Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chooooop

Zdradziłem żone na imprezie po pijaku

Polecane posty

Gość chooooop

Zabijają mnie wyrzuty... Byłem najebany a laska mnie prowokowała, w końcu ją bzyknąłem w samochodzie. Czuję się jak śmieć, normalnie bym tego nie zrobił, mam 2letnią córeczkę, kocham żonę, co zrobić, powiedzieć jej? Umieram ....

Gość ja się dobrze czuję
straciłeś swoją męśkość

Gość polulena
a dobra była chociaż?

Gość chooooop
beznadziejna, brzydka jak noc, jak ją zobaczylem na trzezwo to się załamałem :o wiem ze jestem beznadziejny i straciłem meskosc czuje sie jak gówno :o

Gość chooooop
dobra była, wzięła z pupy do ust

Gość chooooop
nawet mało co pamietam z tego... jakby wogole sie nie zdarzylo, ale wyrzuty mam straszne, nie chce stracic wszystkiego przez taką sromotną pomyłkę!

Gość ja się dobrze czuję
bo jesteś gównem, nie dziwne że się czujesz jak gówno

Gość farety
ten czyn i wyrzuty nie opuszczą cie do końca zycia :O nayebałeś się jak swinia, trzeba myśleć trochę i przewidywać przecież nie jesteś zwierzęciem tym bardziej żona i mała córeczka ohyda :O

Gość Yogi Bear :)
nic nie mów żonie, wyrzuty sumienia z czasem miną...

Gość chooooop
12:06 - podszyw

Gość ja bym ci radzila
powiedziec wszystko zonie. Wyrzuty sumienia cie zabija czlowieku, ona sie w koncu domysli uwierz mi. Zdobadz sie na odwage i jej to powiedz, niech chociaz na tyle cie bedzie stac

Gość chooooop
prosze nie jedzcie tak po mnie, ta lala na mnie leciała już od dawna, ja nic z tego nie pamietam, to ona mi postawila ostatniego drinka po nim już mało co pamietam, to był jej samochód, dodatkowo miałem pusty portfel a wcześniej pamietam ze miałem jeszcze pare stówek nie mogłem tego wydac bo juz bylem tak najebany ze w barrze nic mi by nie sprzedali!

Gość chooooop
kumple mowili ze wygladalem co najmniej dziwnie, jak nacpany nie powiem żonie bo mnie zostawi a tego bym nie przeżył!!!

Gość Miliana23
niezle jeszcze cię okradła zajebiście

Gość ja bym ci radzila
trzeba było myśleć głowa a nie fiutem i nie pic tyle! Współczuję twojej żonie z całego serca. Żadna kobieta nie zasługuje na takiego gnoja jak TY. Żeby sie nawalic jak swinia i bzyknac laske miales odwage,ale zeby przyznac sie do swojego łajdactwa to nie masz! Awrrr

Gość spoko koko
nie przejmuj się tym,zadbaj tylko żeby żona się nie dowiedziała i zapomnij o tym. Nie ty pierwszy wyruchałeś lasencję i nie ostatni. Facet to facet i musi czasem dla sportu zaroochać na boku. Sumieniem się też nie przejmuj,za parę dni minie kac moralny,wiem co piszę bo też tak miałem,ale po którejś lali z kolei wszystko przeszło. POWTÓRZĘ JESZCZE RAZ ! FACET TO FACET I RUCHA NA BOKU ! A TE KRZYKACZKI CO SIĘ WYMĄDRZAJĄ I OBRAŻAJĄ FACETÓW NA FORUM TO POPROSTU NIE CHCĄ W TO WIERZYĆ I TYLE ! MUSZĄ JAKOŚ STŁAMSIĆ ŚWIADOMOŚĆ ŻE ICH FACECI,MĘŻOWIE TEŻ TO ROBIĄ NA BOKU I TYLE.

Gość diddaag
Lepiej nie mów o tym żonie oszczędź jej tego a unikniesz rozpadu małżeństwa przez takie gówno które popelniłeś po co masz przez takie coś wszystko psuć? Bez sensu! A z sumieniem musisz sie sam uporać z czasem będzie cie mniej gryzło aż w końcu zapomnisz. Tylko nie mów nic żonie bo to by była twoja największa głupota!

Gość chooooop
ja tej lasce kiedys dałem kosza i ona wtedy ponoc przysięgła zemste :o a ja glupi dałem sie urżnąć chyba nie wytrzymam i powiem żonie, niech mnie zostawi, nie zasługuje na takiego śmiecia jak ja!!!

Gość polulena
weź nic nie mów, zapomnij, nie rozbijaj swojego małżeństwa

Gość ja bym ci radzila
powiedz powiedz! niech cie rzuci :P no tak na powaznie, skoro naprawde to przezywasz to ona pozna ze cos bylo nie tak.

Gość piiiiiizycie
a może ona coś ci dosypała? w koncu wyglądałes jak nacpany, a po jej drinku nic nie pamietasz?

Gość Wypowiem się i ja
Jesli ja naprawdę kochasz to nigdy jej nie mów, a w razie czego wypieraj się jak żaba błota. Nie obciążaj jej tym

Gość polulena
dokładnie nic nie mów!

Gość fhfxfx
daj spokuj, ona cie wykożystała nie psuj małęrzenstwa, nie daj jej wygrac, zapomnij...

Gość chooooop
nie dam rady powiedzieć żonie, nie zniósł bym jej dramatu, łez, nie chce... Bede do końca życia robił wszystko zeby jej to wynagrodzić, będe na każde jej zawołanie, na każde jej słowo, jak pies u jej boku... Co za debil ze mnie że tak wszystko spartoliłem!