Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co o tym myśleć?

Wróciła do domu bez majtek

Polecane posty

Gość Co o tym myśleć?

Jestem wkurwiony! Wczoraj żona wróciła do domu bez majtek! Była na grillu ze znajomymi z pracy i powiedziała mi, że pobrudziła je, a że był ciepły wieczór, więc je wyrzuciła. Sam już nie wiem, co o tym myśleć?

Gość chooooop
pewnie się posrała :( zdarza się prawdę powiedziawszy mi się też tak stało no ale nie wykluczone że się z kimś kurwiła

Gość nie łudź się, na pewno rżnęła
się z kolegami z pracy i zapomniała o majtkach :)

Gość praktyczny
Tu nie ma co myśleć, tu nowe majty trza kupić!

Gość praktyczny bis
I do majtek pas cnoty dokupić :)

Gość alinka 32 6778
oj tam juz sie tzresiecie,, wchodzil jej string w rowek , goraca bylo to zdjela a ty jejw majty zagladasdz jak z podworka przychodzi?

Gość ja pani wasza
pewnie sie bzykala z kolegami a ze byla pijana to nie pamietala gdzie je zostawila pewnie w przyplywie podniecenia je gdzies rzucila

Ha ha ha....to jest dopiero dowcip ; Zawsze Ją sprawdzasz kiedy przychodzi do domu ? :D

Gość Co o tym myśleć?
No nie sprawdzam, sama mi powiedziała, że wyrzuciła. I myślę, co ona wykombinowała.

Gość Panna* *MAM_ TO_ W_ DUPIE
Trzy ciężko harujące babki postanowiły raz zaszaleć i poszły po pracy na piwko. Niezwyczajne takich atrakcji szybko się ululały. Po drodze do domu, na skutek ilości wypitego browaru zaczęły wszystkie trzy odczuwać nagle parcie na pęcherz. Jedynym w miarę zacisznym zakątkiem w okolicy był mały cmentarzyk. Ponieważ dłużej już nie mogły, postanowiły tam właśnie załatwić swoje potrzeby fizjologiczne. Przycupnęły w kątku miedzy nagrobkami, zsunęły majtki i sikają. Na tej czynności przyuważył je znudzony swym fachem i również "wcięty" grabarz. Postanowił dla rozrywki babki postraszyć. Jak pomyślał, tak zrobił. Z dzikim wrzaskiem i uniesionym wysoko szpadlem zaczął przedzierać się ku nim przez alejki. Baby przerażone hałasem pierzchły w panice, tratując groby, przewracając drewniane krzyże, gubiąc odzież i drąc się w niebogłosy. Nazajutrz w knajpie spotykają się trzej mężowie wspomnianych trzech babek. Wszyscy miny do pasa, ponurzy, ze bardziej nie można. W milczeniu walą setę za setą. Wreszcie jeden wszedł już w "fazę zwierzeń" i mówi: - Moja żona gdzieś się puszcza. Wczoraj wieczorem wróciła do domu pijana i bez majtek. - Moja jeszcze gorzej - mówi drugi. - Przyszła do domu pijana, nie miała majtek, a całą sukienkę miała poszarpaną i podartą. - Eeeech - wzdycha na to trzeci. - To jeszcze nic. Moja wróciła wczoraj pijana, bez majtek, w podartej sukience i z szarfą z napisem: NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNIMY - CHŁOPAKI Z RADOMIA.

Gość ale niedomyslny jestes
Kobiety są przebiegle. Sama ci powiedziała? Są 2 opcje : 1. Chciała zasiać ziarenko zazdrości żebyś potem sie zastanawiał i był zazdrosny (co jej sue udało :p ) 2. Chciała ci uswadomic że nie ma majtek i chce seksu z tobą, chciała cię podniecic. Kobieta po zdradzie nie idzie do faceta żeby mu o tym wspomnieć czy zasugerować. :)

Gość Przebiegły
Myślę że po prostu chciała zajść w ciążę, dlatego zdjęła majtki na imprezie by łatwiej i szybciej ją ktoś wziął. Powinieneś się cieszyć z pomocy jej kolegów z pracy.