Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yusti19

różnica wieku między partnerami

Polecane posty

Fajnie jak sie poznaliscie. U mnie bylo troche podobnie bo bylam pewna, ze moj mial 32-33 lata. Gdy sie wydalo, ze ma tyle a nie mniej nie wiedzialam co zrobic, balam sie jak to bedzie ale watpliwosci dosc szybo minely.

Gość sta 27
Będą nastolatką również byłam związana ze starszym teraz z perspektywy czasu widzę,ze taki związek opierał się ' z mojej strony imponowała mi jego dorosłość , a on pewnie wiek , ciało, naiwność. Na krótki czas jest fajnie, ale mając 17 lat ma się inne potrzeby niż 30 latek. Jednak są wyjątki.

Gość miętowe szpilki
ja mam 24 l., a mój facet 30 l. i jest git. :)

Gość baba za kierownicą 24
u mnie jest 11 lat roznicy, tez jest cudownie chlopak jest bardzo przystojny wiec do twarzy mu z mlodą, ladną dziewczyna ;)

Ja np w wieku nawet tych 20, 21 lat nigdy bym nie odwazyla sie na zwiazek z 10 lat starszym mezczyzna...

Gość K elllyyy
Ja mam 18 lat a mój chłopak 27 :) Pasujemy do siebie idealnie, jest cholernie seksowny i przystojny, prawdziwy ideał.Jak skończę maturę to wyprowadzam się do niego na stałe :)

"[Ja mam 28 lat a moja dziewczyna 17, jesteśmy razem od roku i wszystko jest cudownie, mentalnie jesteśmy na tym samym poziomie..." Nie ma się czym chwalić, że masz mentalność nastolatka z 30stką na karku :O

Poza tym różnicę nawet 20 lat akceptuję, ale związek prawie 30 latka z 16 dzieckiem w 3 klasie gimnazjum to dla mnie patologia i nie wiem jak rodzice mogli się zgodzić? :O

Gość sta 27
Tak jak pisze Kelly :) Nastolatka ma inne potrzeby, liczy się miłość wygląd , udany seks, a kobieta koło 30 stki patrzy też na inne rzeczy. Jestem ciekawa czy taki 30 ltek związany z nastolatką jakoś podświadomie nie ucieka od odpowiedzialności ?

Gość barnabussss
Moja żonka i ja jesteśmy rówieśnikami - oboje 30 lat. Razem od 11 lat. Fajna jest. Nie zamieniłbym. :P

Gość mariiiika
U nas jest 12 lat różnicy. Nie wiem ale facet 30 laetni z 17 latka to jakaś masakra...

Gość sta 27
Arianka, sama się dziwię, swojej córce nie pozwoliłabym nigdy, rozumiem 17 latka z 22 latkiem. O czym rozmawiają, czy 30 latka nie nudzą szkolne problemy dziewczyny?

Gość miętowe szpilki
nastolatka ma mniejsze wymagania. Łatwiej zaimponować jej pieniędzmi, prestiżem etc. Aaa, i taka nastka nie ma jeszcze wymagań seksualnych w przeciwieństwie do kobiety. :O

Gość K elllyyy
Snujecie i snujecie , albo jesteście zakompleksionymi prawiczkami albo babami z nadwagą którym w życiu nie wyszło.Czy to takie straszne że ktoś starszy wiąże się z młodszym i odwrotnie ? Przecież to normalne, to tylko taka polska mentalność i pieprzenie o dupie marynie.Mój obecny facet ma 27 lat, ja mam 18 i nie zamieniłabym go na żadnego innego.Jest zaradny, potrafi o siebie dbać i nie wygląda jak większość facetów w jego wieku zniszczonych szarą rzeczywistością chodujących całkiem pokaźny brzuszek, jest wysportowany.Mógłby żyć za darmo bo jego rodzice mają firmę i kasy jak lodu ale on tego nie chce, zaczynał od zera i zarabia miernie naprawdę bardzo miernie jak na fajnie prosperującą firmę którą sam założył i pracował na nią od zera.Jego była zostawiła go po sześciu latach tylko temu że odezwał się do niej facet o którego zabiegała przed tym jak poznała mojego chłopaka, zdradziła go i pod pretekstem wyssanym z palca odeszła.Nie lecę na jego kasę której nie ma jak już wspomniałam, podoba mi się w nim to że dba o mnie, czuję się przy nim bezpiecznie i niczego mi nie brakuje.Seks jest z nim cudowny, bosko się kocha i potrafię osiągać z nim orgazmy.To prawdziwy facet a nie jak moi rówieśnicy którzy myślą tylko o jednym.