Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spaslamsiejakswinia

mam tego dosyc, w ciazy upasłam sie jak swinia

Polecane posty

Gość heniaaaa
Autorko ja w 35 tygodniu mam 23 kg na plusie!! Juz na samym poczatku ciazy waga ruszyla jak szalona bo przstalam palic. Pozniej nie mialam zadnych mdlosci, tylko ogromny apetyt i tak sie to potoczylo.

przestan, 16 kg to nie jest duzo, to taka norma jezeli nie mialas nadwagi ani niedowagi przed ciaza. ja w obu ciazach, w odstepie poltora roku od siebie, przybralam po 12,5 kg. W pierwszej zrzucilam wszystko w tydzien, a teraz jstem 5 tyg po porodzie i mam 1 kg na plusie. Co do brzucha, po obu ciazach taki sam, moge w bikini spokojnie wyjsc, chociaz figury modelki nie mam..ale nie mialam rowniez przed ciazami;)))) co do biustu i obwodu w i pod nim..mi po ciazy i po zaprzstaniu karmienia piersia po kilku miesiacach , miseczka zmalala o 3 rozmiary i pod biustem tez sporo spadlo, to normalne, wszystko sie cofnie, zobaczysz;))

Gość bzdury łopowiadacie
ja w pierwszej ciązy przytyłam 22 kg, 3 miesiące po porodzie ważyłam 35 mniej, w drugiej przytyłam 11 kg, miesiac po ważę 19 mniej

Gość ecie pecie co powiecieee
ja jestem w 37 i mam 22 na plusie.Mam 176 cm, ważyłam 77, teraz 99. Wiem, za dużo ważyłam przed ciążą. Ale miałam stresująca pracę i zajadałam to czym się dało. Po porodzie mam nadzieję karmić piersią tak długo jak się da, w tamtej firmie już nie pracuję, więc i stresu będzie brak, do tego dieta i liczę, że szybko zrzucę nadprogramowe kilosy.

jestem w 25 tc i 11kg na plusie ... startowałam z wagi 54 kg przy wzroście 161, głównie idzie w brzuszek obwód 100cm :D oraz tyłek - z tego akurat się cieszę bo byłam taka drobna przed ciążą a teraz jest za co złapać :D piersi dopiero teraz zaczynają mi rosnąć, rozmiar pod biustem bez zmian.. odżywiam się normalnie, nie opycham się na siłę, jem więcej owoców i sporo nabiału, poza tym wszystko pod kontrolą jak wcześniej :) aa..i też brałam luteinę, do 19tc ale przez ten czas moja waga niewiele się zmieniła, dopiero tak na prawdę od 3 tygodni kilogramy ruszyły do przodu :) ja się nie martwię, najważniejsze, że córeczka jest zdrowa..zbędnymi kg będę się martwić po porodzie :)