Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChętnyWrażeń

Pierwszy raz..

Polecane posty

Gość ChętnyWrażeń

Witam. Mam 16 lat, i jestem bardzo spragniony współżycia. Otóż, wyczytałem że od 18 lat można skorzystać z agencji. Znalazłem w internecie parę fajnych dziewczyn z okolicy, prywatne mieszkanie itp. Lecz nie wiem czy mogę z tego skorzystać, czy się zgodzi, a nawet nie mam na tyle odwagi żeby pójść samemu w takim wieku :(. Otóż, w agencji czy mógłby ktoś powiedzieć jak to przebiega. Wyczytałem że trzeba się wykąpać przed współżyciem a czy mógłbym uprawiać sex z prostytutką pod prysznicem? W taki sposób marzę swój pierwszy raz. Chciałbym wiedzieć jak to przebiega. Co robimy jak wejdziemy do burdelu, a nie do pokoju. Co się dzieje po wejściu, jak się zachowywać, jak powiem że jestem prawiczkiem i to mój pierwszy raz, oraz że nie jestem za bardzo odważny, jak podejdzie do mnie dziewczyna która mi się spodoba? Czy jest jakaś gra wstępna? Taniec, czy pieszczenie piersi wchodzi w grę współżyciem. Proszę o odpowiedzi na zadane pytania, bez żadnych wyzwisk i wymądrzania się jak co nie którzy na forum. Proszę o tylko odpowiedzi na zadane pytania. Dzięki i pozdrawiam ;D

Gość nocoś ty
Nie rozumiem, jak masz 16 lat, to za 2 lata dopiero będziesz mógł.

Gość ChętnyWrażeń
Dopiero? A mógłbyś opisać w jaki to działa sposób?

Gość nocoś ty
To forum dla kobiet i jestem kobietą. Nie interesuje mnie jak to działa. Nie lepiej ci wyrwać jakąś chętną dziewczynę na czacie? Dziwka w tym wieku to przegięcie.

Gość kobiety naciskają na
"doświadczenie" u mężczyzn od 20/25 roku życia to takie są tego efekty.

Gość ChętnyWrażeń
Już się znalazła osoba kurwa co za czasy która ironizuje. Nie wiem na jakim czacie mogę poszukiwać takowej osoby.

Gość nocoś ty
Lokalnych, bo najszybciej będzie ze swojego miasta, chyba, że możesz dojechać, to jakieś sexczaty. Myślę, że znajdziesz, może nawet niekoniecznie za kasę. Ale będziesz musiał pewnie trochę czasu poświęcić.