem zaskoczony.

Gość Dawidio
dokładnie przed 30

Gość Dawidio
poprostu jestem zszokowany ta cała sytuacją ale pozbieram sie.... przynajmniej staram sie wziąść w garśc. dzien przed wyjazdem jeszcze rozmawiała przez tel a pózniej popiłem ze znajomymi i to byl pretekst a raz na rok akurat sie najpije.

Gość dck
yyy przed 30 i nie jest młoda? a jaka?

ten zwierzaczek był dobry podobny do tego z epoki lodowcowej dalej nie oglądałem bo żenada...7lat i ślubu jeszcze nie było,normalne to jest?zresztą nic dziwnego że tyle rozwodów,jak się jest niepewnym swej połówki to nie ma co robić sobie nadziei

Gość Edward w
Tacy ludzie mają chyba cośz głową nie tak, jakieś zaburzenia emocjonalne. Trudno, takie życie. Żyj dalej, następna może będzie normalna.

Gość lambadka
Może nie była pewna twoich intencji względem niej. Wiem, że to żadne wytłumaczenie, a zachowanie podle, ale wiele kobiet działa asekuracyjnie, trzymając przy sobie drugiego faceta jako alternatywę. Znam to na własnym przykładzie ( też jestem pod 30-stkę). Jestem związku 5-letnim, trwałym, ustabilizowanym, gdzie nie ma już motylków w brzuchu tylko przyjaźń, przywiązanie i poczucie bezpieczeństwa. Rok temu, poznałam tego drugiego-wielka love, plany na przyszłość, ślub, dzieci i zapewnienia o miłości. Dla niego planowałam zostawić 5-letni związek, ponieważ dręczyła mnie myśl o prowadzeniu podwójnego życia ( trwało to prawie rok czasu). Biłam się z myślami, szkoda było mi zatracać 5-letni związek,z drugiej strony byłam zakochana w tym drugim. Jaki finał historii?....problem rozwiązał się sam. Ten, który, 2 tygodnie wcześniej zapewniał o miłości, stwierdził, ze odchodzi, bo nie kocha i nie jest szczęśliwy:). Ponadto dowiedziałam się od znajomego, że wyjeżdża za granicę do kobiety, którą poznał przez internet i która załatwi mu tam prace. Kiedy miałam 2 równoległe związki, czułam się źle, była to dla mnie niekomfortowa sytuacja. Po tym zdarzeniu- Nie Żałuję Niczego. Skrzywdziłabym mojego wieloletniego partnera a sama zostałabym z niczym.

Gość 345356476
Może nie była pewna twoich intencji względem niej. Tak zgońcie winę na faceta. Kobieta kłamie to wina faceta. Kobiety weźcie choć raz odpowiedzialność za swoje czyny a nie zganiacie winę na innych.

Gość lambadka
Faceci nie są lepsi. Gdyby jedna i druga strona zachowywała się fair, to problemów by nie było.

Gość Zawsze winny facet
Kobieta zdradzi wina faceta kobieta kłamie wina faceta kobieta ma dziecko z innym wina faceta kobieta zgubiła portfel wina faceta itp. Tak wyglądają związki męsko-damskie.

Gość lambadka
A czy nie jest też tak? Facet zdradzi wina kobiety Facet kłamie wina kobiety/ ewentualnie innej kobiety Facet ma dziecko z inna wina tamtej kobiety, że złapała go na dziecko Facet zgubił portfel wina kobiety, przecież to ona powinna robić zakupy i targać ciężkie siaty itp. Tak wyglądają związki męsko-damskie.

