Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczlala

kocham

Polecane posty

Gość pomarańczlala

Kochałam tego chuja, a on mnie zostawił. A to bydlę! O!

Gość pomarańczlala
No wiem. Nie do końca zdaję sobie sprawę z tego, co źle zrobiłam, ale jakieś tam przesłanki są. Tylko to są przesłanki, a nie poważne powody. A tamta sucz jest żałosna i niczego sobą nie reprezentuje. :/

Gość pomarańczlala
No zostawił. Nie zazdrość tylko żal i niezrozumienie. A ona naprawdę jest okropna. A fuj! :(

Gość pomarańczlala
No i co z tego? Mi nie chodzi o to, żeby żałował, nie chcę się mścić. Mnie to najzwyczajniej w świecie naprawdę zabolało i tyle :(. I wylewam swoje smutki na kafe.

Gość pomarańczlala
A teraz nie mam z kim gadać. I tylko siedzę i rozmyślam, czy teraz z nią jest, czy myśli o niej, czy jednak o mnie. Głupi skurwiel.

Gość pomarańczlala
up

Gość pomarańczlala
Nie zapomniał. Właśnie staram się zapomnieć, ale KURWA nie wychodzi. I nawet nie wiem, czym mnie tak oczarował ;/

wiesz że najlepsze antidotum na zdradę porzucenie itp jest nowy związek:)współczuję Ci kochana,a to co Ty sobą reprezentujesz? tak psiocząc brzydko nie święcisz przykładem a tu są nawet i dzieci Ej halo!

Gość pomarańczlala
No ja akurat trochę sobą reprezentuję. To już było jakiś czas temu i próbował w jakimś stopniu lecieć na dwa fronty. Oczywiście od razu zerwałam wszelki kontakt, bez żadnych pretensji, pytań, czy wyzwisk. Tylko trochę teraz tęsknię :(.

Gość pomarańczlala
Niby prawda. Ale w moim przypadku "później" przybiera naprawdę niepokojące rozmiary...

Gość pomarańczlala
A przez ten czas nic z innymi? No na razie jestem na półmetku :p. Szczerze mówiąc wolałabym, żeby wszystko się między nami ułożyło, niż by bić Twój rekord, ale pożyjemy zobaczymy. Gdzieś na innym forum czytałam o lasce, która już 5 lat tak ma... A samo z siebie Ci przeszło?

Dużo biłem się z myślami, zapomniałem, i już nie rozdrapuje tego, a po drodze miałem inny związek, ale nie wyszło nic z tego niestety...