Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojadga

Czy anulsss zmienila nick?

Polecane posty

Gość jojadga

Czy odeszla po tej wtopie? :D Zapomniala sie wylogowac kiedy pisala pochwalne posty na swoj temat :D [27.07.2012] 00:06 [zgłoś do usunięcia] anulsss "zołzy, siedzą w domu, kasy im na wszystko bgrakuje i wyżywają się tutaj na forum. Szukaja sensacji i łapią za słówka, bo je to podnieca. Chca udawac mądre ale jak sie nie ma zasobów to ciężko. Anulsss się fajnie wypowiedziała i podoba mi sie jak uzasadniła. Podpisuje się rękami i kulaskami heheheh"

Gość toootooo
no to ładna wtopa:D

Gość tak zmienila
Na analussss :P

Gość skoro chcialas, to masz
teraz pisze pod nikiem "załamana swoją słoniową wagą"

Odpowiadając na temat - NIE, NIE ZMIENIŁAM NIKA I NIE PISZĘ POD ŻADNYM INNYM A NA POMARAŃCZOWO PISAŁAM TYLKO WTEDY ZANIM SIĘ ZACZERNIŁAM I TO TEŻ ZAWSZE JAKO ANULSSS. Żadnej wtopy nie zaliczyłam ;) To nie był mój post a podszywa. Nie pierwszy zresztą raz ;) Widzę, że mnie lubicie, bo doczekałam się własnego wątku WOW! Jak mi miło ;) A hakerek co na oczy słownika ortograficznego nie widział, też tu zawitał? ;) To pozdrawiam serdecznie :*

Gość fluffy duffy
tak jasne-podszywa:D:D wystarczy kliknac w nick i wiadomo, ze to nie był zaden podszyw kretynko zalosna jestes

Gość czytam bo lubię
przecież to Ty pisalaś, wystarczy kliknać w nick, co się wypierasz

Gość trza nie trza
a i tak nikt nie wie kim jest. Za chwilę wtopa pójdzie w zapomnienie. Pomarańczowa czy czarna ja tam nie widzę różnicy i tak każda anonimowa chyba, co? Niejedna tu już taka wtopa była i niejedna durna wypowiedź i milion takich wątków jak ten. Mi się podoba to zajście, bo można się pośmiać. A gdzie jest ten wątek z tą wypowiedzią i wtopą?

Gość trolololololo
żenada, dziewczynka sie wtopiła i jeszcze marnie próbuje sie ratowac. przykro no ale wyszlo juz na jaw żeś tępa i tyle :)

Gość ja podszyw
albo sama pisała albo ktos się włamał na jej konto jak twierdzi. To akurat nie jest takie trudne bardzo jak ktoś sie zna na informatyce. Nie wiem czy tu chciałoby się komuś bawić w coś takiego ale jak pisałam to jest możliwe. Mi sie tak włamali na NK a mojej znajomej kiedyś na konto bankowe internetowe a oczywiście to drugie mało niefajne konsekwencje

Gość serduszko pik pik
niexle nieźle wpadła dziewczyna. A tutaj to normalka, że jedna za drugą sie podszywa albo piszą same do siebie. Najbardziej o tym wiadomo jak się same pomarańczowe wypowiadają

Gość fluffy duffy
haaaha, włamali sie jej na konto, jasneeee:D anulsss przestan pisac na pomaranczowo i wymyslac historyjki w swojej obronie:d

Gość do ja podszyw
jest mozliwy taki włam na konto. Masz rację, że to nie jest trudne. Mój kuzyn studiuje informatykę i jest naprawdę w tym dobry i mówił, że takie konta to się w 3 minuty dosłownie przejmuje. Tyle, że ja też wątpię żeby komus na kafe chciało się bawić w coś takiego. Tak więc ja nie oceniam bohaterki anulsss, bo fifty fifty albo kłamie albo mówi prawdę

Gość do ja podszyw
ja anulssss nie jestem i ani jej nie bronię ani nie mówię, że kłamie. Neutralnie się wypowiedziałam. A Ty jak masz ciągle takie podejrzenia, bo pół tego wątku to są Twoje wypowiedzi pod różnymi pomarańczowymi nikami. To tez łatwo sprawdzić ale nie będę tłumaczyć, bo i tak nie zrozumiesz

Gość trolololololo
hahahaha ona nadal do siebie pisze.... masakra!!!!!!!!!! mysle ze powinna to zglosic na policje-atak hakerów na koto na kafeterii :D:D:D:D:D:D dawno sie tak nie usmialam::D

Gość hahahahahhahahhahah
Anulsss nadaje na pomaranczowo wymyslajac bajki o wlamie na konto:D nie no ta laska jest zdrowo pierdolnięta:D:D

Gość trolololololo
do ja podszyw no wytlumacz, wytlumacz jak to sprawdzic hakerko:)) , chetnie posluchamy bajek:))

Gość trolololololo
ooooooo :( nie powiesz?

Gość hahahahahhahahhahah
ooooooo nie powiesz?

Gość ale się tu niektórym nudzi
i anulsss sie bawi i autorka wątku i cała reszta o ile to nie autorka właśnie. Obie jesteście siebie warte, powinnyście się zaprzyjaźnić

Gość zatroskany miś
alez Wy szukacie sensacji. A to co: 21:21 [zgłoś do usunięcia]trolololololo ooooooo nie powiesz? 21:23 [zgłoś do usunięcia]hahahahahhahahhahah ooooooo nie powiesz? Dwie osoby w tym samym czasie to samo pomyslały i postanowiły napisać. Proszę Was. Łatwo wywalić drugiemu to co i samemu się robi, co? Jak dzieci, istne dzieciaki