Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile można mieć tampona

ile można mieć najdłużej tampona? przy NIE obfitym okresie

Polecane posty

wyjeżdżam na wczasy, na 10 dni i akurat tam mam dostać okres, tak między 2 a 4 dniem wczasów, mój okres zwykle trwa 4 dni, pierwszy dzień leci dość sporo więc planuję chodzić w tamponach ale troche się obawiam bo jeszcze się nie kąpałam z tamponem i boję się, że mi przecieknie coś, 2 i 3 dzień okresu to zazwyczaj mam tak słabo, 2 podpaski mi wystarczają w zupełności, ten ostatni to takie plamienia, zużywam wtedy 2-3 wkładki. Czy tego drugiego i trzeciego dnia okresu mogę użyć tamponów? On by musiał być w środku chyba cały dzień, że zdążył nasiąknąć na tyle, żeby go wyjąć! A tyle chyba nie mogę go trzymać?

podnoszę

Gość domi nika
przeciez tampony mają różną wielkość a co za tym idzie i chłonność zresztą po kąpieli powinno się tampon wymienić

Chłonność tampony dostosuj do obfitości okresu. W każdej paczce masz ulotkę info - najlepiej wymieniać go co np.4-5 godz. Po kąpieli radzę wymienić niezależnie od wszystkiego.

Gość spkojnie da radę
Tampona w wielkości mini wyciągniesz spokojnie nawet jak nie będzie nasiąknięty. A trzymać można wg ulotki max 5 godzin.