Gość Ja nie wyobrażam sobie, że
lambadka A czy nie jest też tak? 1. Facet zdradzi wina kobiety 2. Facet kłamie wina kobiety/ ewentualnie innej kobiety 3. Facet ma dziecko z inna wina tamtej kobiety, że złapała go na dziecko 4. Facet zgubił portfel wina kobiety, przecież to ona powinna robić zakupy i targać ciężkie siaty itp. Tak wyglądają związki męsko-damskie. 1. facet zdradzi, prawdziwy mężczyzna nie bo to hańba i skaza na honorze 2. Jeśli 3. patrz punkt 1. 4. Jak tzw. pantofel to kobieta trzyma kasę:P Co do zakupów to nie wyobrażam sobie by moja kruszynka dźwigała toboły od tego ma mnie. Tylko bez przesady ja też mam swój udźwig maksymalny.

Gość Ja nie wyobrażam sobie, że
2. jeśli ma być to pozytywna niespodzianka np, na urodziny :P

Gość lambadka
Wiesz, można prowadzić takie dywagacje na wiele sposobów a i tak niewiele z nich wyniknie;). Tzw. kobieca solidarność jajników, i męska solidarność.. w sumie nie wiem czego;). Co do jednego można być zgodnym. Ludzie są różni, i nigdy nie wiadomo na kogo trafimy. Nie będziemy tu generalizować, ze kobiety są super, a faceci bee, albo na odwrót.

Gość Dawidio
A ja wam powiem że ja byłem cały czas bardzo w porządku zero innych kobiet zero imprez tylko w domu siedziałem i zapatrzony jak w obrazek a teraz dostałem za swoje. mam nadzieje ze jak wróci to sie nie odezwie bo moze usłyszec troche słów na swój temat których nie warto pisac.

Gość Dawidio
a zaufanie jakie miałem do niej to teraz przerodziło sie w cos odwrotnego. zrestza jak to sie mówi od miłości do nienawiści jest jeden krok i ten krok włąsnie ona zrobiła!

Gość drenażysta
Jeśli przez 7 lat nie zauważyłeś żadnej lampki ostrzegawczej to jesteś wyjątkowo zdesperowany albo wyjątkowo niespostrzegwaczy. Odnośnie pytania to się zdarza, jeśli kobieta widzi, że facet łyka każdy kit to go wciska. Na przyszłość zapamiętaj sobie podstawową zasadę odnośnie kobiet: ufaj, ale weryfikuj. Jeśli Twoje przeczucie często mówi Ci, że coś nie gra to na 99,9% coś nie gra. Mężczyźni potrafią bardzo dobrze wyczuć kiedy kobieta kręci, tylko po prostu sami siebie lubą okłamywać z powodu poczucia zagrożenia utratą kobiety. Kobiety kiepską kłamią wbrew pozorom, tylko mężczźni zapamiętale łykają te kłamstwa. Obserwuj zachowanie kobiety, bo to ono niesie najważniejszy przekaz.

Gość Dawidio
masz 100% RACJE teraz tylko zostaje GAME OVER.

Gość Smoky eyes
Współczuję :-( Nie wyobrażam sobie jak można tyle kogoś oszukiwac...

Gość anne marie ....
trafiles po prostu na jakas z problemami psychicznymi no zdarza sie... wspolczuje

Gość Dawidio
podobnie mi powiedział kolega dobry można powiedziec przyjaciel że ona ma jakies problemy psychiczne i jak najdalej od takiej osoby módl sie zeby sie tylko po tym powrocie nie odezwała i nie nekała Cie smsami i telefonami.

Gość Dawidio
myslicie że taka osoba ma swoją godność i da sobie spokój i nie bedzie juz pisała ani dzwoniła? jesli napisze to nawet nie bede czytał tylko kasuje ale mam nadzieje ze nie napisze że juz sie nie odezwie i da mi świety spokój.

Gość TwojaLaska
A Ty Dawid nie kłam, z mojej strony wygląda to inaczej i wcale sie toba nie bawiłam. Zamiast wypisywać bzdury na necie to idź sie lecz

Gość Dawidio
Ona powinna sie leczyc!! skoro tak zrobila!1

Gość Dawidio
Porozmawiałem ze znajmomym i miał racje ona nigdy nie traktowała mnie powaznie