Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niusia xd

Rozstałam sie z chłopakiem ;((

Polecane posty

Gość Niusia xd

Eee . . Rozstałam sie z chłopakiem , którego tak naprawdę kocham , ale on tego nie widzi , uważa ,że to mi nie zależy , kłócimy sie zazwyczaj o to , że nie ma mnie na gg i mówi , że szlajam sie z jakimiś chłopakami a tak naprawde jestem z przyjaciółkami i zawsze gdy wychodze mówie mu gdzie i z kim ale on i tak swoje ;(( Wczoraj gadalismy przez teel i powiedział , że źle go traktuje ale to przeważnie on mnie "gnoi" mówi do mnie zamknij i wgl ;/ Boli to ale kocham go i nie wiem co mam zrobić cyz starać sie o ten związek cyz po prostu zapomnieć ;(

Gość A ..........
To jakiś psychol. Chcesz się tak użerać przez następne lata?

nie ma zaufania do ciebie,albo ty coś kiedys zrobiłas,albo on miał przedtem jakąs LARWE której nie ufał ,bo go w ch... robiła ,,pogadaj z nim i spróbuj jeszcze raz,jak się nie zmieni .pierdolnij chuja hehe

Gość chooooop
fakt psychol albo dajesz mu powody do zazdrości ja bym na twoim miejscu zabierała go ze sobą np. jak idziesz do koleżanek on by się wstydził i nie poszedł no chyba że jednak to psychol i by z tobą poszedł to w tedy by się zanudził i już by nie chodził ale moim zdaniem nie powinnaś mu się tłumaczyć gdzie łazić a jak chce wiedzieć to powiedz żeby poszedł z tobą faceta trzeba nauczyć i krótko trzymać pamiętaj że ta odmiana człowieka jest głupsza

Gość Niusiaa xd
Dzięki . . Eeh . . no miał laske przede mną , którą z nim była i wgl mówiła , ze go kocha a wieczorem powiedziała , że jednak nie . . tylko , że on nie powinien mnie za nią tak traktować . Yyyy . . Chciałam zawsze , zeby ze mną szedł to jego tekst był taki : " nie ide no nikogo tam nie znam , zresztą po co ja tam ?" Zwala wszystko na mnie a sam świety . . Ych . . Jest też taka sytuacja między nami , że ja z nikim nie moge pisać ale on tak , to mnie bardzo wkurzało ;//

Gość Niusiaa xd
Sam święty nie jest *** Sorry za błędy ale cały czas jakaś zdenerowana chodze ;/ Sama nie wiem co już mam z nim zrobić . . Kocham go :((