Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronikaaa..

wczoraj na imprezie .......

Polecane posty

Gość Weronikaaa..

pojechalam sobie wczoraj na dyskoteke miala przyjechac jeszcze znajoma ale woncu nie przyjechala i musialam sama sie bawic ... siadlam sobie przy barze tak w kacie i pilam sobie drinka , podeszla jakas parka i usiedli obok .. na poczatku wszystko bylo ok smiali sie przytulali i wogole, pozniej on tak na mnie zerkal od czasu do czasu a potem ona takim dziwnym wzrokiem , zaczelo mnie to wkurzac bo jacys dziwni sie zrobili .. przesiadlam sie wiec troche dalej do lozy , pije sobie tego drina a ta laska za jakies 10min podchodzi i mowi mi ze jej chlopak ma na mnie ochote i widzi ze ja na niego tez wiec moge se go wziac ... zaniemowilam az .. laska wybiegla a koles podszedl i zaczal mnie przepraszac .. zaczal mi opowiadac o ich zwiazku ze sa 3 lata razem i ostatnio ona o wszystko mu akcje robi, ze jest zazdrosna o doslownie wszystko, ze tylko spojrzal na mnie bo jestem ladna dziewczyna i jak ona tylko zauwazyla ze sie na mnie gabi to zaczela go wyzywac ze ja zdradza itp . normalnie masakra jakas ... poszlam sie pobawic a przez pol nocy musialam wyslychiwac zalu kolesia i w sumie to mi go zal ..

Gość technotechno
a mi żal ludzi chodzących na techno:)

Gość Mrs Moderarore
dlatego ja nie wychodze z domu

Gość afdafasfasf
a myślalam,że podeszła do ciebie,zeby zaproponowac trójkąt :-D