Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zla sama na siebie

Wieczor kawalerski, slub i moj facet

Polecane posty

Gość zla sama na siebie

Jestem z moim facetem od dwoch lat, znamy sie osiem lub nawet ciut wiecej. On kiedyś nie był grzecznym chlopcem, panny, imprezy, zdrady... Znalam go z tej strony, bo przez dlugie lata sie kumplowalismy. On bardzo o mnie zabiegal, a ja nie chcialam z nim byc, bo nie wierzylam, ze sie zmieni. Ale jednak, zmienil sie. Codziennie spi u mnie, nie ma "kolezanek", mam pelen dostep do jego tel., konta, papierow. Zawsze odb. tel. Jego rodzina mnie nie lubi- dlaczego? nie mam pojecia. podejrzewam, ze dziewczyna jego brata tak wszystkich nastawila. nie bywam tam, choc mieszkamy bardzo blisko siebie. Owy brat i ta dziewczyna w przyszlym tyg. biora slub. Dzis moj luby ma isc na wieczor kawalerski. Bardzo sie tym denerwuje- niby mu ufam, nigy nie zawiodl, a mimo to bopje sie, ze alko, presja innych facetow i wspomnienia wczesniejszych wybrykow moga go nakrecic i wywinie jakis numer. strasznie go kocham i sama wizja ewentualnych klotni czy zdrady tak mnie boli, ze ciezko mi siedziec dzis spokojnie w pracy. Druga kwestia to slub i wesele- nie lubie jego rodziny- oni patrza na mnie jak na idiotke i wciaz krytykuja za plecami. Najchetniej bym nie poszla. Wqrzaja mnie te gadki, przygotowania, walkowanie jednego tematu. Nie zazdroszcze im, nie chce poki co brac slubu, ale chyba z tej antypatii do nich tak mnie trzesie na wiesc o slubie etc. Mam ochoten nie isc i coraz blizej jestem tego. Nie chce wystawic mojego faceta, ale wiem, ze nie bede sie dobrze bawila. On jest swiadkiem, wiec na czas zdjec i innych weselnych tradycji bede sama z jego "cudowna" rodzinka... ehhh... mam dosc. mial tak ktos z was? musialam sie wygadac...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować