Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arletttta43

Irytująca DOROSŁA córka

Polecane posty

Gość arletttta43

mam córkę w wieku 21 lat, studiuje 360km od domu, wstyd się przyznać, ale jak teraz przyjechała do domu na wakacje to nie mam do niej cierpliwości - wstaje o 12 z pretensjami ze nie ma śniadania - ciegle lazi z notebookiem - bije brata 9letniego, dziś szła korytarzem a on sobie coś tam robił, a ta go ciagnie za włosy i karze mu mówić: że kasia jest najładniejsza - strzela w brata jego pistoletem - ja wiem wiem że to się wydaje nienormalne ale tak zachowuje sie moja córka - mamy jabłoń na podwórku chciałam aby pozbierała jabłka z ziemi a ta chodzi po nich i je gniecie , ciesząc sie - wyzbierałam klocki syna , a ta je wyrozawalała i sobie układa - cały dzień albo coś sobie maluje, albo spi albo na komputerze alebo słucha piosenek, jeszcze jest tak głupia ze mimo iż rower brata jest na nia za duży to specjalnie by płakał wsiada na niego JAK ZACHOWAC SIE W STOSUNKU DO NIEJ, ONA JEST DOROSŁA, A JA WCALE NIE ROZPIESZCZAŁAM JEJ

Gość arletttta43
najgorsze jest to ze jeszcze rok temu spała z mężem bo ssie bała sama spać-moze to stąd się wzięło jej skrzywienie psychiczne?

Gość simkowić
czy jest gruba ?

Gość arletttta43
nie jest gruba, ma 164 cm as waży mniej niz 50kg

Gość simkowić
to nalezy utuczyć

Gość arletttta43
ale waga to chyba najmniejszy problem

Gość arletttta43
z ojcem nigdy nie spała, to jakiś idiota pisał

Gość simkowić
mylisz się ,osoba utuczona jest bardziej spolegliwa i skłonnna do manipulowania nią

Gość arletttta43
spała bo mamy tylko jeden pokój,teraz śpi ze mnom

achaaa podszyw myślę, że ona ma jakieś zaburzenie objawiające się infantylnością nie jest to początek schizofrenii hebefrenicznej czasem? takie infantylne zachowania na złość... dziwne

Gość arletttta43
nie chce jej robic krzywdy , chce aby dorosla

Gość irnc3rw
skoro zachowuje sie jak dziecko, zastosuje kary typowe dla dzieci- zabierz np laptopa, zakaż wychodzenia itp.

Gość simkowić
jak ja dobrze utuczysz to ja ja odkupie przed sezonem grzewczym

Gość arletttta43
problem jest taki ze jak studiuje, wynajmuje jej pokoj, ma posprzatane , potrafi zadbac o saiebie a tu nic nie zrobi, nie zakręca kranu, włącza radio w nocy na głos, mówi do brata wulgaryzmy, raz jak kretynka z balkonu rzuciła w niego pudełka z butów, później biła go mokrą ścierką- ja nie wiem co ona chce z tym zdziałac

Gość karuzela89
NA PEWNO nie zrobisz jej krzywdy jak pójdziesz z nią do psychologa/psychiatry. To nienormalne, żeby dziewczyna w tym wieku się tak zachowywała. To naprawdę może być początek jakiejś choroby. Ci co wyjeżdżali z utuczeniem - JESTEŚCIE IDIOTAMI. TYLE.

Gość simkowić
prosze nie obrażać ,ja dobrze radzę ,utucz gada to ci sie oplaci

Gość masz co sobie wyhodowałas1!!!!
NIEDALEKO PADA JABŁKO OD JABŁONI!!!

Gość nie dużo
arletttta43 A teraz nalała sobie zupy i ciagnie ja przez słomkę.

Gość arletttta43
trudno ja zaciagnac do specjalisty, zreszta jej słowo ; jestem dorosla, co cie obchodzi moje zycie

schizofrenia hebefreniczna "Osoba,zachowująca się dotąd bez zarzutu, zaczyna nagle zdradzać dziwadztwa, przybierać niepoważne pozy ,wybucha bez powodu smiechem,okazuje zachowanie krnąbrne,,kpiarskie,krotochwilne,,błazeńskie-bez poczucia dystansu w stosunku do rodziców ,nauczycieli, przełozonych. Staje się nietaktowna, bezczelna,nachakna, gruboskórna,drażliwa, a nawet agresywna. Nastrój chorego okreslamy jako wesołkowaty.Mimika i ruchy sprawiają wrażenie sztucznej pozy,nieszczerego patosu,przesady. Te i inne objawy są wyrazem zaniku przejawów uczuciowości wyższej. W szkole czy w miejscu pracy chory pozwala sobie na kpiarskie uwagi, niewybredne dowcipy. Apele do poczucia obowiązku, do uczuć społecznych , rodzinnych-pozostają bez echa. Zanika elementarne poczucie odpowiedzialności za własny los i interes. Otoczenie interpretuje te zachowania zwłaszcza w pierwszym okresie, jako wpływ zdemoralizowanych kolegów. Stosowane kary i upomnienia nie robią na chorym żadnego wrażenia > Narastające cechy rozszczepienia osobowości, dziwaczne urojenia, a raczej fantazje wielkościowe, myślenie autystyczno-niezdyscyplinowane, z rzucającym się w oczy rozkojarzeniam toku myslenia, nie pozostawiają wątpliwości co do psychotycznego charakteru objawów .ten obraz rozwija się dość szybko, choć czasem rozwój pełnego zespołu psychotycznego jest powolny, skryty i wtedy zwykle rokowanie bywa gorsze, niż w ostro zaczynającym się przebiegu."

Gość DEFINICJA WEGANIZMU
pojedzie ie bedzie spokój. znajdzie sobie kolesia, zrobi jej dobrze i bedzie jak nowa :)

Gość arletttta43
Już mam jej dość poprosiłam żeby przyniosła koperek z ogródka do ziemniaków to przyniosła mlecz i mówi że woli z mleczem

Gość dfrhnyjmjkhik,
" zreszta jej słowo ; jestem dorosla, co cie obchodzi moje zycie" ? To może sama zacznie się na tych studiach utrzymywać? Zaproponuj - wtedy już nikt nie będzie się w jej życie wtrącał...

Gość arletttta43
Rozmawiałam z córką zgodziła się i pójdzie do lekarza jak dam jej 500 zł chyba jej dam nie ma innego wyjścia

Gość futuramaaaa**
więźniowie mi pchają w kakao :(

Gość 1231231231231233
może ona bierze jakieś prochy? zaobserwuj córkę bo może się coś dzieje a ty myślisz że zrobiła si,e złośliwa!!!