Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wschodzi słońce na zachodzie

Facet zaczyna się od pensji 2500 na rękę...

Polecane posty

Szkoda mi facetów którzy każdą nazywają "kurwą" bo nie mają żadnego argumentu. Podobno najważniejszą cechą faceta jest inteligencja?:D Niektórzy najwyraźniej nie są prawdziwymi facetami

Gość powiedz szczerze, że szukasz
sponsora i skończmy ten żenujący temat.

Myślisz pojęcia dziecko. Sponsor to facet którego się NIE KOCHA tylko uprawia się z nim sex dla pieniędzy a jak komuś coś się nie spodoba to nara. Związek to coś innego...kobiety zwykle w zupełnie naturalny sposób NAPRAWDE zakochują się w zaradnych facetach, tak samo jak faceci w pięknych kobietach. Tak samo to działa w przypadku brzydkich i niezadbanych kobiet. Czy któryś z was zakochałby się od pierwszego wejrzenia w brzydkiej i starej kobiecie? Nie sądzę.

Zaraz przyleci kilkanascie osob, ktore beda twierdzic, ze tak, zakochalyby sie w brzydkiej i zaniedbanej kobiecie.

Chyba jakieś lesbijki (bez obrazy...chodzi o to że jedna strona u nich jest facetem, a faceci nie dbają o siebie) ...wątpię żeby jakiś facet napisał serio że podobają mu się stare, obwisłe wymiona jakiegoś grubego mohera

[zgłoś do usunięcia] kobiety są samowystarczalne Wlasnie po tym temacie to widac :-P Jak ma $$$$$ niech zostanie prostytutka albo znajdzie sponsora. Czytajac niektore wypisy to nie dziwie sie ze niekiedy faececi wyruchaja i zostawia bo to czasem serio w tym lbie nic nie maJA NIEKTORE ale WYMAGANIA wieksze niz ona sama.

Dokladnie. Ma to podobna wartosc jak wypowiedzi kobiet, ktore twierdza, ze facet moze zarabiac malo, byle mial dobre serce i pogodne usposobienie. Taki facet nawet nie musi pracowac, jesli ma fajny charakter. One z kims takim zaloza rodzine i splodza 3 dzieci. I jeszcze beda przekonywac ze beda szczesliwe.

autora sponsora szuka;-)) jest sporo factow zarabiajacych wielokrotnosc tej sumy - fajnych facetow i wolnych - tyle ze takie panie nie sa w ich kregu zianteresowan;-) raczje intersuja sie takimi na swoim poziomie...finansowym;-)

Biest29 Widać że od ciebie wieje wsią i całe skomplikowane życie seksualne człowieka sprowadzasz w tej małej główce to prostytucji i sponsoringu. Te baby co szukają tylko żeby "mial dobre serce i pogodne usposobienie" to mają sylwetkę Saturna:P

ROR tak, jasne na swoim poziomie finansowym...rozumiem że Hugh Hefner wybiera tylko kobiety biznes-woman do towarzyszenia mu:D:D

Gość 08io8
Wschodzi słońce na zachodzie A ty nie umiesz sama na siebie zarobić tylko potrzebujesz do tego faceta.

Droga pomaranczo... Ja nikogo nie oceniam ntylko wnioskuje po tym co pisze. Zdaje sobie sprawe z tego ze czesto taki obraz danej osoby jest bledny i jesli kogos nieslusznie urazilam to wybacz. Po prostu kobioety, na wstepie majace takie wymagania dzialaja mi na nerwy - to wszytko.

Facet z klasą nie nazwie kobiety dziwką (chyba że faktycznie jest to jej zawód). Gdybym powiedziała żeby się puszczać za pieniądze np. 500 zł numerek, to faktycznie...ale mówiłam o związku. To zupełnie inna sprawa. Twoje wnioski były wciągnięte bardzo pochopnie, to typowe dla ludzi mniej inteligentnych. Działają tobie na nerwy?Dlaczego? To chyba naturalne

Gość po pierwszee
Musi byc duzy ku.tas po drugie pieniadze.Tyle w temacie :) :) :) 🖐️

"Wschodzi słońce na zachodzie ROR tak, jasne na swoim poziomie finansowym...rozumiem że Hugh Hefner wybiera tylko kobiety biznes-woman do towarzyszenia mu " pisalam o swoich znajomych ;-) a nie o celebrytach Hugh Hefner otacza sie prostytutkami;-)

"Wschodzi słońce na zachodzie Facet z klasą nie nazwie kobiety dziwką (chyba że faktycznie jest to jej zawód). Gdybym powiedziała żeby się puszczać za pieniądze np. 500 zł numerek, to faktycznie...ale mówiłam o związku" alez zwiazki bardzo czesto sa na prostytucji emocjlanjnej oparte;-) czesty scenariusz ona mloda i ladna - on nie , ale wplywoway i bogaty. role sa tutaj jasno okreslone i jesli panienka zapragnie sie np. "realizowac" to zwiazek ustanie, as easy as it is;-) "To zupełnie inna sprawa. Twoje wnioski były wciągnięte bardzo pochopnie, to typowe dla ludzi mniej inteligentnych. Działają tobie na nerwy?Dlaczego? To chyba naturalne" ja uwazam ze kobiety ktore szukaja facetow przy kasie (bo oczywiscie same jej nie potrafia zarobic, gdyby potrafily szukalaky by po prostu faceta) sa takie jak opisalam powyzej;-) natomaist na nerwy mi nie dzialaja - ludzie sa rozni i ma to sowj urok;-)

