Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stanowczenie

ang dla tumana

Polecane posty

Czy mógłby mi ktoś podać jakąś strone w necie, kurs angielskiego dla początkujących, bo mimo że ucze sie już tyle lat ja ciągle ejstem na żenującym poziomie. Kurwa jego mać! Strasznie mnie to wkurwia już, nigdy się tego nie naucze. Nic nie rozumiem. Za syzbko mówią, słysze jeden wielki bełkot. A może na youtubie? Od podstaw po kolei... Uznajmy że ejstem chora psychicznie, megą tępa. Potrzebuje angielskiego dla zajebistych tępaków... Błagam, uratujcie mnie, bo jestem gotowa popełnić z tego powodu samobójstwo.

Gość ogladaj sobie gotowe na
wszystko,tam mówia ładną i co wazne zrozumiala angielszczyzna:)

no co ty, ja chce od podstaw. Na tyle lat uczenie to ja nic nie umiem. wiec nic nie zrozumiem. bez sensu byloby wiec ogladanie dla samego aptrzenia. Poza tym nie bójmy się tego słowa. Ja jestem po prostu tępa.

Gość mi sie wydaje,że przesadzasz
albo masz nierealne wymagania. Wiele osób uczy sie ileś tam lat i są kiepscy ? Ile lat sie uczysz ? W szkole czy dodatkowo sama ? Jakie byś juz chciała mieć osiągniećia ?

szkole skoncyzlam 3 lata temu. 6 lat podstawowki, 3 gim 3 liceum 1,5 roku na studiach oczywiscie mowie o angielskim 13,5 roku a ja nawet nie ejstem na poziomie srednio zaawansowanym watpie zebym przesadzala, chcialabym COŚ rozumiec, coś powiedzieć, odbąknąć chociaż. Nie musze rozumieć wszystkiego naprawde podstawy, pare slow w zdaniu i wystarczy. To nie ejst dużo. Ja naprawde jestem tępa. Język angielski jest dla mnie niezrozumiały, trudny, nie do nauczenia się. A to przecież najprostszy język na świecie. Ja nawet na matmie sobie radziłam w liceum fizyce i chemii. Ale angielski?! to jets naprawde powód do głębokiej depresji.

Gość dupabladaaj aj
Ja bym lepiej radziła korepetycje. Za kurs zapłacisz i będzie znowu dupa. A jak ktoś do Ciebie przyjdzie raz, drugi trzeci, to już będziesz umiała ocenić czy coś z tego będzie, czy szukać dalej. Daj ogłoszenie, napisz w czym problem. Zobaczysz, kto się zgłosi, zrobisz selekcje i z kimś się umówisz, zobaczysz co z teg wyjdzie.

Gość mi sie wydaje,że przesadzasz
Ful ludzi "ma " jakiś język w szkole przez lata, ale wychodzi ze znajomością podstaw. Dlatego pytam czy miałaś motywacje żeby pracować samodzielnie. Masz ją niby teraz ,choć i tak jesteś przerażona i "na nie" Rzeczywiście trudno coś znaleźć z wolną wymową :), ale fakt jest faktem MUSISZ SŁUCHAĆ nawet jeśli nie rozumiesz. Są wakacje zatem spróbuj sie np: przez sierpień nie nastawiać na osiągnięcia. Skombinuj sobie jakieś nagrania na poziomie podstawowym/ na razie byle jakie i słuchaj. Potem może jeszcze ktoś ci doradzi jakiś fajny podstwowy kurs np na CD