Gość qewqewqeqw
2500 y toy to na waciki ledwie starcyz. Ja mam na reke 8tys zona 4 tys i czesto bywa ze ledwie starcza ..

bo oczywiscie same jej nie potrafia zarobic, gdyby potrafily szukalaky by po prostu faceta Nie prawda, nie zgodzę się z tobą. Co zrobi taka zaradna jak będą chcieli z niezaradnym założyć rodzinę? Równocześnie będzie własną firmę powadzić z zagrożoną ciążą? Dzieci od razu do opiekunki żeby rodziców widzieli tylko w weekendy?(nie każdy ma dziadków, którzy chętnie by się zajęli od 8 do 17)?

"Nie prawda, nie zgodzę się z tobą. Co zrobi taka zaradna jak będą chcieli z niezaradnym założyć rodzinę? Równocześnie będzie własną firmę powadzić z zagrożoną ciążą?" zwasez mnie smieszy ten argument - z ciaza - jesli zraadna kobieta zaklada rodzine to bierze z ania wspolodpowiedzialnosc, ale jednak odpowiedzialnosc - a tym rozniewz finansowa. Osobiscie uwazam ze zakladanie rodziny gdy zyje sie z miesiaca na miesiaca, bez osczzednosci, jest naiwnoscia (ale rozumiem ze inni nie musz asie ze mna zgadzac) - zmierzam do tego ze takie przypadki nalezy uwzglednic - i oszczedzac - osczednosci moze posiadac kobieta samodzielnie. ale odwracajac twoje pytanie a co zrobi taka "zona bogacza" gdy on straci mozliwosc zarabianaia pienidzy np. wypadek/choroba? kto ich dzieci utzryma wtedy, hmmm? a ciaza - to zalzosmy ze wszystko razme to jest 1,5 roku - mozna na takie zycie odlozyc zapewniam cie;-) "Dzieci od razu do opiekunki żeby rodziców widzieli tylko w weekendy?(nie każdy ma dziadków, którzy chętnie by się zajęli od 8 do 17" nie - mozna przeciez znalezc 'bogatego meza" , urodzic mu dzieci . wychowyac je przez 15 lat i zostac utzrmanka;-)

Gość troche prawdy troche slow
to wszystko prawda, ale faktem jest, ze jesli kobieta zarabia dobrze - tzn sporo ponad przecietna, a przy tym realizuje sie zawodowo i rozwija, to naturalnym jest, iz szuka faceta na podobnym poziomie - czyli dobrze zarabiajacego, zaradnego, ambitnego itd. osobiscie nie wyobrazam sobie zaangazowac sie w dluzszy, przyszlosciowy zwiazek z facetem zarabiajacym 2,5 tys na reke;) skoro czasem tyle wydaje na pare butow... i nie, nie uwazam sie za materialistke - po prostu duzo wymagam - tak od siebie, jak od partnera:) a ze takich jacy mnie interesuja spotykam wystarczajaco czesto - to po co mi nieudacznicy?;)

najlpesze zwiazki sa na tym samym pzoiomie fiinanasowym - a kwoty pozostaja tutaj sprawa drugorzedna;-)

Czyli kobieta zarabiajaca 1000 powinna szukac faceta, ktory zarabia 1200 (zeby nie mial kompleksow, ze zarabia mniej od swojej kobiety) ?

Gość podsumowanie
kobiety wolą pieniądze od miłości i wierności. Koniec tematu!

Wydajesz 2,5 tysiaka na buty, otaczasz sie bogatymi facetami, a w sobotę po południu, w środku lata, siedzisz na kafe??? Oj dzieci, dzieci...

ifka - slyszlas kiedys o roznicy czasu? ni u kazdego jets srodek dnia;-)

hahahah zawsze mnie to rozbrajalo- to przekonanie niektorych, ze ktos niezle sytuowany i majacy ciekawe zycie generalnie, raz na czas w sobote nie moze przysiasc sie zrelaksowac na kobiecym forum;) ach to zycie bajkami i Viva - ktos zarabiajacy wiecej niz srednia krajowa musi spedzac czas tylko na plywaniu jachtem po karaibach, inaczej klamie i jest pryszczatym nastolatkiem z koziej wolki;) w sumie to dosc smutne kochana, 2,5 tys zl to jest ledwo 500 funtow 500 funtow kosztuja buty ze sredniej polki, zwlaszcza zimowe;) zadne kokosy zatem

a bogatymi facetami sie nie otaczam (w rozumieniu innym niz relacje kolezenskie) - mam swojego stalego;) ktorego zarobki sa na podobnym poziomie co moj, bywa, ze nieco wyzszym - jest pare lat starszy to i troche wiecej doswiadczenia ma

Za granicą to inna bajka :P choć z pewnością trzeba się nieźle napracować ,żeby jako Polak mieć za granicą normalną pensję ,a nie najniższą krajową jak 90% emigrantów.